- 2 Şubat 2018
- 1.395
- 2.192
-
- Konu Sahibi Hebehubele
Canım-)Hebehubele 404 okudu
2-)bezginblog 370 okudu
3-)annesinineseri 404 okudu
4-)Hercai91 370 okudu
5-)Gullbahcemm 404 okudu
6-) Z Zehra_gns 404 okudu
7-) M Mirac440 370 okudu
8.)Rakika 404 okudu
9-) P pembehayaller06 370okudu
5 fazlasi var eksik okumak isteyen varsa bilgi geçilsin sayidan düselim insallah
10-)agustos72 hala okuyor
Kizlar durumlarinizi belli edin ben sayfayi güncelleyeyim.bugun aksama kadar bitsin yarin nasipse yeni kisiye geceriz.zorlaniyosaniz bildirim yapin olmazsa 2 gunde bitsin haber bekliyorum
Tamam kuzum ben tamamlarım bugünEzgicim senin sayini alan yok onun uzerini tamamla istersen duygucum sehercim esracim bugün bi kontrol edebilirseniz durumunuzu bugun duamizi yapalim yarin ezgi kardesimize gecelim. Sizden bilgi gecmenizi isteyecegim canlar
Kalbi guzel olan kuzum Rabbim cumlemize icinde de sana salih olanindan versin insallah. Duami Rabbim bilir sozlerimde belki tam anlatamam kelimelerim eksik kalir dugum dugum olan dilim gozlerimde yaşi verene kurban olayimAllah'ım sen ne kadar büyüksün kudretin ne kadar yüce hikmetin ne kadar garip..
Buraya giriyorum yazilan mesajları görüyorum sevinçten ağlıyorum :) şükürler ediyorum avuç dolusu gönül dolusu Sedam hem bebekle nimetlendirdi Rabbim hem sallantıda olan yuvanı sağlamlaştırdı kurban olayım yarattığı takdir ettiği herşeye
Öteki tarafta bebginin kalbi durup kürtaj olan arkadaşım onunla beraber de ağlıyorum içim yaniyor. Rabbim kimseye yasatmasin daha fazla hamile kalıp ta kayıp yasatmasin kimseye bilhassa senin şu güzel haberin sedacim aciya dönmesin. Evladını sağlıkla ve hayırla kucagina al hepiniz kızlar tüm kader ortaklarım hepimiz en hayırlı vakitte evlat sahibi olalım inşallah her namaz vakti avucumun içindesiniz her an da gönlümde ❤❤
Allah razi olsun kuzum bitirelim duamizi yapalimTamam kuzum ben tamamlarım bugün
Kuzum etiket yanlış olmuş)Hebehubele 404 okudu
2-)bezginblog 370 okudu
4-)Hercai91 370 okudu
5-)Gullbahcemm 404 okudu
7-) M Mirac440 370 okudu
8.)Rakika 404 okudu
9-) P pembehayaller06 370okudu
5 fazlasi var eksik okumak isteyen varsa bilgi geçilsin sayidan düselim insallah
10-) A agustos 404 okudu
Kizlar guncelledigim liste bu.tek tek bakabildim hastaneye gidicem o yuzden bu kadar not aldim son durum bu bugun aksama kadar bildirim yapabilirseniz ezgi kardesimize gecelim.
Amin bitanem amin gül yüzlüm ❤Kalbi guzel olan kuzum Rabbim cumlemize icinde de sana salih olanindan versin insallah. Duami Rabbim bilir sozlerimde belki tam anlatamam kelimelerim eksik kalir dugum dugum olan dilim gozlerimde yaşi verene kurban olayim
Tamam canım ben listeyi güncellerim şimdiHanifem sen yine istersen gec ben bi yandan duzeltiyom hastaneye gidiyoz die unutmayayim diye acele ediyom.gelince yardimci olcam abim cok kötu suan
Amin kuzum Allah tüm hastalarımıza da abine de acil şifalar versin sen abiyle ilgilen burayı düşünmeAllah razi olsun uzerimde vebal kalmasin diye kendime not dusuyom ki gelince yardimci olayim diye ama abimde bi yandan o yuzden hastaneye gidecegiz Allahim razi olsun senden de herkesden . Rabbim seda kuluna gamze kuluna senin arkadasina derdi sikintisi kederi olanlarada Rabbim şifa versin yardim etsin insallah Allaha emanet olun dua edin nolur su abimin fitigi icin
Sayı azaldigi icinmi 404 yapiyorz kizlar tamamlmya caliscam cnku isteyim cok yogunuz ve kadro sinav olaylari var biliyosnzdr onun icin baska sehre gitmek zorundayım haberdar edermOkunan kisi:Rakika Hatice kızı Hanife
Kişi başı 404 adet okuyoruz
1-Hebehubele 404 okudu
2-)bezginblog 370 okudu esracim tamamlayabilir misin?
4-)Hercai91 370 okudu tamamlayacak bugün
5-)Gullbahcemm 404 okudu
7-) M Mirac440 370 okudu duygucum tamamlayabilir misin?
8.)Rakika 404 okudu
9-) P pembehayaller06 375 okudu ezgicim tamamlayabilir misin?
10-)agustos72 404 okudu
Allah razı olsun Rabbim makbul eylesin❤
Tamamlayazsan haber et yardım ederiz bugün bitsin yarin sana okumaya başlayalım inşallah evet masalperisinin sesi çıkmıyor mecbur çıkardık listeden arkadaşı listedenSayı azaldigi icinmi 404 yapiyorz kizlar tamamlmya caliscam cnku isteyim cok yogunuz ve kadro sinav olaylari var biliyosnzdr onun icin baska sehre gitmek zorundayım haberdar ederm
Allah kabul etsin duygucum404e tamamladim