- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.507
- 33
-
- Konu Sahibi Hebehubele
Ay listeye yazmamisiz ama o da 404e tamamlamıştı :)Kizlar listede kader_91 eksik 11 kisiyiz
Allah hacetini kabul etsin canim ekrani guncelleyecegimEzgi için 404 okudum.allah kabul etsin
Amin cnm kotu cikan sonuclari duzelir kist kaybolur saglikli salih evlatlardan nasip eder rabbim diye dua ederlerse kizlar birbirmze ettiğimiz dualarla ayaktayizzz ben kendime okumaya baslamistim yarin cok yogun gun olcak persrmbe sinava gircem yarinda sinava giren arkadaslrn yerine uzun saatler caliscm cnm saolsnBen ve hanife kardeşimiz okumustu yine okuyan varsa bilgi gecsin aksam uzeri ekrani guncellerim simdilik affinizi isteyecegim misafirlerim var gidince devam edecegim hacetin kabul olsun ezgicim
Llah razi olsun esracimEzgi için 404 tane okudum Rabbim İnşaAllah dualarını kabul etsin.
Hayır canım biraz gecikme olduArtık bıraktınız mı okumaları
Etiketten sonraki kelimelerle biraz boşluk bırak canım arasindaRakika agustos72 bezginblog Z Zehra_gns Kader_91
P pembehayaller06 kizlar etiketlenmiyorsunuz bi türlü o yüzden böyle etiketledim
Deniyorum olmuyo canımEtiketten sonraki kelimelerle biraz boşluk bırak canım arasinda
Allah Allah niye ki :/Deniyorum olmuyo canım