- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.438
- 548
- 33
- Konu Sahibi Hebehubele
-
- #1.141
Tamam canım ismin ney?Kızlar bende aranıza katılmak istiyorum
Tamam ekliyorum :)
Ne yapmam gerekiyor şuanTamam ekliyorum :)
Her gün bir arkadaşımıza 1000 ihlas okuyoruz sıra Seher kardesimizde okuyabildiğin kadar alıp sayıdan düşNe yapmam gerekiyor şuan
200 aldım o zamn kalan:0Her gün bir arkadaşımıza 1000 ihlas okuyoruz sıra Seher kardesimizde okuyabildiğin kadar alıp sayıdan düş
Kalan:200 suanda
Tamam canım Allah razı olsun yarın diğer arkadaşa gecicez inşallah ❤200 aldım o zamn kalan:0
Allah hepimizden razı olsun inşallahTamam canım Allah razı olsun yarın diğer arkadaşa gecicez inşallah ❤
hasta halinle okumuşsun kendinede yazık ediyosun. bende okuyamadığım için vicdan azabi duydum. liste günlerce kalsa seni anlarımda bi kaç saat olmuş daha muhakkak o arada benim gibi giremeyen ve okuyamayan olmuştur. kalan hepsini almak yerine ben hastayım giremeyebilirim listeyle ilgilenirmisiniz deseydin olurdu. kendinide zorlamazdım bitircem diye. hata ve kusur yok öyle düşünme :) geçmiş olsun şimdi iyimisinSelamun aleykum aysenurcum ben dun gece hastaydim sabahda oyle kendime gelemedim belki ben bugun giremem diye hepsini alip okumayi istedim o yuzden de seherin duasina gecilsin istedim.halim ve mecalim yoktu ama oylece yatip haber vermeden durmak canimi acitirdi ve ben dua etmeden baskasi icin bisey yapmadan durdum mu vicdan azabi duyuyorum yoksa siz okumayin da ben okuyayim die cabam yok kuzum.hatam varsada kusuruma bakmayin. Sabah hanife bana msj yazdi hasta oldugumu soyledim o yuzden de belki nete giremeyebilirim sana yuk oluyom ama sayfalarla ilgilenir misin dedim sagolsun oda tamm dedi ben az once uzerime aldigim borclarida odeyip duami da yaptim.
Sizi kirip uzdumse hatam olduysa haklarinizi helal edin.
ben örnek verdim her sabah liste yayınlanabilir diye ama şimdi liste bitmiş mesela hemde tek kişiye yüklenmeden. ertesi gün beklenmeyebilir. lütfen herkes fikrini söylesin, benim dememle olmazki. kendimi kötü hissederim :)Tamam canım Allah razı olsun yarın diğer arkadaşa gecicez inşallah ❤
Zaten her gün bir kişiye okuyalım diye niyet ettik Ayşenurcum talep olursa günde 2 kişiye çıkartabiliriz :)ben örnek verdim her sabah liste yayınlanabilir diye ama şimdi liste bitmiş mesela hemde tek kişiye yüklenmeden. ertesi gün beklenmeyebilir. lütfen herkes fikrini söylesin, benim dememle olmazki. kendimi kötü hissederim :)
Listemizdeki isimler şoyle.okuyacagimiz sure ihlas suresi. 1000 tane dilek ve hacetler icin okuma planladik. . Mazeretliler okumasin bir de istedigim her seferinde besmele cekilsin arkadadlar.sayimiz 1000 herkes aldigini toplam sayidan dussun 1 tane bile okusaniz bu hayirda yeriniz farkli olur. Kimin duasi kabul olunur bilinmez elimizden geldigince okuyalim. Ezan saatlerine denk geldikce bagislama yapalim insallah.
1-)Hebehubele SEDA
2-)bezginblog ESRA
3-) @annesinineseri ESER
4-) @Ssy8491 SEHER MAZERETLI
5-) @gulllbahcem TÜLAY VE İSMAIL ÇIFTI
6-) @Zehra_gns ZELİHA KIZI ZEHRA
7-) @Mirac46 DUYGU
8_) @HemDeliHemAsik HATICE KIZI HANİFE
9-) @pembehayaller06 EZGI MAZERETLI
10-) @agustos72 AYSENUR
11-) @Kader_91 ŞAZİYE
12-) @minoskafa GAMZE
12-)@Papatyagibisin70 ZEYNEP
13-) @Hayalimdi gercek oldu RAMAZAN VE HATICE CIFTI
14-) @Madammor AYSE
Siradaki kardeşimiz SEHER ARKADASLAR
NURCAN KIZI ESER Kardesimiz icin dua paylasimda bulunduk kardesimizin haceti bitmedi. En son 650 de kalmis bugün bagişlanmadi duası. o yuzden ben kalan 650yi aldim yazdim yetistirirsem simdi yetismezse sabah okuyacagim vakit kaybetmeden seher kardeşimize gecelim insallah.
