Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

Bildiğim kadar saziye ve ezgiden haber bekliyoruz ezgi yogundu iste simdi islerini ayarlarsa haber verir ama okuyup yetiştiremeyebilirim dedi eşide hasta bi yandan onla ilgileniyordu haber alir almaz bilgi gecerim

Ezgi suan donus yapamadi isleri yogunmus ama okuyom dedi suan okudugu 200 dedi eside hasta bitiremeyebilir oyuzden kizlar biraz bekleyelim saziyede bilgi gecsin.eger saziye okudum dediyse bilgi gecsin.benim bilgim yok saziyeden okuduysa kusuruma bakmasin.ezgi tamamlamayabilir onun duasini paylasabiliriz

Cok cok cok üzdün beni boyle dusunme sen cok inançlı bi insansin. Rabbim sana en doğru zamanda nasip edecek. Bak ben neler yasadim evliligimin ilk 1 bucuk yili vajiniismusla ugrastim . Hic esime es olamadim . Ozaman.cok sıkıntı yasadim daha sonra Rabbim bana kari koca olmayi 1 bucuk yil sonunda nasip etti. Sonra bebek istedik . Ugrastik denedik olmadi. Sonra bi suru.psikolojik sknti yasadik en son bndan 5 ay önce istedik hersey duzeldi dedik doktora gittik sorun yok dedi sizde. Sonra 1 ay korunmadik . Sonra skntilarimiz hic bitmedi en son tam yuvami yikmaya niyetlenmisken mucizem geldi. Korunmayla kaldim . Düşünsene bundan 2 sene önce daha kari koca olmak bana hayal gelirken smdi bebegim olcak. Oda belki , smdi hamileyim ama bu da cok farkli hala inanamiyoum kucağıma alana kadar da inanamicam galiba . Yine hamdolsun seninde olacak ama sen tam umidi kestigin en derin kuyulardayken vercek Allah. Sanada nasip olcak . Ben inanıyorum

Allah razi olsun sedam insallah iste bazen duygularima yenik duşuyom dun de bugunde cok agladim. Ama Allah razi olsun o kadar kisi yazdi ki ozelden de hicbirinin hakkini odeyemem herkese aksam ezaninda aglaya aglaya tek tek isim saydim nolur Rabbim hepimize salih olanindan ver dedim insallah Rabbim nasip eder ben Rabbime kurban olurum iyi ki Ona inanmisim sizleri tanimama sebep olmuş Ona hamdu senalar olsun O benim Rabbim.

Ben okumadım kızlar en son girdiğimde paylaşımları hiç birini görmedim o yüzden artık bıraktınız mı yazdım şimdi başlayayım hemen

Sedacım Rabbim tamamına erdirsin inşallah çok sevindim umudunu kesme demiştim sana Rabbim öyle bir zamanda veriyorki bütün hayatın değişiyor Allah ım hayırlısıyla kucağına alıp hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin canım benim

Aminn canim Allah razi olsun hepimize saglikli salih evlatlar nasip etsin bugun bitirmeye calisirsan yarin yeni arkadasimiza geceriz biter Allahin izniyle.

Hakkini helal et sayfanin sorumlulugu sana kaldi bu skntinda ilgilendin . insaniz nefsimiz cok kotu. Ben bebek kokusuna bile hasrettim kiyafetleri gördukce Allahim bana hic nasip etmeyecekmisiniz bu nasil hasret derdim. Artik diyorum ya mutluluga dair kırıntı kalmamisti. Gözyaşlarım evliligim icin bile sel gibiydi son gunlerde ama gonderdi inan olcak o guzel kalbinin meyvesini alcaksin azcik daha sabir

Helal olsun varsa hakkim herkese helal olsun sedacim sizde hakkinizi helal edin sonucta hepinizin hakki bende var.sorun degil ben ilgilenirim kizlarda zaten yardimci oluyo sen simdi bebegini ve esini yuvani düşun Rabbime hep hamd ve şükur et O ne guzel vekil O sana güzelligi önune sundu ben Ona kurban olurum.sadece suan esine evladina vaktini ayir sonuc iyi olacak de.ve senden istedigim ayetel kursuyu hep oku Rabbime hamd ve sükru sakin birakma dalarsa güzel dediklerine Rabbime sukru yapmazsan nefsimize yenik duseriz Rabbim korusun o hezeyanliktan.karnindaki guzelligi Rabbime seni Rabbime esinide size emanet ediyom gul yuzun solmasin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…