Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

Haklısın canım sana katılıyorum

Bu arada ben kardesimiz aysenurun yerine bitirdim bekleme yapmayalim direk yarin gecelim.

Sonucta allahin ayina giriyoruz hacetlerimiz insallah bu ay hurmetine kabul olur. Ya Allah bismillah

ŞAZIYE KARDEŞIMIZIN HACETINE BITMIS LISTE

1-) Hebehubele SEDA 404 okudu

2-) bezginblog ESRA 404 okudu

3-) annesinineseri ESER 404 okudu

4-) @Ssy8491 SEHER 404 okudu

5-) @gulllbahcem ( TÜLAY) 404 okudu

6-) Z Zehra_gns ZEHRA 404 okudu

7-) @Mirac46 DUYGU 404 okudu

8_) Rakika HANİFE 404 okudu

9-) @pembehayaller06 EZGI 404 okudu

10-) @agustos72 AYSENUR 404 okudu

11-) @Kader_91 ŞAZİYE 404 okudu

ŞAZIYE KARDESIMIZ HAMILE INSALLAH IKINCI ANNE ADAYIMIZ VAR DARISI BIZIM BAŞIMIZA DIYELIM HAYDI CANLAR PEYGAMBERIMIN DUASINDA OLALIM INSALLAH. Yarin kardesimize ogle ezaninda hacetine dua edelim insallah.

Evladini kucaginada Almayi Rabbim nasip etsin hamile olan tum kardeşlerimiznde evlatlarini hayirlica Rabbim kucaklarina almayi nasip etsin. Hamile olmayan biz kullara da Rabbi hyirli evlatla bizi mujdelesin insallah

Hepinizin ağzına yüreğine sağlık Rabbim bu mübarak ayda sizinde yüzünü evlat haberiyle güldürsün inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sizlerede

Haydi helalleşelim.Helalleşme vakti...
Sahabe-i Güzin efendilerimiz ibadetlerimiz kabul olsun, Rabbimiz bizden hoşnut olsun düşüncesi ile mübarek 3 aylara helalleşerek girerlerdi... Bizler her türlü hakkımızı helal ediyoruz sizlerde bizlere Haklarınızı helal ediniz inşallah. Selam ve dua ile.

Ben bi kaçgün olamıycam ancak fırsat buldukça akşamları eşimden kullancam interneti kusuruma bakmayın bu arada birde çok uyuyorum kızımdada böyle olmuştum kafamı uykudan kaldıramıyom
Hamilelikten yorgun dusuyosun galiba senin bu da kiz hadii bakalim.hayirlisi olsun prensesimiz geliyo insallah

Helal olsun kuzum

Hamilelikten yorgun dusuyosun galiba senin bu da kiz hadii bakalim.hayirlisi olsun prensesimiz geliyo insallah
Hayırlısı inşallah canım sağlıklı olsun kız erkek farketmez diyoruz bi tarafımda kız olsa aynı ablasına benzese ömrü benzemesin hayırlı uzun ömürlü olsun diyorum artık Rabbimden hayırlısı

Helal olsun kuzum
Kuzum iyi geceler sabah erken kalkacagim oruc tutmak icin sonrada borcum var aldigim dualar var ozel olan onlari sabah yetistirmem sart. Allaha emanet olun hamisler elinizi karniniza koyup bizide anin tamm. Bir de sizden istedigim elinizi karniniza her gun koyup ayetel kursuyi okuyun tamm Rabbime emanet edin bebisinizi. Rabbime emanetsiniz canlar hayirli geceler

@gulllbahcem insallah ihlasla devam edelim o zaman hem cok cabuk ilerler 11 kisiyiz 100 er tane cabuk bitrr. Rabbim dualarimzii kabul etsin inşallah

Listemizdeki isimler şoyle.okuyacagimiz sure ihlas suresi. 1000 tane dilek ve hacetler icin okuma planladik. Isterseniz 1000 isterseniz 10.000 okuma planlayalim tek bir kisi icin bugun karar verelim ögleden sonra baslayalim.sayiya boleriz 10.000 daha makbul ama belki yetistiremeyen olursa die fikir beyan edersek daha iyi olur cvp gelmezse fazla vakti almadan 1000 tane okuruz. Mazeretliler okumasin bir de istedigim her seferinde besmele cekilsin arkadadlar.1000 taneyide sayiya boleriz mazeretliler okumasin yinede

1-) Hebehubele SEDA

2-) bezginblog ESRA

3-) annesinineseri ESER

4-) @Ssy8491 SEHER

5-) @gulllbahcem TÜLAY

6-) Z Zehra_gns ZEHRA

7-) @Mirac46 DUYGU

8_) Rakika HANİFE

9-) @pembehayaller06 EZGI

10-) @agustos72 AYSENUR

11-) @Kader_91 ŞAZİYE

1000 yapariz canım 10000 bende yetistiremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…