- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.507
- 33
-
- Konu Sahibi Hebehubele
Amin canım benim amin ❤❤ 2 dk oldu giriş yaptım bildirim geldi acaba yanlış mı okudum dedim şükürler olsun Rabbim bu mutluluğunu daim etsin inşallah ❤❤Aminnnn kuzummm bende çok mutlu oldum karma karışık bi ruh hali içindeyim ilk sizlere haber vermek istedim ❤❤ Allahim sana ve isteyen tüm kardeslerime nasip etsin ❤❤
çook sevindimm.. gözün aydın canımm.. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..-)Hebehubele 404 okudu
2-) @bezginblog 370 okudu
3-)annesinineseri
370 okudu
4-)Hercai91 370 okudu
5-)Gullbahcemm 404 okudu
6-) @Zehra_gns 404 okudu
7-) M Mirac440 370 okudu
8.)Rakika 404 okudu
9-) P pembehayaller06 370okudu
5 fazlasi var eksik okumak isteyen varsa bilgi geçilsin sayidan düselim insallah
10-)agustos72 okudu
Kizlar hamileyim bugün öğrendim kan testi yaptirdim pozitif çıktı Rabbimden ümit kesmeyin benim yuvam yıkılıyordu Rabbim beklemediğim anda umudumu kesitigim anda nasip etti dualarinizi eksik etmeyin benden . Rabbim hepinize nasip etsin insallah
canım nasıl anladın hamile olduğunu, kan verdin mi, kaç çıktı değerin? belirti varmıydı ? detayları alalım :)Kizlar sağoln inanın sevincimi paylaştığınız için . Hepinize tek tek dua ettim dua zamanında sizlerinde guzel haberlerinizi alalim insallahhh :)
Caniiim RABBIM evladını sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin hayırlı uğurlu olsunKizlar sağoln inanın sevincimi paylaştığınız için . Hepinize tek tek dua ettim dua zamanında sizlerinde guzel haberlerinizi alalim insallahhh :)
Canım hepimiz 404 okuyacagiz 401 okudysan 3 tane eksik olmusSelamun aleykum kizlar ben yazacaktim hanifem sen cok yaşa bende az once bitirdim ezgiye okudum 401 tane eger seda ezgiye gecersen bende okudum Rabbim kabul etsin canim.bugün bircok surem var ben bilgi geceyim istedim
Yok kuzum estagfirullah404 tamam canim ben yanliş yazmişim kusuruma bakmayın
tamamladım.sıradaki arkadaşa geçilmemiş ama onuda bitirdim404e tamamlayabilir misin
Hayirli olsun. Rabbim acisini gostermesin. InsAllah bi gun biz de yasariz bunu. Nasil bi duygu cok merak ediyorumAminnnn kuzummm bende çok mutlu oldum karma karışık bi ruh hali içindeyim ilk sizlere haber vermek istedim ❤❤ Allahim sana ve isteyen tüm kardeslerime nasip etsin ❤❤
Bende merak ediyorm hamileyim diyecgm gunleri iple cekiyorum tbi hayırlısı sagliklicaHayirli olsun. Rabbim acisini gostermesin. InsAllah bi gun biz de yasariz bunu. Nasil bi duygu cok merak ediyorum
Rabbin dillerimizden kurani dusurmesin amin tulaycim cnm arkdsm saolasn ezan okunrken butun dualarmda geciriyorm kizlar bu topikte dua ediyoruz ama hamile kalmak icin neler yaptgmizi tecrubelermzide paylasalmmi yani topik sahibi uygin gorrse cok uzun uzuna sohbet degl tsbki2Insallah ezgicim insallah. Rabbim büyük ben de az once kuranimi kapadim Rabbim herkese hayirli evlat versin kuzum. Kimin ne haceti varsa Rabbim habibi Muhammed Mustafanın hürmetine Rabbim nasip etsin inşallah