- 16 Mart 2017
- 1.316
- 1.502
- 53
- 34
- Konu Sahibi Hebehubele
- #1.061
Kızlar ben adet oldum katilamicam malesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu son adetin olsun insallah kuzum bebek mujdenle bilgi gecersin bi dahakine insallahKızlar ben adet oldum katilamicam malesef
1000 tane okuyoruz duygucum10000 cok sanki
Ins kuzum ins ağzından bal damliyo sizinde öyle olur hamileyim müjdesini tek tek verirrsinzBu son adetin olsun insallah kuzum bebek mujdenle bilgi gecersin bi dahakine insallah
Rabbim insallah hepinize bu ay hamilelik haberi yazsin adet oldunuz ama insallah bu son kan damlalari olur insallahBen mazeretliyim ne yazik ki
Kendine dikkat et canım sıkma canını100 ben aldim kizlar biraz rahatsizim o yuzden ben okurum. Kardesimizin duasini nasipse ikindi ezaninda yapalim diger kardesimize gecelim insallah. Rabbim okuyan butun herkesden razi olsun.
Saol kuzum bugun sabahtan beri iyi degilim esimde zaten bi bagirdi cagirdi birine uzulup agliyodum die oda kizdi yeter ona buna uzuluyon die bu kadar olmaz deyip uzerine bi de o eklendi basim catliyo suanKendine dikkat et canım sıkma canını
Eşin de haklı seni üzgün görmeye dayanamıyor ama sen de çok hassassin yapın böyle daha güçlü olmaya çalış lütfenSaol kuzum bugun sabahtan beri iyi degilim esimde zaten bi bagirdi cagirdi birine uzulup agliyodum die oda kizdi yeter ona buna uzuluyon die bu kadar olmaz deyip uzerine bi de o eklendi basim catliyo suan
Reglin bitince sen de okursun inşallah kardeşimArkadaşlar ben de okumak istiyorum ama regl durumundayım. Bildiğim kadarıyla regl halinde iken ezbere ayetler okunabilir ama mazereti olan okumasın diye belirttiğiniz için okuyamadım. Siz nasıl uygun görürsünüz, oku derseniz okurum ya da olmaz derseniz beklerim.
Ikma canini kuzum ihlas duasi Rabbimi daha cok varligini ve birligini anlatiyo mazeretsiz olarak okumak guzel o yuzden kimsenin kimseye bi baskisi yokki gonlun ferah olsun sadece mazeretli olursan bilgi gec yazalim mazeretlisin diye. Ben not duseyim.icin ferah olsun.bir de her kardesim icin soyluyorum 1 tane bile bi mumin kardesine okumak kadar guzel bi duygu yok sende can atiyon belli bende okuyayim die caban var o yuzden Rabbim sana istedigini versin insallah.hic uzulme olur muArkadaşlar ben de okumak istiyorum ama regl durumundayım. Bildiğim kadarıyla regl halinde iken ezbere ayetler okunabilir ama mazereti olan okumasın diye belirttiğiniz için okuyamadım. Siz nasıl uygun görürsünüz, oku derseniz okurum ya da olmaz derseniz beklerim.
Oyle canim oyle oda benle uzuldu zaten geldi sarildi 2bucukta aglama tamam dedi simdi hem dualarim var onu yapiyom hem de bi teyzemiz var ignesi icin gitmem gerek bi ugrayip gelicem insallahEşin de haklı seni üzgün görmeye dayanamıyor ama sen de çok hassassin yapın böyle daha güçlü olmaya çalış lütfen
Tamam canım görüşürüz Allah'a emanetOyle canim oyle oda benle uzuldu zaten geldi sarildi 2bucukta aglama tamam dedi simdi hem dualarim var onu yapiyom hem de bi teyzemiz var ignesi icin gitmem gerek bi ugrayip gelicem insallah