- 15 Şubat 2018
- 143
- 451
- 53
- 33
- Konu Sahibi Hebehubele
- #1.101
Nasılsınız kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razi olsun sedam az evvel yariladim azicik dinleneyim dedim sirtim agriyo dayanamiyom.o yüzden biraktim sabah devam edecegim insallahAllah kabul etsin kuzumm
Hoşgeldin madamim ❤
Hoşbulduk canlarim❤Hosgeldin aysem masallah
Ay ben görmemişim burayı Tülay yeni başladık daha kuzum acele etmene gerek yok GullbahcemmGullbahcemm neden 650nin hepsini alıyosun, neden bu kdar acele ediliyo bi türlü anlamadım. listenin bi süresi olmalı.3te başlamış sen 12de kalan hepsini aldım diyosun. ben o arada giremedim görüpte okuyamadım. hepsini üstlenmene gerek yokki,üstelik kendinide zorlamış oluyosun. seda içinde okuyamammıştım. her sabah yeni liste başlasa ve gün boyu açık kalsa herkes okuyabilir. diğer duamızdada öyleydi belli zamanı yoktu. o yüzden yazmak istedim yanlış anlama
İnşallah canım ben de 100 aldım kalan:800Sıra Seher kardeşimizde Hercai91 Seher için her birinin başında besmele çekerek 1000 tane İhlâsı Şerif okuyoruz. Allah kabul etsin!
LİSTEMİZ:
1-) Hebehubele SEDA
2-) bezginblog ESRA
3-) annesinineseri ESER
4-) Hercai91 SEHER (MAZERETLI)
5-) @gulllbahcemm TÜLAY VE İSMAIL ÇIFTI
6-) @Zehra_gns ZELİHA KIZI ZEHRA
7-) @Mirac46
8_) @HemDeliHemAsik HATICE KIZI HANİFE
9-) @pembehayaller06 EZGI MAZERETLI
10-) @agustos72 AYSENUR
11-) @Kader_91 ŞAZİYE
12-) Minnoskafa GAMZE (MAZERETLİ)
12-) P Papatyagibisin70 ZEYNEP
13-) @Hayalimdi gercek oldu RAMAZAN VE HATICE CIFTI
14-) __Eva_ AYSE
KALAN:1000
100 aldım kalan 900 , duasını akşam yapalım inşallah.
ALLAH razı olsun kuzum sizlerden mazeretliyim okuamıyorum kendimi kötü hissettim okuyan okumayan arkadaşların hakkınızı helal edin ❤❤❤Sıra Seher kardeşimizde @Ssy8491Seher için her birinin başında besmele çekerek1000 tane İhlâsı Şerif okuyoruz. Allah kabul etsin!
LİSTEMİZ:
1-) @Hebehubele SEDA
2-) @bezginblog ESRA
3-) @annesinineseri ESER
4-) @Ssy8491 SEHER (MAZERETLI)
5-) @Gullbahcemm TÜLAY VE İSMAIL ÇIFTI
6-) @Zehra_gns ZELİHA KIZI ZEHRA
7-) @Mirac46 DUYGU (MAZERETLİ)
8_) @HemDeliHemAsik
HATICE KIZI HANİFE
9-) @pembehayaller06 EZGI MAZERETLI
10-) @agustos72 AYSENUR
11-) @Kader_91 ŞAZİYE
12-) @Minnoskafa GAMZE (MAZERETLİ)
12-) P Papatyagibisin70 ZEYNEP
13-) @Hayalimdi gercek oldu RAMAZAN VE HATICE CIFTI
14-) __Eva_ AYSE
KALAN:800
Cikmiyor etiketler sinir krizi geçirdim
Sitede güncelleme var ondan galibaBnde denedim sabah oldlmadi noye boyle oluyo acaba