• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

Listemizdeki isimler şoyle.okuyacagimiz sure ihlas suresi. 1000 tane dilek ve hacetler icin okuma planladik. . Mazeretliler okumasin bir de istedigim her seferinde besmele cekilsin arkadadlar.sayimiz 1000 herkes aldigini toplam sayidan dussun 1 tane bile okusaniz bu hayirda yeriniz farkli olur. Kimin duasi kabul olunur bilinmez elimizden geldigince okuyalim. Ezan saatlerine denk geldikce bagislama yapalim insallah.

Zamanla oturunca vakit saatlerine dogru gunde iki kisinin hacetine duamizi yapariz insallah

1-) Hebehubele Hebehubele SEDA

2-) bezginblog bezginblog ESRA

3-) @annesinineseri ESER

4-) @Ssy8491 SEHER

5-) @gulllbahcem TÜLAY

6-) Z Zehra_gns ZEHRA

7-) @Mirac46 DUYGU

8_) Rakika Rakika HANİFE

9-) @pembehayaller06 EZGI

10-) @agustos72 AYSENUR

11-) @Kader_91 ŞAZİYE

12-) @minoskafa GAMZE

12-)@Papatyagibisin70 ZEYNEP

Ilk hacetini paylastigimiz kardesimizin adi seda

Siradaki kardeşimiz NURCAN KIZI ESER
Kardesimiz icin dua paylasimda ikindi ezaninda itibaren basliyoruz.herkes okudugunu toplam sayidan düşsün duamizi ezan saatine denk getirip bitirince diger kardeşimize geceriz arada biraz okumalarimiz olabilir bekleyebiliriz bilginiz olsun.Herkesin Rabbim duasini kabul etsin.

Not ikindi ezaninda esra kardesimize Allah rizasi guderek hacetine amin diyelim canlar

S

Ikma canini kuzum ihlas duasi Rabbimi daha cok varligini ve birligini anlatiyo mazeretsiz olarak okumak guzel o yuzden kimsenin kimseye bi baskisi yokki gonlun ferah olsun sadece mazeretli olursan bilgi gec yazalim mazeretlisin diye. Ben not duseyim.icin ferah olsun.bir de her kardesim icin soyluyorum 1 tane bile bi mumin kardesine okumak kadar guzel bi duygu yok sende can atiyon belli bende okuyayim die caban var o yuzden Rabbim sana istedigini versin insallah.hic uzulme olur mu
Allah razı olsun, anlayışın için çok teşekkür ederim canım. Gerçekten de can atıyor vaziyetteyim ♥️ Bugünleri birlikte değerlendirebileceğimiz için çok seviniyorum ♥️ Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin inşallah ♥️

Allah razı olsun, anlayışın için çok teşekkür ederim canım. Gerçekten de can atıyor vaziyetteyim ♥️ Bugünleri birlikte değerlendirebileceğimiz için çok seviniyorum ♥️ Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin inşallah ♥️
Insallah kuzum insallah bu son adetin olsun insallah hayirli salih evladin olsun kucagina alda gerisi onemli degil. Allaha emanet ol

Cnm tulaycim ağlama rabbim bizi dertlerin kötüsü ile sinamiyor ne kötü durumda olan insanlar var rabbim bu sınavı geçmemize yardım etsin esin haklı seni düşünüyor sen biraz duygusalsin bende öyleyim ama bu süreçte dik durmayı dayanmayı öğrendim akşama kadar neler yaşıyorum ev iş günlük hayatlar iş yerinde izin sıkıntısı ordaki problemler esin ile izninin denk gememesi tedaviye gitmek için bile bunları ayarlamak zorundayım ve ben bundan çok yoruluyorum ama yine ayaktayım rabbim güç veriyor tatlım sende içini ferahlat başka şeylerle meşgul ol çok iyi niyetlisin Allah senden razı olsun ağzına yüreğine sağlık çok güzel dua ettim herkese Gullbahcemm Gullbahcemm

Guncel liste
1-) Hebehubele Hebehubele SEDA

2-) bezginblog bezginblog ESRA

3-) annesinineseri annesinineseri ESER

4-) @Ssy8491 SEHER

5-) @gulllbahcem TÜLAY

6-) Z Zehra_gns ZEHRA

7-) @Mirac46 DUYGU

8_) Rakika Rakika HANİFE

9-) @pembehayaller06 EZGI

10-) @agustos72 AYSENUR

11-) @Kader_91 ŞAZİYE

12-) @minoskafa GAMZE

12-)@Papatyagibisin70 ZEYNEP

13-) @Hayalimdi gercek oldu

14-) __Eva_ __Eva_

Hosgeldiniz arkadaşlar ❤
Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Cnm tulaycim ağlama rabbim bizi dertlerin kötüsü ile sinamiyor ne kötü durumda olan insanlar var rabbim bu sınavı geçmemize yardım etsin esin haklı seni düşünüyor sen biraz duygusalsin bende öyleyim ama bu süreçte dik durmayı dayanmayı öğrendim akşama kadar neler yaşıyorum ev iş günlük hayatlar iş yerinde izin sıkıntısı ordaki problemler esin ile izninin denk gememesi tedaviye gitmek için bile bunları ayarlamak zorundayım ve ben bundan çok yoruluyorum ama yine ayaktayım rabbim güç veriyor tatlım sende içini ferahlat başka şeylerle meşgul ol çok iyi niyetlisin Allah senden razı olsun ağzına yüreğine sağlık çok güzel dua ettim herkese Gullbahcemm Gullbahcemm
Ezgim benim saol canimsin benim dedigin gibi ama benimde huyum bu baskasinin acisiyla uzuluyom die esimde yasak koyuyo bana biraz yipratiyom belki kendimi ama elimde degil insanlari bu halimle uzdum herkesden ozur dilerim.insallah bi sevdigim sizlerin bi mutlulugunu bi sevinc haberini alsam daha da mutlu olucam ezgim saol guzel yuzlum seni verene kurban olurum

Back