Not ögle ezaninda eser kardesimizin haceti icin kardesimize Allah rizasi guderek hacetine amin diyelim canlar.
LISTEYI ŞIMDI YAYINLADIM SABAH VAKIT BULAMAYABILIRIM DIYE BILGINIZ OLSUN RABBIM HEPINIZIN HACETINI KABUL ETSIN INSALLAH. BILIYORUM HERKESIN OKUMALARI VAR O YÜZDEN KIMSEYI ZORDA BIRAKMAK ISTEMIYORUM AMA MÜMKÜN MERTEBEDE HERKESDEN BIR TANE DE OLSA OKUMASINI ISTEYECEGIM KIMIN DUASI KABUL OLUNUR BILINMEZ O YÜZDEN BIR TANEDE OLSA OKUYALIM NOLUR. HAYIRDA KALALIM HAYIRLI GECELER
Kizlar sizden allah razi olsun ilgileniyosunuz ama ben haftanin artik sadece 3 günü yoğunum kendinizi yormayin ve sorumlu hissetmeyin eksik oldugu yerde tamamlayin . Ama yapamıyorsanız da kendinizi zorunlu ve sorumlu hissetmeyin cok cok yardimci oldunuz çok teşekkür ederimAy ben görmemişim burayı Tülay yeni başladık daha kuzum acele etmene gerek yokGullbahcemm
Canım benim Allah senden de razı olsunKizlar sizden allah razi olsun ilgileniyosunuz ama ben haftanin artik sadece 3 günü yoğunum kendinizi yormayin ve sorumlu hissetmeyin eksik oldugu yerde tamamlayin . Ama yapamıyorsanız da kendinizi zorunlu ve sorumlu hissetmeyin cok cok yardimci oldunuz çok teşekkür ederim
Kuzum ben hastaydim bugun zaten giremedim kimse kirilmasin uzulmesin herkesin bi haceti var hacetimiz olsun die burdayiz sen geldiginde zaten listenle ilgileniyon senin emegin fazla.o yuzden sen hakkini helal etKizlar sizden allah razi olsun ilgileniyosunuz ama ben haftanin artik sadece 3 günü yoğunum kendinizi yormayin ve sorumlu hissetmeyin eksik oldugu yerde tamamlayin . Ama yapamıyorsanız da kendinizi zorunlu ve sorumlu hissetmeyin cok cok yardimci oldunuz çok teşekkür ederim
Supersin gördüm cokda guzel olmus❤Canım benim Allah senden de razı olsun
en sonunda etiket işini hallettim
Estağfurullah kuzum.helal olsun . Hayır ben rahatsiz degilim ama uygun ve yogun olduğunuz da skmayin kendinizi bunu demek istedim . Ben size sorumluluk yükledim gibi olmasin kendimi kötü hissederimKuzum ben hastaydim bugun zaten giremedim kimse kirilmasin uzulmesin herkesin bi haceti var hacetimiz olsun die burdayiz sen geldiginde zaten listenle ilgileniyon senin emegin fazla.o yuzden sen hakkini helal et
Bir de onları tekrar tekrar uğraşmamak için telefonumun taslak kısmına kaydettim. Sorun halloldu şükür ❤Supersin gördüm cokda guzel olmus❤
Estağfurullah kuzum.helal olsun . Hayır ben rahatsiz degilim ama uygun ve yogun olduğunuz da skmayin kendinizi bunu demek istedim . Ben size sorumluluk yükledim gibi olmasin kendimi kötü hissederim
hasta halinle okumuşsun kendinede yazık ediyosun. bende okuyamadığım için vicdan azabi duydum. liste günlerce kalsa seni anlarımda bi kaç saat olmuş daha muhakkak o arada benim gibi giremeyen ve okuyamayan olmuştur. kalan hepsini almak yerine ben hastayım giremeyebilirim listeyle ilgilenirmisiniz deseydin olurdu. kendinide zorlamazdım bitircem diye. hata ve kusur yok öyle düşünme :) geçmiş olsun şimdi iyimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?