- 7 Temmuz 2017
- 973
- 1.128
- 37
-
- Konu Sahibi Hebehubele
O zaman ben 600 de bitiriyorum.Ben tamamladim ama arkadaslar 34 fazla okumusum okumayan ya da hala okuyan varsa 600de bitirse olur mu
Bi tek sen kaldın bitti mi?Kızlar şimdiden sağolun bende bitirince yazarım canım
Günaydın hayırli sabahlar herkese Allahim selameti rahmeti hepimiz üzerine olsun.
Kızlar af buyurun ama ben aldiklarımi not tutuyorum hemen okiyup vermek istiyom ne zaman liste tazelenecek ve bitecek bilgi gecerseniz ben ona göre hareket edeyim
Devam ediyoruz tabiki arkadaslar musait olamadim siradaki arkadasla devam edecegiz.Hebehubele devam ediyo muyuz ??
Allah razı olsun canım..nurcan kizi eserin ne haceti varsa Rabbim kabul etsin biraz geciktim afedersiniz baska dualarimda vardi şükur bitirdim tefriciyeyi. Allah kabul etsin tez zamanda salih evlatlari olsun insallah
Aminnn gönlünuze gore versinAllah razı olsun canım..
Rabbim isteyen herkese -içinde bizlere de- hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..
Persembe geceris biterse canimAmin insallah ikindi ezani hurmetine Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah. Yeni listeye persembe gececegiz galiba ben ara ara bakarim eksik olursa hatirlatirsiniz arkadaşlar Rabbim yardimcimiz olsun insallah
Adetliyken okunabiliyor istersen bakabilirsin internetten canimKizlar ben az once adet oldum yinede bilgi geceyim okunur dediniz die ben katilirim tekrar sadece uzerimde yuk kalmasin die yaziyorum
ne derdi varsa rabbim derman olsun inşallah..Hakka girmek istemiyorum ama nolursunuz sizden birsey isteyecegim.vaktinizi aldim ama Rabbimin kulu cok zorda ve bende caresizce ona dua edenleri bi araya toplamak istiyorum yalvaririm
Kizlar Allah rizasi icin sizden bi dua isteyecegim şimdi nolursunuz bi arkadasimiz var adi ezgi onun ve esi icin nolursunuz acil dua eder misiniz adet olanda okusun olmayanda ve nolur bu mesajimi dagitabildiginiz kadar dagitirsaniz inanin cok sevinirim cennet sizinle olsun inşallah.