Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

100 ben aldim kizlar biraz rahatsizim o yuzden ben okurum. Kardesimizin duasini nasipse ikindi ezaninda yapalim diger kardesimize gecelim insallah. Rabbim okuyan butun herkesden razi olsun.

Listemizdeki isimler şoyle.okuyacagimiz sure ihlas suresi. 1000 tane dilek ve hacetler icin okuma planladik. . Mazeretliler okumasin bir de istedigim her seferinde besmele cekilsin arkadadlar.sayimiz 1000 herkes aldigini toplam sayidan dussun 1 tane bile okusaniz bu hayirda yeriniz farkli olur. Kimin duasi kabul olunur bilinmez elimizden geldigince okuyalim. Ezan saatlerine denk geldikce bagislama yapalim insallah.

Zamanla oturunca vakit saatlerine dogru gunde iki kisinin hacetine duamizi yapariz insallah

1-) Hebehubele SEDA

2-) bezginblog ESRA

3-) @annesinineseri ESER

4-) @Ssy8491 SEHER

5-) @gulllbahcem TÜLAY

6-) Z Zehra_gns ZEHRA

7-) M Mirac440 DUYGU

8_) Rakika HANİFE

9-) @pembehayaller06 EZGI

10-) @agustos72 AYSENUR

11-) @Kader_91 ŞAZİYE

12-) @minoskafa GAMZE

12-)@Papatyagibisin70 ZEYNEP

Ilk hacetini paylastigimiz kardesimizin adi seda

Siradaki kardeşimiz NURCAN KIZI ESER
Kardesimiz icin dua paylasimda ikindi ezaninda itibaren basliyoruz.herkes okudugunu toplam sayidan düşsün duamizi ezan saatine denk getirip bitirince diger kardeşimize geceriz arada biraz okumalarimiz olabilir bekleyebiliriz bilginiz olsun.Herkesin Rabbim duasini kabul etsin.

Saol kuzum bugun sabahtan beri iyi degilim esimde zaten bi bagirdi cagirdi birine uzulup agliyodum die oda kizdi yeter ona buna uzuluyon die bu kadar olmaz deyip uzerine bi de o eklendi basim catliyo suan
Eşin de haklı seni üzgün görmeye dayanamıyor ama sen de çok hassassin yapın böyle daha güçlü olmaya çalış lütfen

Arkadaşlar ben de okumak istiyorum ama regl durumundayım. Bildiğim kadarıyla regl halinde iken ezbere ayetler okunabilir ama mazereti olan okumasın diye belirttiğiniz için okuyamadım. Siz nasıl uygun görürsünüz, oku derseniz okurum ya da olmaz derseniz beklerim.

Reglin bitince sen de okursun inşallah kardeşim

S
Ikma canini kuzum ihlas duasi Rabbimi daha cok varligini ve birligini anlatiyo mazeretsiz olarak okumak guzel o yuzden kimsenin kimseye bi baskisi yokki gonlun ferah olsun sadece mazeretli olursan bilgi gec yazalim mazeretlisin diye. Ben not duseyim.icin ferah olsun.bir de her kardesim icin soyluyorum 1 tane bile bi mumin kardesine okumak kadar guzel bi duygu yok sende can atiyon belli bende okuyayim die caban var o yuzden Rabbim sana istedigini versin insallah.hic uzulme olur mu

Eşin de haklı seni üzgün görmeye dayanamıyor ama sen de çok hassassin yapın böyle daha güçlü olmaya çalış lütfen
Oyle canim oyle oda benle uzuldu zaten geldi sarildi 2bucukta aglama tamam dedi simdi hem dualarim var onu yapiyom hem de bi teyzemiz var ignesi icin gitmem gerek bi ugrayip gelicem insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…