Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

Günaydın hayırli sabahlar herkese Allahim selameti rahmeti hepimiz üzerine olsun.
Kızlar af buyurun ama ben aldiklarımi not tutuyorum hemen okiyup vermek istiyom ne zaman liste tazelenecek ve bitecek bilgi gecerseniz ben ona göre hareket edeyim

nurcan kizi eserin ne haceti varsa Rabbim kabul etsin biraz geciktim afedersiniz baska dualarimda vardi şükur bitirdim tefriciyeyi. Allah kabul etsin tez zamanda salih evlatlari olsun insallah

nurcan kizi eserin ne haceti varsa Rabbim kabul etsin biraz geciktim afedersiniz baska dualarimda vardi şükur bitirdim tefriciyeyi. Allah kabul etsin tez zamanda salih evlatlari olsun insallah
Allah razı olsun canım..
Rabbim isteyen herkese -içinde bizlere de- hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..

Amin insallah ikindi ezani hurmetine Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah. Yeni listeye persembe gececegiz galiba ben ara ara bakarim eksik olursa hatirlatirsiniz arkadaşlar Rabbim yardimcimiz olsun insallah

Kizlar ben az once adet oldum yinede bilgi geceyim okunur dediniz die ben katilirim tekrar sadece uzerimde yuk kalmasin die yaziyorum

Allah razı olsun canım..
Rabbim isteyen herkese -içinde bizlere de- hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..
Aminnn gönlünuze gore versin

Amin insallah ikindi ezani hurmetine Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah. Yeni listeye persembe gececegiz galiba ben ara ara bakarim eksik olursa hatirlatirsiniz arkadaşlar Rabbim yardimcimiz olsun insallah
Persembe geceris biterse canim
Kizlar ben az once adet oldum yinede bilgi geceyim okunur dediniz die ben katilirim tekrar sadece uzerimde yuk kalmasin die yaziyorum
Adetliyken okunabiliyor istersen bakabilirsin internetten canim

Persembe gunu alirim sayimi canim sorun yok şimdi adetliykende okunan diger dualarim var onlarin borclarinida odeyeyim bitsin uzerimde hak kalmasin persembe alirim borcumu öderim insallah

Kızlar ben geri döndüm isterseniz katılabilirim yine listenin en sonuna yaz ismimi girip çıktığım için kime okuyoruz açık var mı okuyim??

Hakka girmek istemiyorum ama nolursunuz sizden birsey isteyecegim.vaktinizi aldim ama Rabbimin kulu cok zorda ve bende caresizce ona dua edenleri bi araya toplamak istiyorum yalvaririm

Kizlar Allah rizasi icin sizden bi dua isteyecegim şimdi nolursunuz bi arkadasimiz var adi ezgi onun ve esi icin nolursunuz acil dua eder misiniz adet olanda okusun olmayanda ve nolur bu mesajimi dagitabildiginiz kadar dagitirsaniz inanin cok sevinirim cennet sizinle olsun inşallah.

ne derdi varsa rabbim derman olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…