Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

Maşallah ya ne güzel haber bu Efendimize okuduğumuz salâtı Tefriciyenin bereketiyle Rabbim tekrar nasip etmiş sana. Tebrik ederim saziyecim Allah aynı acıları tekrar yasatmasin sana, hayırlı evlat olsun inşallah cokkkkk sevindimmm ❤❤❤

Kızlar hamileğim Allah ıma çok şükür Rabbim hepinize nasip etsin inşallah hala inanamıyom dua edin ne olursunuz
Yaaaa bura ugurlumu geldi ya neguzel haberler bunlarrrrrrrrr suan cok sevindim senin adina gercektennn nekadr gecikti adetin tedaviye gerek kalmadan rabbim banada nasip eder insallah insallah git gide sira bizemi yaklasiyor ne masallah de ayetel kursi oku kendine dikkat et:)

Ben yarın okucam inşallah kızlar su an firsatim yok öğlene kadar okuyup haber veririm

Rabbim hepinizden rağzı olsun sizlere hayırlı sağlıklı
evlatlar nasip etsin inşallah en kısa zamanda Rabbim burdan sizin güzel hamilelik haberlerinizide bizlere öğrenmeyi nasip etsin

Insallah canim insallah.bu arada bi kardesimize yasin baslattik bu sayfada da bilgi gecmek istedim almak isteyen var mi 38 yasinimiz eksik hayirda bizimle yarismak isteyen kardeslerim varsa

BURADA HER KARDESIMIZE SESLENIYORUM ALLAH RIZASI GUDEREK ASKERDE VAZIFE ALTINDA SINIRDA BEKLEYEN ASKERLERIMIZ ERLERIMIZ VAR ESLERI ANALARI BABALARI EVLATLARI BEKLEMEKTE FAKAT DURUMLARI HAKKINDA BI BILGIMIZ YOK. ALLAH RAZI OLSUN KI ONLAR SAYESINDE GECE RAHATCA YATIYORUZ BIZ MUMINLER OLARAK ELIMIZ ASKERLERIMIZE DUAYA KALKABILIR MI MUMKUN OLDUGU MUDDETCE FATIHA OKUYAN YASIN OKUYAN TEFRICIYE OKUYAN AKLINA NE DUA VARSA ONLAR ICIN OKUYUP RABBIMIZE EMANET EDELIM LUTFEN.VE MUMKUN MERTEBEDE ETRAFINIZDA KONU KOMSU AKRABA ES DOSTTAN DA BI DUA ISTEYIN NOLUR.HAKLARINIZI HELAL EDIN. ALLAH RIZASI ICIN DUAMIZA AMIN DIYELIM LUTFEN

ŞAZIYE KARDEŞIMIZIN HACETINE BITMIS LISTE

1-) Hebehubele SEDA 404 okudu

2-) bezginblog ESRA

3-) annesinineseri ESER

4-) @Ssy8491 SEHER

5-) @gulllbahcem ( TÜLAY) 404 okudu

6-) Z Zehra_gns ZEHRA 404 okudu

7-) @Mirac46 DUYGU 404 okudu

8_) Rakika HANİFE

9-) @pembehayaller06 EZGI

10-) @agustos72 AYSENUR

11-) @Kader_91 ŞAZİYE 404 okudu

ŞAZIYE KARDESIMIZ HAMILE INSALLAH IKINCI ANNE ADAYIMIZ VAR DARISI BIZIM BAŞIMIZA DIYELIM HAYDI CANLAR PEYGAMBERIMIN DUASINDA OLALIM INSALLAH

Amin!!!

Okuyorum canım bitince yazicam inşallah ❤

ŞAZIYE KARDEŞIMIZIN HACETINE BITMIS LISTE

1-) Hebehubele SEDA 404 okudu

2-) bezginblog ESRA

3-) annesinineseri ESER

4-) @Ssy8491 SEHER

5-) @gulllbahcem ( TÜLAY) 404 okudu

6-) Z Zehra_gns ZEHRA 404 okudu

7-) @Mirac46 DUYGU 404 okudu

8_) Rakika HANİFE 404 okudu

9-) @pembehayaller06 EZGI

10-) @agustos72 AYSENUR

11-) @Kader_91 ŞAZİYE 404 okudu

ŞAZIYE KARDESIMIZ HAMILE INSALLAH IKINCI ANNE ADAYIMIZ VAR DARISI BIZIM BAŞIMIZA DIYELIM HAYDI CANLAR PEYGAMBERIMIN DUASINDA OLALIM INSALLAH

Tabiki okurum canım Rabbim yardımcısı olsun hepsininde

A
Canım hayırlı olsun Bebişler geliyor maşaAllah ben 100 okudum kalanı bugün bitiririm İnşaAllah
Allah razi olsun esracim yarin oglene kadar bitir istersen oglen ezaninda duamizi yapalim listenin devam etmesini isteyen varsa devam durumlarini yazarsalar daha iyi olur konu sahibi seda ben gecici olarak seda refakatcilik yapiyom bilgi gecin canlar ona gore duamiza devam edelim yada etmeyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…