• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

Her kim Recebde, bir kere İhlâs okusa, ALLAH'u Teâlâ onun elli senelik günahını bağışlar." Hadis'i Şerif, EnîSü'l celîs, sh:195

Bu ay İhlas suresiyle bütünleşmiş adeta imkanı olanlar hacetleri icin ay sonuna kadar 70000 ihlâsı şerif okuyabilirler.

tam bilmiyorum ama dün Kevser suresi diye konuşuldu
Tmm burdanda devam edelim tulayin sayfasıdaki ne onu çözemedim 3 aylarda giriyor rabbim bu mübarek zamanlard kulağımızı boş bırakmasın içimde çok güzel umutlar vr sırayla haberleri alcz ins

Olur canım ne şekilde okuyorsunuz? Ben öğretmenim çalışıyorum ama inşallah vakit ayırmaya çalışıcam. ♥️
Cnm bende çalışıyorum zorlandığım zamanlarda oldu ama bu topikte sıkma yok güzel bir arkadaşlığına oldu her gün 1 2 gün 1 kişiye salat-ı tefriciye okuduk liste bitti sanırım tekrar başka süreyle devam edelim diyoruz

Tmm burdanda devam edelim tulayin sayfasıdaki ne onu çözemedim 3 aylarda giriyor rabbim bu mübarek zamanlard kulağımızı boş bırakmasın içimde çok güzel umutlar vr sırayla haberleri alcz ins
Amin canım inşallah orda da akşam namazı ile yatsı namazı arası her gün bir kişinin niyetine 1000 tane fil suresi bölüşüp okuyacagiz insallah

Kizlar selamun aleykum benim misafirler vardi onlar gitti anca evi toparladim sonrada kuran okudum bazi kardeslerimin ozel dualari vardi anca yetistirdim herkesden ozur dilerim.seda yazmis evet dua siramiz kevserle devam edecek galiba
Eger kevserle devam edeceksek adetleri var hacetler icin 313 okunabilir ama bunu yaparken tenha bi yer olmali ve kibleye donulmeli cuma gecesine ozgu 1000 defa okumak var isterseniz 1001 okumada çok guzel hacetler icin yinede siz bilirsiniz ama bu ay Allahin ayi oldugu icin gelin ihlas suresi okuyalim Rabbimin ayi Rabbim hayirli bi sekilde hacetlerimizi nasip etsin. 1000 tane ihlas okuyalim her gun bi kardesimize dualarimiz hacetlerimiz kabul olsun

Back