Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

Duamdasiniz ezgim hepiniz zaten ezana yakin tek tek isim saycam ismini unuttuklarimi zaten Rabbim biliyo her kulu icin kimin ne sıkıntısı varsa Rabbim yardim etsin diycem hacetlerinize kavusursunuz insallah.burada olmayanlarada duamiz olsun evlerinde yastiklara sarilip evlat hasretiyle goz yaşi dokenleri unutmadim Rabbim kimin ne istegi varsa habibi Muhammed Mustafanın hürmetine Rabbim nasip etsin inşallah
Muminin mumine yaptigi duayi Rabbim sever ben kendimden cok sizlere dua ediyom Rabbimde hacetlerinizi nasip etsin insallah

Listemizdeki isimler şoyle.okuyacagimiz sure ihlas suresi. 1000 tane dilek ve hacetler icin okuma planladik. . Mazeretliler okumasin bir de istedigim her seferinde besmele cekilsin arkadadlar.sayimiz 1000 herkes aldigini toplam sayidan dussun 1 tane bile okusaniz bu hayirda yeriniz farkli olur. Kimin duasi kabul olunur bilinmez elimizden geldigince okuyalim. Ezan saatlerine denk geldikce bagislama yapalim insallah.

Zamanla oturunca vakit saatlerine dogru gunde iki kisinin hacetine duamizi yapariz insallah

1-) Hebehubele SEDA

2-) bezginblog ESRA

3-) annesinineseri ESER

4-) @Ssy8491 SEHER

5-) @gulllbahcem TÜLAY

6-) Z Zehra_gns ZEHRA

7-) @Mirac46 DUYGU

8_) Rakika HANİFE

9-) @pembehayaller06 EZGI

10-) @agustos72 AYSENUR

11-) @Kader_91 ŞAZİYE

12-) @minoskafa GAMZE

12-)@Papatyagibisin70

Ilk hacetini paylastigimiz kardesimizin adi seda

Seda kardesimizin hacetine okuyorum deyip duamizi ezan saatiyle bagislayabiliriz insallah. Herkesin Rabbim duasini kabul etsin
Son 300 arkadaslar alan yoksa hepsini ben alayim ezana kadar okuyup bitireyim.yatsi ezaninda bagislama yapalim seda kardeşimizin hacetine insallah

100 daha
Kalan:200

Cnn benim sende benim öyle şu üç ayları çok iyi şekilde değerlendiririm kuzum bir mümin bir mümine dua edince daha çok sevap severim seni öpüyorum çok

100 daha
Kalan:200

Bende 100 alayım kalan 100

100 ben aldim bitsin

Diğer arkadaşa yarın başlayalım canım benim hiç takatim yok işyerinde çok yoruldum bugün

Emegi gecen herkesde Rabbim razi olsun. Yatsi ezaninda bi amin yapalim insallah.
Rabbim evlat hasreti sinavimizda bizlerin elinden tutsun. Seda kardesimizinde kucagina evladini sag saglim almasini nasip etsin
Allah hepinizden razi olsun ağzınıza gönlünüze sağlık. Size çok dua ediyorum siz dahil isteyen tüm kardeşlerime allah nasip etsin insallah

Listemizdeki isimler şoyle.okuyacagimiz sure ihlas suresi. 1000 tane dilek ve hacetler icin okuma planladik. . Mazeretliler okumasin bir de istedigim her seferinde besmele cekilsin arkadadlar.sayimiz 1000 herkes aldigini toplam sayidan dussun 1 tane bile okusaniz bu hayirda yeriniz farkli olur. Kimin duasi kabul olunur bilinmez elimizden geldigince okuyalim. Ezan saatlerine denk geldikce bagislama yapalim insallah.

Zamanla oturunca vakit saatlerine dogru gunde iki kisinin hacetine duamizi yapariz insallah

1-) Hebehubele SEDA

2-) bezginblog ESRA

3-) annesinineseri ESER

4-) @Ssy8491 SEHER

5-) @gulllbahcem TÜLAY

6-) Z Zehra_gns ZEHRA

7-) @Mirac46 DUYGU

8_) Rakika HANİFE

10-) @agustos72 AYSENUR

11-) @Kader_91 ŞAZİYE

12-) @minoskafa

12-)@Papatyagibisin70

Siradaki kardeşimiz Esra.
Kardesimiz icin dua paylasimda yarindan itibaren basliyoruz.hokuyorumerkes okudugunu toplam sayidan düşsün duamizi ezan saatine denk getirip bitirince diger kardeşimize geceriz arada biraz okumalarimiz olabilir bekleyebiliriz bilginiz olsun.Herkesin Rabbim duasini kabul etsin

NOT KADER-91 YANI ŞAZIYE KARDEŞIMIZ 200 ALDI TOPLAM 800 KALDI BILGINIZ OLSUN.YARIN OKUMALARIMIZ KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK INSALLAH HAYIRLI GECELER

1-) Hebehubele SEDA

2-) bezginblog ESRA

3-) annesinineseri ESER

4-) @Ssy8491 SEHER

5-) @gulllbahcem TÜLAY

6-) Z Zehra_gns ZEHRA

7-) @Mirac46 DUYGU

8_) Rakika HANİFE

10-) @agustos72 AYSENUR

11-) @Kader_91 ŞAZİYE

12-) @minoskafa GAMZE

12-)@Papatyagibisin70 ZEYNEP

Siradaki kardeşimiz Esra.
Kardesimiz icin dua paylasimda yarindan itibaren basliyoruz.hokuyorumerkes okudugunu toplam sayidan düşsün duamizi ezan saatine denk getirip bitirince diger kardeşimize geceriz arada biraz okumalarimiz olabilir bekleyebiliriz bilginiz olsun.Herkesin Rabbim duasini kabul etsin

NOT KADER-91 YANI ŞAZIYE KARDEŞIMIZ 200 ALDI TOPLAM 800 KALDI BILGINIZ OLSUN.YARIN OKUMALARIMIZ KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK INSALLAH HAYIRLI GECELER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…