Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

-) Hebehubele Hebehubele SEDA 404 okudu

2-) bezginblog bezginblog ESRA

3-) annesinineseri annesinineseri ESER 404 okudu

4-) Hercai91 Hercai91 SEHER

5-) @gulllbahcem ( TÜLAY) 404 okudu

6-) Z Zehra_gns ZEHRA 404 okudu

7-) @Mirac46 DUYGU 404 okudu

8_) @HemDeliHemAsik HANİFE 404 okudu

9-) @pembehayaller06 EZGI 404 okudu

10-) @agustos72 AYSENUR

11-) @Kader_91 ŞAZİYE 404 okudu

Kizlar bitmis listede son durum bugun yetismeyecek belli yarin oglen ezanina kadar bitirme imkaniniz varsa ezandan sonra duasini yapalim.bilgi gecerseniz daha iyi olur.

Kizlar durumlariniz hakkinda bilgi gecin ona gore duayi bölüselim.seher taşinma arefesinde okuyamazsa kardesimizin yerini ben devralcam ona ben okumaya calisirim yada duayi yetismeyen kardeslerimize dua bolusecegiz.yeter ki durumlar hakkinda bilgi gecilsin

2-) bezginblog bezginblog ESRA 404 okudu

4-) Hercai91 Hercai91 SEHER 404 okudu

10-) @agustos72 AYSENUR

Kizlar bitmis listede son durum boyle oglen ezanina kadar bitirme imkaniniz varsa ezandan sonra duasini yapalim.bilgi gecerseniz daha iyi olur.

Kizlar durumlariniz hakkinda bilgi gecin ona gore duayi bölüselim.seher taşinma arefesinde okuyamazsa diye ben okudu ama yinede okudum derse ben oyle ismen bağıslama yapacagim çunku bagişlma yapmadim yeter ki durumlar hakkinda bilgi gecilsin

10-) @agustos72 AYSENUR 404 okudu

Kizlar bitmis listede son durum boyle oglen ezaninda insallah bi manimiz olmazsa Aysenur kardesimize duasinda Allah rizasi güderek amin diyelim.

Sehercim durumun hakkinda bilgi gecebilir misin ona gore bagislama yapayim.

Cumaniz mubarek olsun öncelikle Rahmet yağsin uzerimize ve gonlumuze insallah.
Listemiz asağıda bugün listemizdeki son kardeşimize gececegiz insallah.
Öglen ezaninda Aysenur kardeşimize amin deyip Şaziye kardesimiz icin okumaya baslayalim.okuyup bitiren varsa bilgi gecebilir. Rabbim hepinizden razi olsun

1-) Hebehubele Hebehubele SEDA

2-) bezginblog bezginblog ESRA

3-) annesinineseri annesinineseri ESER

4-) Hercai91 Hercai91 SEHER

5-) @gulllbahcem ( TÜLAY)

6-) Z Zehra_gns ZEHRA

7-) @Mirac46 DUYGU

8_) @HemDeliHemAsik HANİFE

9-) @pembehayaller06 EZGI

10-) @agustos72 AYSENUR

11-) @Kader_91 ŞAZİYE

Allaha emanet olun hayirda kalalim insallah. Bugun guzel haberler aliriz insallah.hayirli cumalar

10-) @agustos72 AYSENUR 404 okudu

Kizlar bitmis listede son durum boyle oglen ezaninda insallah bi manimiz olmazsa Aysenur kardesimize duasinda Allah rizasi güderek amin diyelim.

Sehercim durumun hakkinda bilgi gecebilir misin ona gore bagislama yapayim.
Kuzum ben hiç okuyamadım hakkınızı helal edin

Allah kabul etsin senin diyelim listemis bitmistir arkadaslar duasini öglen ezaniyla yapalim Allaha emanet
Olur kuzum zaten mazeretli oldum bugün
Bu son adetin olur insallah.sende obur aya hamileler gurubu icinde olur her kardesim der hamileyim kizlar. Sende yeni evine gecince bi bebek mujdesiyle hamile oldugunu bize haber verirsin kuzum insallah

Rabbimin size verecegi en buyuk duygu mutluluk olsun salih bebege hamile kaldiginiz esiniz yuvanizla Allaha dua edenler olmaniz dilegimle.

Allah kabul etsin senin diyelim listemis bitmistir arkadaslar duasini öglen ezaniyla yapalim Allaha emanet

Bu son adetin olur insallah.sende obur aya hamileler gurubu icinde olur her kardesim der hamileyim kizlar. Sende yeni evine gecince bi bebek mujdesiyle hamile oldugunu bize haber verirsin kuzum insallah

Rabbimin size verecegi en buyuk duygu mutluluk olsun salih bebege hamile kaldiginiz esiniz yuvanizla Allaha dua edenler olmaniz dilegimle.
ALLAH razı olsun kuzum bu güzel duan için INŞAALLAH kuzum RABBIM elbet hayırlı bir gün hayırlı bir saat tayin etmiştir dediğin gibi yavrularımızı sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağimiza almayı nasip etsin RABBIM INŞAALLAH

canımmm.. gözün aydıınnnn
topiğimizde ikinci hamilemiz.. senden de detayları alalım :)
Allah rağzı olsun canım en son ocakta adet olmuştum doğumdan sonra ilk defa adet görmüştüm 2 aydırda olmuyorum benim polikistiğim vardı o yüzde olmuyorum sandım bugünde bi kan aldırayım sonra adet söktürücü kullanırım dedim ama Allah ıma çok şükür kullanmama gerek kalmadı Kızımı kaybettim hep Rabbime dua ettim Allah ım yardım et dayanma gücü ver bitane daha evlat nasip et bana hayırlısıyla ona tutunayım diye Rabbim sesimi duydu hiç pes etmeyin en ummadığınız anda veriyo Rabbim bi belirtim yok şimdilik sadece başım çok ağrıyo son 1 haftadır kızımda çok uykum geliyodu bide 6.haftadan sonra miğde bulantılarım başlamıştı. Rabbim sizlerede hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

X