Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

ŞAZIYE KARDEŞIMIZIN HACETINE BITMIS LISTE

1-) Hebehubele SEDA 404 okudu

2-) bezginblog ESRA bilgi gececek

3-) annesinineseri ESER 404 okudu

4-) Hercai91 SEHER

5-) @gulllbahcem ( TÜLAY) 404 okudu

6-) Z Zehra_gns ZEHRA 404 okudu

7-) @Mirac46 DUYGU 404 okudu

8_) @HemDeliHemAsik HANİFE 404 okudu

9-) @pembehayaller06 EZGI

10-) @agustos72 AYSENUR

11-) @Kader_91 ŞAZİYE 404 okudu

ŞAZIYE KARDESIMIZ HAMILE INSALLAH IKINCI ANNE ADAYIMIZ VAR DARISI BIZIM BAŞIMIZA DIYELIM HAYDI CANLAR PEYGAMBERIMIN DUASINDA OLALIM INSALLAH

Bence farklı dualarla devam edebiliriz güzel bi ekip olduk
Bencede canim bu bitsin kevsere başlanılır. Farkli dualari yazmıştım zaten ilk sayfaya ben elimden geldigince bebeğimi sağlıklı bir sekilde kucagima almak niyetiyle katılırım insallah

Konu sahibi seda kuzum o herkes istegini beyan etsin ona gore listemizi seda istege gore sekillendirir Rabbim hepimize hayirli olandan versin insallah.

Sedacim affina sigincam kuzum benim bi topigim oldu dun gece actim aksam ezani ve yatsi ezani arasinda duaya katilacak olanlar varsa bu hayirda yurumek isteyen kardeşlerimize sanada bilgi gecmek istedim.ben bu duami 4 sene once denedim Rabbim cok gecmeden nasip etti.istedim ki sizde yararlanin gelmek isteyenlere de ayrica kapimiz acik. Liste tekrar edilsin yada degissin duamiz keza ayni nasil olacaksa ben elimden geldigimce yardimci olabilirim.
Topigimin ismi hacetim icin 1000 tane fiil suresi katilmak isteyen canlar buyrun.

Hayirli olsun kuzumm .

Yaşadığımız deneyimleride paylaşımı arkdslr daha önce de demiştim kim hamilelik için kur yapıyor kim nasıl besleniyor tedavi asamalari

4-) Hercai91 SEHER

9-) @pembehayaller06 EZGI 404 okudu

10-) @agustos72 AYSENUR

ŞAZIYE KARDESIMIZ HAMILE INSALLAH IKINCI ANNE ADAYIMIZ VAR DARISI BIZIM BAŞIMIZA DIYELIM HAYDI CANLAR PEYGAMBERIMIN DUASINDA OLALIM INSALLAH

4-) Hercai91 SEHER 404 okudu

9-) @pembehayaller06 EZGI 404 okudu

10-) @agustos72 AYSENUR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…