Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

Aminnnn kuzummm bende çok mutlu oldum karma karışık bi ruh hali içindeyim ilk sizlere haber vermek istedim ❤❤ Allahim sana ve isteyen tüm kardeslerime nasip etsin ❤❤
Amin canım benim amin ❤❤ 2 dk oldu giriş yaptım bildirim geldi acaba yanlış mı okudum dedim şükürler olsun Rabbim bu mutluluğunu daim etsin inşallah ❤❤

Sedacim çok sükur bak Rabbim nasil yardim etti senin için din kardeslerinin duasi kabul oldu şükürler olsun az evvel neti actim o kadar mutlu oldum ki esime soyledim sanki ben hamileymisim gibi hissettim Rabbime hamdu senalar olsun seni de tebrik ederim canim.
Sadece bisey isticem evdeki kotü havanin gitmesi icin sadaka verirsen daha iyi olur canim. Belalari ancak sadakayla def edebiliriz bunu unutma ve vermeye caliş

çook sevindimm.. gözün aydın canımm.. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Kizlar sağoln inanın sevincimi paylaştığınız için . Hepinize tek tek dua ettim dua zamanında sizlerinde guzel haberlerinizi alalim insallahhh :)
canım nasıl anladın hamile olduğunu, kan verdin mi, kaç çıktı değerin? belirti varmıydı ? detayları alalım :)

Selamun aleykum kizlar ben yazacaktim hanifem sen cok yaşa bende az once bitirdim ezgiye okudum 401 tane eger seda ezgiye gecersen bende okudum Rabbim kabul etsin canim.bugün bircok surem var ben bilgi geceyim istedim
Canım hepimiz 404 okuyacagiz 401 okudysan 3 tane eksik olmus

Dilimde dua o yuzden yazarken duami birakmak istemedim o an oyle yazmisim.esim 11de gidecek işe ben gidince oku dedi kuranini biraz oturacağiz ben de camasirlari makinaya atayim sonra gorüşüruz insallah

Seda hamilemisin gercktnmi coooook sevindim rabbim bizlere boye birsey ile siniyorki birbirinize daha güçlü eslerimizle bi bag.olusuyor bu zor gunler kavgada edilse sıkı sıkı baglaniyorsun rabbime dualarla yaklasiyorsun bu bebek olayi oldugundan beri acikcasi daha cok baglandim daha cok sey ogrendim dualar.ogrendim nasil ogrendin anlatrmisin bizlere umut olur kac gun gecikti adetin ve neler yaptin ozel birsey yaptnmi hanilellik icin

Aminnnn kuzummm bende çok mutlu oldum karma karışık bi ruh hali içindeyim ilk sizlere haber vermek istedim ❤❤ Allahim sana ve isteyen tüm kardeslerime nasip etsin ❤❤
Hayirli olsun. Rabbim acisini gostermesin. InsAllah bi gun biz de yasariz bunu. Nasil bi duygu cok merak ediyorum

Insallah ezgicim insallah. Rabbim büyük ben de az once kuranimi kapadim Rabbim herkese hayirli evlat versin kuzum. Kimin ne haceti varsa Rabbim habibi Muhammed Mustafanın hürmetine Rabbim nasip etsin inşallah
Rabbin dillerimizden kurani dusurmesin amin tulaycim cnm arkdsm saolasn ezan okunrken butun dualarmda geciriyorm kizlar bu topikte dua ediyoruz ama hamile kalmak icin neler yaptgmizi tecrubelermzide paylasalmmi yani topik sahibi uygin gorrse cok uzun uzuna sohbet degl tsbki2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…