Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

Sıra Seher kardeşimizde @Ssy8491 Seher için her birinin başında besmele çekerek 1000 tane İhlâsı Şerif okuyoruz. Allah kabul etsin!

LİSTEMİZ:

1- Hebehubele Seda

2- bezginblog Emine kızı Esra

3- annesinineseri Nurcan kızı Eser

4- @Ssy8491 Seher (MAZERETLİ)

5- Gullbahcemm Tülay ve İsmail çifti

6- Z Zehra_gns Zeliha kızı Zehra

7- @Mirac46 Duygu (MAZERETLİ)

8- Rakika
Hatice kızı Hanife

9- P pembehayaller06 Ezgi (MAZERETLİ)

10- agustos72 Ayşenur

11- Kader_91 Şaziye

12- Minnoskafa Gamze (MAZERETLİ)

13- P Papatyagibisin70
Zeynep

14- @Hayalimdi gercek oldu Hatice ve Ramazan çifti

15- @Madammor Ayşe

16- ftmclk Süleyman kızı Fatma

17- Ezmu0810 Ezel

Kalan:200

hasta halinle okumuşsun kendinede yazık ediyosun. bende okuyamadığım için vicdan azabi duydum. liste günlerce kalsa seni anlarımda bi kaç saat olmuş daha muhakkak o arada benim gibi giremeyen ve okuyamayan olmuştur. kalan hepsini almak yerine ben hastayım giremeyebilirim listeyle ilgilenirmisiniz deseydin olurdu. kendinide zorlamazdım bitircem diye. hata ve kusur yok öyle düşünme :) geçmiş olsun şimdi iyimisin

Tamam canım Allah razı olsun yarın diğer arkadaşa gecicez inşallah ❤
ben örnek verdim her sabah liste yayınlanabilir diye ama şimdi liste bitmiş mesela hemde tek kişiye yüklenmeden. ertesi gün beklenmeyebilir. lütfen herkes fikrini söylesin, benim dememle olmazki. kendimi kötü hissederim :)

Zaten her gün bir kişiye okuyalım diye niyet ettik Ayşenurcum talep olursa günde 2 kişiye çıkartabiliriz :)

Ay ben görmemişim burayı Tülay yeni başladık daha kuzum acele etmene gerek yok Gullbahcemm
Kizlar sizden allah razi olsun ilgileniyosunuz ama ben haftanin artik sadece 3 günü yoğunum kendinizi yormayin ve sorumlu hissetmeyin eksik oldugu yerde tamamlayin . Ama yapamıyorsanız da kendinizi zorunlu ve sorumlu hissetmeyin cok cok yardimci oldunuz çok teşekkür ederim

Canım benim Allah senden de razı olsun
en sonunda etiket işini hallettim

Kuzum ben hastaydim bugun zaten giremedim kimse kirilmasin uzulmesin herkesin bi haceti var hacetimiz olsun die burdayiz sen geldiginde zaten listenle ilgileniyon senin emegin fazla.o yuzden sen hakkini helal et

Canım benim Allah senden de razı olsun
en sonunda etiket işini hallettim
Supersin gördüm cokda guzel olmus❤

Kuzum ben hastaydim bugun zaten giremedim kimse kirilmasin uzulmesin herkesin bi haceti var hacetimiz olsun die burdayiz sen geldiginde zaten listenle ilgileniyon senin emegin fazla.o yuzden sen hakkini helal et
Estağfurullah kuzum.helal olsun . Hayır ben rahatsiz degilim ama uygun ve yogun olduğunuz da skmayin kendinizi bunu demek istedim . Ben size sorumluluk yükledim gibi olmasin kendimi kötü hissederim

Bir de onları tekrar tekrar uğraşmamak için telefonumun taslak kısmına kaydettim. Sorun halloldu şükür ❤

Aysenurcum ben hem hastaydim hem de esimle biz tartistik.dolayisiyla ben hem agladigim icin kendimi toparlamam gerekiyordu bu yuzden duaya sarildim. misal ben seni tanimiyorum ama senin bi derdin varsa ben ona uzulup kahirlaniyirum gunlerce ağladigim oluyo bi de benim evladim yok herkes gibi bende evlat istiyom fakat cevredeki baski insanlarin konusmalarindan sokaga cikip ekmek almaya gidemiyorum. Sirf gece olsa karanlik olsa oyle bakkala gideyim ekmek alayim die bekliyorum iste bu yuzden bir gun Rabbime yalvardim bana yardim et biriyle beni konustur dedim yoksa ben kafayi yiyecegim dedim ve Rabbime hamdu senalar olsun burada olmami nasip etti.

Her ay adet olunca basimdan kaynar sular dokuluyodu ama buradaki insanlarla konusmak bana iyi geldi dua etmek duaya sarilmak hatta duada kosmak hayir yapmak dahada icimi rahatlatti. Fakat o kadar kaptirdim ki kendimi esim eskiden hassas olan bu yanima simdi iyice hassaslastin ve giderek kendini yiprattin dedi bana nolur artik kulupten cik dedi cunku ben artik cok uzuluyorum bu haline dedi evet dun gece ben yine hem hastaydim gece 1bucuk 2 ye kadar kuran okudum uzerimde borc vardi diye. Ya olursem bu hakla gidersem diye canim yandi ve agriyan belimi anca toparladim.kimseyi tanimiyorum ama bi faydam olsun die ugrasiyom benim huyum bu ben birini kirdigimi dusunursem canim yaniyo simdi ben seni kirdim belki istemeden belki diger kardeslerimi kirdim neden ben okumadim da hep sen bitirdin diyebilirsiniz. Dedim ya eger dua edemezsem kafayi yiyorum bunaliyorum esimlede tartistik o yuzden benim üzerimde emegi olan sizlere az biraz okuduysam bunu hor gormeyin çunku ben belki nete bir daha giremeyebilirim o yuzden haklarinizi helal edin istiyorum. Bana emegi olan benle konusan arayan soran bir iki kardesim var hakkini helal etsin seher var ve ezgi var onlar benimle oldular ben agladigimda belki benle agladilar dert ortagim oldular sadece onlar degil sizlerde benim icin cok ozelsiniz biyolojik olmasada kardesim gibisiniz.belki yarindan sonra hic giremeyecegim bunu bilmiyorum sadece esime bugun dedim az bekle bir iki isim var sonra çikacagim dedim.senin iyi niyetini biliyorum kalbinin guzelliginide merhametinide burdaki herkese tesekkur ederim bana duada yardimci oldular herkes haklarini helal etsin.

Nolur kimse bisey yazmasin gercekten duygusallik diz boyu sizden ayri kalacagimi dusunmek beni uzuyo ama cok az bi zaman sonra belki aranizdan ayrilabilirim sayet bir gun olamazsam aranizda nolur helal edin hakkinizi

Kizlar hepiniz haklarinizi helal edin sedacim sende hakkini helal et sayfanda bana yer verdin saol.

Şaziyecim sedacim insallah yavrularinizi kucaklariniza sag saglim alirsiniz ve diger kardeşlerimde insallah Rabbimin yardimiyla salih evlatlari rahimlerinizde tutunmasina ol der ve olur insallah.hepinizi cok seviyorum kimseye kirginligim yok herkese hakkim helal sizde haklarinizi helal edin nolur

Merhametini sevdigim guzel aysenurum seni sevdigimi unutma tamm.kizlar hepinizi Rabbime emanet ediyorum.ezgim kalbim seninle sakin bak hicbirseye uzulme kizlar sizde bak uzulmeyin hicbirseye evlatlarimiz olucak uzuntu hayatimizda yok deyin tamm Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…