- Konu Sahibi Hebehubele
- #1.481
50 aldım kalan 300
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninkini ben okurum canımArkadaşlar dün gece almıştım bir önceki arkadaş için hasta oldum okuyamadım 100 tane almıştım
50 aldim kalan 80050 aldım kalan 850
bide nasr suresi var nasil istiyorsaniz öyle yapalim ben yine araştıracağım Allah.nasip ederse sonra tefriciye okunur bidaha döner liste istenirse. Fetih suresi ve meryem.var ama onlari herkes kendisine okusun bence hızlı ilerlemezAğzınıza yüreğinize sağlık kızlar liste başa döndü aynı duayla mi devam edecek yeni dua mı? Hebehubele ?
Hayalalemiveben de varmış ondan sonra napiyoruz?
Bu ne icin okunuyo? Kac tane okunmasi gerekiyo yeni dualarada açığız önemli olan dilimiz boş kalmasin.Benim gonlum rabbi hebli minessalihiyn okumaktan yana kizlar farkli biseye karar verirseniz de okurum
Ey Rabbim! Bana salihlerden olacak bir çocuk bağışla.” anlami bu canim evlat sahibi olmak.icin okunuyor size de okubabilir ama salih evlat olmasi niyetiyle sayisi yok benim bildigim 100er okuyabilirizBu ne icin okunuyo? Kac tane okunmasi gerekiyo yeni dualarada açığız önemli olan dilimiz boş kalmasin.
100 aldim kalan 70050 aldim kalan 800
Rabbim yardımcın olsun canım.Kizlar yarin sabah histereskopi ye gircm anestezili olacakmis kafamda sorular korkular ve hic bitmeyen heyecan var dualarinizi esirgemeyin
Canım Rabbim yardımcın olsun, şifa olsun, güzel haberlerle gel inşallah, kendini Allah'a emanet et, korkma; biz de seni Allah'a emanet ediyoruz ❤Kizlar yarin sabah histereskopi ye gircm anestezili olacakmis kafamda sorular korkular ve hic bitmeyen heyecan var dualarinizi esirgemeyin