Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

LİSTEMİZ:

1- @Hebehubele Seda

2- @bezginblog Emine kızı Esra

3- @annesinineseri Nurcan kızı Eser

4- @Ssy8491 Seher (MAZERETLİ)

5- @Gullbahcemm Tülay ve İsmail çifti

6- @Zehra_gns Zeliha kızı Zehra

7- @Mirac46 Duygu (MAZERETLİ)

8- @HemDeliHemAsik Hatice kızı Hanife

9- @pembehayaller06 Ezgi (MAZERETLİ)

10- @agustos72 Ayşenur

11- @Kader_91 Şaziye

12- @Minnoskafa Gamze

13- @Papatyagibisin70Zeynep

14- @Hayalimdi gercek oldu Hatice ve Ramazan çifti

15- @Madammor Ayşe

16- @ftmclk Süleyman kızı Fatma

17- @Ezmu0810 Ezel

18- @aysnrdmrc Ayşenur

19- @nergismor

Sıra Ezgi kardeşimizde

P pembehayaller06 Ezgi
Ezgi için her birinin başında besmele çekerek 1000 tane İhlâsı Şerif okuyoruz. Allah kabul etsin!

LİSTEMİZ:

1- Hebehubele Seda

2- bezginblog Emine kızı Esra

3- annesinineseri Nurcan kızı Eser

4- @Ssy8491 Seher (MAZERETLİ)

5- Gullbahcemm Tülay ve İsmail çifti

6- Z Zehra_gns Zeliha kızı Zehra

7- @Mirac46 Duygu (MAZERETLİ)

8- Rakika Hatice kızı Hanife

9- P pembehayaller06 Ezgi (MAZERETLİ)

10- agustos72 Ayşenur

11- Kader_91 Şaziye

12- Minnoskafa Gamze

13- @Papatyagibisin70Zeynep

14- @Hayalimdi gercek oldu Hatice ve Ramazan çifti

15- @Madammor Ayşe

16- ftmclk Süleyman kızı Fatma

17- Ezmu0810 Ezel

18-
aysnrdmrc
Ayşenur

19- Dil-i bitab Saliha

Kalan:300

Aslında bende öyle en büyük umutsuzluk tüp bebek bile olmaması doğru diyorsun sen kaç yıllık evliyim tüp bebek yaptidnmi daha once

Aslında bende öyle en büyük umutsuzluk tüp bebek bile olmaması doğru diyorsun sen kaç yıllık evliyim tüp bebek yaptidnmi daha once

Hayır canım yaptırmadım. Üç yıllık evliyim. Kendini bilmez doktorun biri eşime hiçbir şekilde çocuk sahibi olmayacağını söylemişti. O zaman biz de Micro tese yöntemi ile tüp bebek yaptırma umudu içinde Kaan Hoca ya gitmiştik. Çok şükür ki Kaan Hoca Micro tese ye gerek kalmayacağını söyleyip bizi rahatlattı. Ama önceki süreçte en kötü ihtimale varana kadar her şeyi düşündük. Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın. O yüzden diyorum senin şikayet ettiğin durum bir başkasının tek çaresi olabilir. Moralini yüksek tut canım

Doğru diyorsun cnm ben adenoymss denen şeyden korkuyorum tüp bebek ilaçlarını bile kullanamicm beslenmme dikkat edip vücudumu hazırlamam lazm tüp bebeğe vardır bi nasip hereyde 3 yılın sonunda mi tedaviye başladınız daha önce birşey yaptrmadnmi cnm ben tek bir aşılama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…