- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.438
- 548
- 33
- Konu Sahibi Hebehubele
Yarın Receb ayının ilk günü yeni listemize başlıyor muyuz arkadaşlar? Hebehubele Gullbahcemm siz ilgilendiğiniz için size soriyim dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum başlayalım derim ben ama bi kisi kalmis eksik napsakYarın Receb ayının ilk günü yeni listemize başlıyor muyuz arkadaşlar? Hebehubele Gullbahcemm siz ilgilendiğiniz için size soriyim dedim
Haber yoksa tamamlayalim mi?Kuzum başlayalım derim ben ama bi kisi kalmis eksik napsak
Esrada haber verceekmis kuzum 2 kisi yok yarinda bekleyelim aksama dogru gecelim olurmu?Haber yoksa tamamlayalim mi?
Olur canım tamam inşallah ❤Esrada haber verceekmis kuzum 2 kisi yok yarinda bekleyelim aksama dogru gecelim olurmu?
Bende okudum yeni liste ne olacak hangi dua ben ona göre katılacam belli olursa
tam bilmiyorum ama dün Kevser suresi diye konuşulduEvet bu topikte yeni dua ne arkdalar diğer topikte nasıl olcak kaç adet hangi süreyi okucaz tulaycim
Tmm burdanda devam edelim tulayin sayfasıdaki ne onu çözemedim 3 aylarda giriyor rabbim bu mübarek zamanlard kulağımızı boş bırakmasın içimde çok güzel umutlar vr sırayla haberleri alcz instam bilmiyorum ama dün Kevser suresi diye konuşuldu
Cnm bende çalışıyorum zorlandığım zamanlarda oldu ama bu topikte sıkma yok güzel bir arkadaşlığına oldu her gün 1 2 gün 1 kişiye salat-ı tefriciye okuduk liste bitti sanırım tekrar başka süreyle devam edelim diyoruzOlur canım ne şekilde okuyorsunuz? Ben öğretmenim çalışıyorum ama inşallah vakit ayırmaya çalışıcam.
Amin canım inşallah orda da akşam namazı ile yatsı namazı arası her gün bir kişinin niyetine 1000 tane fil suresi bölüşüp okuyacagiz insallahTmm burdanda devam edelim tulayin sayfasıdaki ne onu çözemedim 3 aylarda giriyor rabbim bu mübarek zamanlard kulağımızı boş bırakmasın içimde çok güzel umutlar vr sırayla haberleri alcz ins
Sende mi evlat sahibi olmak için uggrasanlardansn 2 arkds bu duaya başladıktan sonra hamile kaldı rabbimin nimeti çok vesilesi çokOlur canım ne şekilde okuyorsunuz? Ben öğretmenim çalışıyorum ama inşallah vakit ayırmaya çalışıcam.
Ins cnm ins bu güzel günlerde rabbim nasip ederAmin canım inşallah orda da akşam namazı ile yatsı namazı arası her gün bir kişinin niyetine 1000 tane fil suresi bölüşüp okuyacagiz insallah
Esra ve Ayşenur bitirmedi galiba belki Esra yazdi ben görmedim bilmiyorum ezgicim dut bakiyimListede okumayanla varmı daha cnm liste bittimi
Tmm kuzumEvet Esra okumuş bı tek Ayşenur kalmis
Yok canım 10 gün sonra gel kalp agışlarını dinleyelim dedi inşallah iyi haber alırım sen gittin mi bidahaKader_91 canim naptin gittin mi doktora?