• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

Birazdan kızımın mezarına gidicem ona kardeşin olcak diycem inşallah
Allahima şükürler olsun gözün aydın canimm beninm . Rabbim diğer kardeslerimizede nasip etsin okudum senin niyetine sende baska biseye biyet et knsallah ne kadarlikmus bebegin?

Allah rağzı olsun canım en son ocakta adet olmuştum doğumdan sonra ilk defa adet görmüştüm 2 aydırda olmuyorum benim polikistiğim vardı o yüzde olmuyorum sandım bugünde bi kan aldırayım sonra adet söktürücü kullanırım dedim ama Allah ıma çok şükür kullanmama gerek kalmadı Kızımı kaybettim hep Rabbime dua ettim Allah ım yardım et dayanma gücü ver bitane daha evlat nasip et bana hayırlısıyla ona tutunayım diye Rabbim sesimi duydu hiç pes etmeyin en ummadığınız anda veriyo Rabbim bi belirtim yok şimdilik sadece başım çok ağrıyo son 1 haftadır kızımda çok uykum geliyodu bide 6.haftadan sonra miğde bulantılarım başlamıştı. Rabbim sizlerede hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Başın sağolsun canım.. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın.. ben daha kesesi oluşmamış bebek için günlerce kendime gelememiştim, seni düşünemiyorum.. ama ne güzel rabbim tekrardan nasip etmiş sana.. sağlıklı kucağına almayı da nasip etsin inşallah.. :anne:

Kızlar hamileğim Allah ıma çok şükür Rabbim hepinize nasip etsin inşallah hala inanamıyom dua edin ne olursunuz
Allah tamamina erdirsin salih evlat dogurursun ve insallah kucagina alirsin kuzum Rabbim seni bebeginle korusun insallah dua et sende kizlarin isimlerini tek tek ezan saatinde say ki herkese Rabbim evlat versin insallah. Peygamberimin duasinda olasin insallah

Başın sağolsun canım.. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın.. ben daha kesesi oluşmamış bebek için günlerce kendime gelememiştim, seni düşünemiyorum.. ama ne güzel rabbim tekrardan nasip etmiş sana.. sağlıklı kucağına almayı da nasip etsin inşallah.. :anne:
Olucak eserim seninde olucak kuzum aglattiniz beni yine dilimde dua varken Rabbimde sizi hamilelik haberi alip aglatsin elhamdülillah

Birazdan kızımın mezarına gidicem ona kardeşin olcak diycem inşallah
Bizden yana da rahmetle an kizina bi fatihada bizden oku ve onun hurmetine buradaki tum kardeslerimize salih evlat dile.nolur kusuruma bakmayin herkes hakkini helal etsin herkesin ismi dilimde ama esere bugun adet olan kardesimiz melek var onada basta Rabbim versin insallah her kulun Rabbim hamile kalir hayirlica kucaklarimiza almayi nasip et.gul yuzunuzden öpuyorum ama ben dayanamiyom daha fazla Rabbimde sizi aglatsin sevincten ama

Amin canım inşallah Rabbim sanada tekrar nasip eder çok zorlandım 3 buçuk aydır ama şükretmeyi bırakmadım çok canım acıdı ama hep Rabbim yardım et acım dinsin diye dua ettim ağladım Allah ım çok şükür

Allah tamamina erdirsin salih evlat dogurursun ve insallah kucagina alirsin kuzum Rabbim seni bebeginle korusun insallah dua et sende kizlarin isimlerini tek tek ezan saatinde say ki herkese Rabbim evlat versin insallah. Peygamberimin duasinda olasin insallah
Allah rağzı olsun canım dua etmem mi herzaman dualarımdasınız burda sizinle tanıştığımdan beri Rabbim inşallah en hayırlı zamanda sizlerinde gebelik haberini almayı nasip eder bize

-) Hebehubele Hebehubele SEDA 404 okudu

2-) bezginblog bezginblog ESRA

3-) annesinineseri annesinineseri ESER

4-) Hercai91 Hercai91 SEHER

5-) @gulllbahcem ( TÜLAY) 404 okudu

6-) Z Zehra_gns ZEHRA 404 okudu

7-) M Mirac440 DUYGU

8_) @HemDeliHemAsik HANİFE

9-) @pembehayaller06 EZGI

10-) @agustos72 AYSENUR

11-) @Kader_91 ŞAZİYE

Allaha emanet olun hayirda kalalim insallah. Bugun guzel haberler aliriz insallah.hayirli cumalar. Ilk guzel haberimiz geldi şaziyemizde hamile Darisi gamzeye sehere esraya esere ezgiye aysenura hanifeye duyguya zehraya haticeye ilknura ayseye melege Allahim ismini sayamadigim her kuluna o kadar heyecanliyim ki icinde banada hayirli sekilde hamilelik haberi yaz Rabbim amin

