- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.507
- 33
-
- Konu Sahibi Hebehubele
Allah razı olsun canım Allah kabul etsin @bezbinblog Esra da haber versin sana başlayalım inşallah ❤Okudum 29 tne daha 404 e tamamladim
Amin cnm wlla okadar yogunlukta okudum ins cnm sira bende demi rabbim he0mizin dualarni kabul eylesinAllah razı olsun canım Allah kabul etsin @bezbinblog Esra da haber versin sana başlayalım inşallah ❤
Ben etkilidir cunku yumurtalarin kistik olusmasi degilmi polikistir over incir kuru hic iyi gelmedi bana cikolat cok tuketmemek gerekiyormuss sebze ve bol yesillikli biz inanarak yapalim mucizesi Allahtan boyle cok mucizeyi duydmPolikistik overde de etkili midir acaba sogan suyu
Denemek lazim o zaman dogrudurBen etkilidir cunku yumurtalarin kistik olusmasi degilmi polikistir over incir kuru hic iyi gelmedi bana cikolat cok tuketmemek gerekiyormuss sebze ve bol yesillikli biz inanarak yapalim mucizesi Allahtan boyle cok mucizeyi duydm
Amin kuzum evet sıra sen de ben de kalp yapiyim ❤❤❤Amin cnm wlla okadar yogunlukta okudum ins cnm sira bende demi rabbim he0mizin dualarni kabul eylesin
Seher aradı beni okumuş :)Seherde haber vermemis
Ağustos 72de okumuştu gül yüzlüm ❤ onu da ekle :*Ben ve hanife kardeşimiz okumustu yine okuyan varsa bilgi gecsin aksam uzeri ekrani guncellerim simdilik affinizi isteyecegim misafirlerim var gidince devam edecegim hacetin kabul olsun ezgicim