- 2 Şubat 2018
- 1.395
- 2.192
- 53
- Konu Sahibi Hebehubele
-
Bencede canim bu bitsin kevsere başlanılır. Farkli dualari yazmıştım zaten ilk sayfaya ben elimden geldigince bebeğimi sağlıklı bir sekilde kucagima almak niyetiyle katılırım insallahBence farklı dualarla devam edebiliriz güzel bi ekip olduk
Hayirli olsun kuzumm .Konu sahibi seda kuzum o herkes istegini beyan etsin ona gore listemizi seda istege gore sekillendirir Rabbim hepimize hayirli olandan versin insallah.
Sedacim affina sigincam kuzum benim bi topigim oldu dun gece actim aksam ezani ve yatsi ezani arasinda duaya katilacak olanlar varsa bu hayirda yurumek isteyen kardeşlerimize sanada bilgi gecmek istedim.ben bu duami 4 sene once denedim Rabbim cok gecmeden nasip etti.istedim ki sizde yararlanin gelmek isteyenlere de ayrica kapimiz acik. Liste tekrar edilsin yada degissin duamiz keza ayni nasil olacaksa ben elimden geldigimce yardimci olabilirim.
Topigimin ismi hacetim icin 1000 tane fiil suresi katilmak isteyen canlar buyrun.
Saol kuzum Allahin ayina giriyoz bu ayda nasip oldu duamizin topigi. Insallah her kardesimin haceti kabul olur.bebisimize iyi bak kuzum sizi Rabbime emanet ediyomHayirli olsun kuzumm .
Allah rağzı olsun canım ağzınıza yüreğinize sağlık Rabbim sizlerede hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahŞaziye arkdsmz için hayırlı evlat kolay doğum u olsun diye dua ettim bebeği sağlıklı sıhhatli olsun 404 tane okudum
Bu tefriciye listesi bitti istersen başka duaya geçeceğiz bekleriz cnmMerhaba ben de hayırlı sağlıklı bir evladımızın olmasını istiyorum inşallah. Ben de katılmak isterim aranıza.
Olur canım ne şekilde okuyorsunuz? Ben öğretmenim çalışıyorum ama inşallah vakit ayırmaya çalışıcam.Bu tefriciye listesi bitti istersen başka duaya geçeceğiz bekleriz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?