Bizden yana da rahmetle an kizina bi fatihada bizden oku ve onun hurmetine buradaki tum kardeslerimize salih evlat dile.nolur kusuruma bakmayin herkes hakkini helal etsin herkesin ismi dilimde ama esere bugun adet olan kardesimiz melek var onada basta Rabbim versin insallah her kulun Rabbim hamile kalir hayirlica kucaklarimiza almayi nasip et.gul yuzunuzden öpuyorum ama ben dayanamiyom daha fazla Rabbimde sizi aglatsin sevincten ama
Okurum canım onu bir görseydiniz o kadar güzeldi ve akıllıydı ki anlatamam 6 aylıkken baba dedi gelgel diye bağırıyodu çok başkaydı

-) Hebehubele Hebehubele SEDA 404 okudu

Amin kuzum Rabbim hepinizin kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun evinize neşe gelsin inşallah

7-) M Mirac440 DUYGU

10-) @agustos72 AYSENUR

11-) @Kader_91 ŞAZİYE

Allaha emanet olun hayirda kalalim insallah. Bugun guzel haberler aliriz insallah.hayirli cumalar. Ilk guzel haberimiz geldi şaziyemizde hamile Darisi gamzeye sehere esraya esere ezgiye aysenura hanifeye duyguya zehraya haticeye ilknura ayseye melege Allahim ismini sayamadigim her kuluna o kadar heyecanliyim ki icinde banada hayirli sekilde hamilelik haberi yaz Rabbim amin
Amin canım Rabbim kucaklarınızı hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah evinize bebek sesiyle neşe gelsin inşallah

canımm...sen böyle içten, samimi dualar ediyosun ya rabbim senin karşına çıkarsın tüm dualarını inşallah.. çifter çifter bebişler versin :)

Amin Rabbim razi olsun eserim. Rabbime şükürler olsun yemin ederim ben ruyamda dua ederken gorursem guzel haber aliyom senin icin ruyamda dua ediyodum bugun ama dedim guzel haber aliriz insallah demistim hakikaten guzel bi haber aldik o kadar mutluyum ki az evvel kayinvaldem geldi ona anlattim oda duygulandi esim geldi ona sarildim gozlerim yasliydi noldu dedi bi kardesimiz daha hamile dedim oda gozun aydin dedi dedim Allah razi olsun hepsinin başina gelsin dedim inaniyom umut ediyom insallah hepimiz hamile kalacagiz insallah yuzü guzel kendi guzel kardesim ettigin duayla şereflenesin insallah

Amin Rabbim razi olsun eserim. Rabbime şükürler olsun yemin ederim ben ruyamda dua ederken gorursem guzel haber aliyom senin icin ruyamda dua ediyodum bugun ama dedim guzel haber aliriz insallah demistim hakikaten guzel bi haber aldik o kadar mutluyum ki az evvel kayinvaldem geldi ona anlattim oda duygulandi esim geldi ona sarildim gozlerim yasliydi noldu dedi bi kardesimiz daha hamile dedim oda gozun aydin dedi dedim Allah razi olsun hepsinin başina gelsin dedim inaniyom umut ediyom insallah hepimiz hamile kalacagiz insallah yuzü guzel kendi guzel kardesim ettigin duayla şereflenesin insallah
Yüreği güzel kardeşim benim :KK68::KK68::KK68:

Kizlar bugune ozel bi duam daha var yaparsaniz taktir sizin ben sadece bilgi gecmek istedim.aksam ezanina 45 dakka kala yapiyoruz bu duayi
Ya Meliki Muktedir sin Allah’ım bana yardım et ismini (100) defa tekrarlayıp sonrada dileğinizi dileyin, sıkıntınız gider,huzur vr rahata erersiniz.

ŞAZIYE KARDEŞIMIZIN HACETINE BITMIS LISTE

1-) Hebehubele Hebehubele SEDA 404 okudu

7-) M Mirac440 DUYGU 404 okudu

10-) @agustos72 AYSENUR

11-) @Kader_91 ŞAZİYE

ŞAZIYE KARDESIMIZ HAMILE INSALLAH IKINCI ANNE ADAYIMIZ VAR DAHASI BIZIM BAŞIMIZA DIYELIM HAYDI CANLAR PEYGAMBERIMIN DUASINDA OLALIM INSALLAH

Back