- 15 Şubat 2018
- 143
- 451
- 33
- Konu Sahibi Hebehubele
İsterim tabi canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razi olsun ben de az evvel yayinladim seheri bekliyelim okudum derse ben bagişlma henuz yapmadim çunkuokudum Allah kabul etsin
Kuzum ben hiç okuyamadım hakkınızı helal edin-) Hebehubele SEDA 404 okudu
2-) bezginblog ESRA 404 okudu
3-) annesinineseri ESER 404 okudu
4-) Hercai91 SEHER 404 okudu
5-) @gulllbahcem ( TÜLAY) 404 okudu
6-) Z Zehra_gns ZEHRA 404 okudu
7-) @Mirac46 DUYGU 404 okudu
8_) @HemDeliHemAsik HANİFE 404 okudu
9-) @pembehayaller06 EZGI 404 okudu
10-) @agustos72 AYSENUR 404 okudu
11-) @Kader_91 ŞAZİYE 404 okudu
Kizlar bitmis listede son durum boyle oglen ezaninda insallah bi manimiz olmazsa Aysenur kardesimize duasinda Allah rizasi güderek amin diyelim.
Sehercim durumun hakkinda bilgi gecebilir misin ona gore bagislama yapayim.
Tamm kuzum ben senin yerine okudum vekaletini ver ama yinede.ben simdi bagislayayim yada oglen ezaninda.Kuzum ben hiç okuyamadım hakkınızı helal edin
Olur kuzum zaten mazeretli oldum bugünTamm kuzum ben senin yerine okudum vekaletini ver ama yinede.ben simdi bagislayayim yada oglen ezaninda.
Bu son adetin olur insallah.sende obur aya hamileler gurubu icinde olur her kardesim der hamileyim kizlar. Sende yeni evine gecince bi bebek mujdesiyle hamile oldugunu bize haber verirsin kuzum insallahOlur kuzum zaten mazeretli oldum bugün
ALLAH razı olsun kuzum bu güzel duan için INŞAALLAH kuzum RABBIM elbet hayırlı bir gün hayırlı bir saat tayin etmiştir dediğin gibi yavrularımızı sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağimiza almayı nasip etsin RABBIM INŞAALLAHAllah kabul etsin senin diyelim listemis bitmistir arkadaslar duasini öglen ezaniyla yapalim Allaha emanet
Bu son adetin olur insallah.sende obur aya hamileler gurubu icinde olur her kardesim der hamileyim kizlar. Sende yeni evine gecince bi bebek mujdesiyle hamile oldugunu bize haber verirsin kuzum insallah
Rabbimin size verecegi en buyuk duygu mutluluk olsun salih bebege hamile kaldiginiz esiniz yuvanizla Allaha dua edenler olmaniz dilegimle.
Allah rağzı olsun canım benimKader_91 ŞAZİYE arkadaşım için 404 okudum.allah kabul etsin.amin
Kızlar hamileğim Allah ıma çok şükür Rabbim hepinize nasip etsin inşallah hala inanamıyom dua edin ne olursunuz
Allah rağzı olsun canım en son ocakta adet olmuştum doğumdan sonra ilk defa adet görmüştüm 2 aydırda olmuyorum benim polikistiğim vardı o yüzde olmuyorum sandım bugünde bi kan aldırayım sonra adet söktürücü kullanırım dedim ama Allah ıma çok şükür kullanmama gerek kalmadı Kızımı kaybettim hep Rabbime dua ettim Allah ım yardım et dayanma gücü ver bitane daha evlat nasip et bana hayırlısıyla ona tutunayım diye Rabbim sesimi duydu hiç pes etmeyin en ummadığınız anda veriyo Rabbim bi belirtim yok şimdilik sadece başım çok ağrıyo son 1 haftadır kızımda çok uykum geliyodu bide 6.haftadan sonra miğde bulantılarım başlamıştı. Rabbim sizlerede hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahcanımmm.. gözün aydıınnnn
topiğimizde ikinci hamilemiz.. senden de detayları alalım :)