- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.438
- 548
- 33
- Konu Sahibi Hebehubele
- #1.121
ftmclk fatmacim katılmak ister misin ismini yazdım ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İsterim tabi canımftmclk sen de katılmak ister misin?
Hoşgeldin o zaman :*İsterim tabi canım
HoşbuldumHoşgeldin o zaman :*
Allah razı olsun canım kalan:650Seher için 100 aldım kalan 550 Rabbim kabul etsin inşallah
Cnm benim hepimiz hassas bir dönemden geçiyoruz rabbim yardımcımız olsun kiamam cnm arkadaşım sende gül yuzlusun kuzum benmEzgim benim saol canimsin benim dedigin gibi ama benimde huyum bu baskasinin acisiyla uzuluyom die esimde yasak koyuyo bana biraz yipratiyom belki kendimi ama elimde degil insanlari bu halimle uzdum herkesden ozur dilerim.insallah bi sevdigim sizlerin bi mutlulugunu bi sevinc haberini alsam daha da mutlu olucam ezgim saol guzel yuzlum seni verene kurban olurum
Canım sanırım görmemişsin 100 başka arkadaş almıştı bi bak istersen mesajlara tekrarAllah razı olsun canım kalan:650
bı yanlışlık yapamayalim inşallah
Bakıyorum hemen :) teşekkür ederim uyarın için :*Canım sanırım görmemişsin 100 başka arkadaş almıştı bi bak istersen mesajlara tekrar
Evet Zehra da almış kalan:550Canım sanırım görmemişsin 100 başka arkadaş almıştı bi bak istersen mesajlara tekrar
Selamun aleykum aysenurcum ben dun gece hastaydim sabahda oyle kendime gelemedim belki ben bugun giremem diye hepsini alip okumayi istedim o yuzden de seherin duasina gecilsin istedim.halim ve mecalim yoktu ama oylece yatip haber vermeden durmak canimi acitirdi ve ben dua etmeden baskasi icin bisey yapmadan durdum mu vicdan azabi duyuyorum yoksa siz okumayin da ben okuyayim die cabam yok kuzum.hatam varsada kusuruma bakmayin. Sabah hanife bana msj yazdi hasta oldugumu soyledim o yuzden de belki nete giremeyebilirim sana yuk oluyom ama sayfalarla ilgilenir misin dedim sagolsun oda tamm dedi ben az once uzerime aldigim borclarida odeyip duami da yaptim.Gullbahcemm neden 650nin hepsini alıyosun, neden bu kdar acele ediliyo bi türlü anlamadım. listenin bi süresi olmalı.3te başlamış sen 12de kalan hepsini aldım diyosun. ben o arada giremedim görüpte okuyamadım. hepsini üstlenmene gerek yokki,üstelik kendinide zorlamış oluyosun. seda içinde okuyamammıştım. her sabah yeni liste başlasa ve gün boyu açık kalsa herkes okuyabilir. diğer duamızdada öyleydi belli zamanı yoktu. o yüzden yazmak istedim yanlış anlama