- Konu Sahibi Hebehubele
-
- #1.021
canım duaları okuma zamanlarını karıştırdım. bu duayı gün içinde okuyabiliriz dimi, istediğimiz vakit..Kizlar ben 100 aldim 900 kaldi herkes sayisindan dussun mazeretli olan var olmayan var ona gore ilk boyle devam edelim sonra sayiya boleriz isterseniz yada okudukca diger arkadasa geceriz.
Tabii ki kuzum biterse ezan vakitlerine getiririz duamizi yapariz yada her gun bi kisiye okuruz karar hepimizin nasil arzu ederseniz bittikce de yeni kisiye geceriz yada tek tek gun gun de yapariz kimse yorulmasin herkesin okumalari var o yuzden herkes fikrini beyan etsin dememin nedeni bundancanım duaları okuma zamanlarını karıştırdım. bu duayı gün içinde okuyabiliriz dimi, istediğimiz vakit..
Galiba beni kastediyor arkadaşım :) minnoşkafa yım ben :) Arkadaşım da katılmak istiyor P Papatyagibisin70Yeni arkds gelmişti onu da listeye dahil edelim manuskaf la mi neydi tam bilemedim bildiğim ihlas süresi dimi kulhu allahu diye baslyn dmi bugün adet olmam gerekiyodu daha olamadım akşama kadar olmazsam bende 100 tane alıyım kalan 500 listenin başındaki arkdsami okuyorz
Evet cnm :) seni kastettim daha çağıracağım arkdslr varsa etiketleyeblrsin cnm ikinizide eklerizGaliba beni kastediyor arkadaşım :) minnoşkafa yım ben :) Arkadaşım da katılmak istiyor P Papatyagibisin70lütfen bizi de listeye ekleyin ve ne okuyacağımız konusunda bilgilendirin :)
Bende aldım cnm adet olmadm saha 400 kaliyo sende aliyorsan100 aldım kalan:500
Ihlas okuyoruz kuzum toplam adetimiz 1000 taneNe okuyoruz arkadaşlar ve ne zamana kadar okuyoruz? Dua ederken isim belirtiyor muyuz?
Her birinin başında besmele çekmeyi unutmayalımListemizdeki isimler şoyle.okuyacagimiz sure ihlas suresi. 1000 tane dilek ve hacetler icin okuma planladik. . Mazeretliler okumasin bir de istedigim her seferinde besmele cekilsin arkadadlar.sayimiz 1000 herkes aldigini toplam sayidan dussun 1 tane bile okusaniz bu hayirda yeriniz farkli olur. Kimin duasi kabul olunur bilinmez elimizden geldigince okuyalim. Ezan saatlerine denk geldikce bagislama yapalim insallah.
Zamanla oturunca vakit saatlerine dogru gunde iki kisinin hacetine duamizi yapariz insallah
1-)Hebehubele SEDA
2-)bezginblog ESRA
3-)annesinineseri ESER
4-) @Ssy8491 SEHER
5-) @gulllbahcem TÜLAY
6-) Z Zehra_gns ZEHRA
7-) M Mirac440 DUYGU
8_)Rakika HANİFE
9-) @pembehayaller06 EZGI
10-) @agustos72 AYSENUR
11-) @Kader_91 ŞAZİYE
12-) @minoskafa
12-)@Papatyagibisin70
Ilk hacetini paylastigimiz kardesimizin adi seda
Seda kardesimizin hacetine okuyorum deyip duamizi ezan saatiyle bagislayabiliriz insallah. Herkesin Rabbim duasini kabul etsin
100 okudum kalan 300Aynen besmele muhakkak şart. Fazla giremiyorum kusuruma bakmayin ama aklimda ve kalbimdesiniz bir de nolur aksam ezanina dogru oruclu olanlar iftar saatine yakin butun kardeslerimize dua edelim oruclu olmayanlarda yine ezanla beraber Rabbimden butun kullarinin hacetleri icin duamizi esirgemeyelim arkadaslar. Rahmet ayı bu ay bu ayda müminin mumine duasini Rabbim daha cok sever hayirda kalalim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?