- 16 Mart 2017
- 1.316
- 1.502
- 34
-
- Konu Sahibi Hebehubele
- #2.061
Selam kızlar
Benim bir ablamdada aynı sorun vardı kendisini zamanında çok sıkmış ondan mıyomlar olusmus adet günleri ağrılı geçerdi evlendıgı eşi ölünce eşinin ailesi sana bakamayız demiş karnındaki çocuğu aldırmış ablam sonra 32 yaşında tekrar evlendi çocuğu olmuyordu sonra bu mıyomları aldırınca oldu sizinde derdiniz aynı mı bilmiyorum bu hormonlu yiyecekler kızlarımızın kanallarını hormonlarını bozdu lakin sorun klasik hemen hemen aynı ya Musavvir ismi celılını cok çekin ve ameliyat olmam derseniz üç defa soğan suyu kurunu yapın beyaz kuru soğan kurunu yapıp mideniz bulansada burnunuzu tıkayın zorla aç karnına için adet olduğunuzda mıyomlar düşecektir üç kur tekrar edın ve kanallarınız açıldığında Allahın izni ilen bebeğiniz olacaktır benim anneannem ebe idi çocukları olmayanlar ona giderlerdi hem dua hem Rahim ağzına antıbıyotık tedavisi yapardı soganda bir antıbıyotık ve ona anneaneme giden gebe kalmayan bir kişi vardı onun sorunu esındendı ayrıca eslerınızde sizde 41 gün boyunca aç karnına kestane balı tüketin çörek otuyla yerseniz ölümden başka her derdınıze deva olur ama doğal olanını yiyin hormonlarınız bir kendine gelsin :) selam sevgiler
Tabiki yapabilir bence sağlıklı olduğunu düşünen ve her hamile olmayan kadın ve genç kız bu kuru 6 ayda bir yapmalı çünkü bazen ayakların çok usumesı dahi kanalları tıkıyor buda sosyal hayatı etkiliyor Ahir zamandayız çevre şartları yiyecekler ve bir çok faktorden etkılenıyoruz su adet düzenlemek için kullanılan haplar varya onlardan daha etkili daha iyi bir yöntem şifa kaynağı doğal antibiyotik ben bu kuru öğrendim öğreneli ferah yaşıyorum cevremede tavsiye ediyorum kokuya hassas arkadaşlarım çok zorlandılar içerken ama üçüncü kur uygulamasından sonra h gördüklerinde teşekkür edıyorlar bir menopoza giren bir teyze fayda görmedi oda limon sıkıp içmiş yada düzenli kullanmamış menopoza yakın kişileri dahi çok rahatlatan bir kur çünkü bayanlar hassas yaratılmışlar onların genelının hastalıklarının temeli damardan rahımden oluşuyor ınsaAllah faydasını şifasını görürsünüz şifa Allah cc'dan yeterki O ol desin selam dua ılen <3Hormonlarinda sorun olmayanda yapabilir mi acaba
Elfu elfı Amiiiiiiiinnn bacım <3 Rabbım sabanı şerifi hayrla gecırtıp bizi Ramazanı şerife ulaştırsın inşaAllah hayrlı nurlu günlerAmin arkadasim amin rabbim herkesin gonlundekini hayirla tez zamanda nasip etsin en guzelinden
Allahım yardımcınız olsun cevşenul kabirde okuyun bir babı vardı hamile kalmak isteyenler okurdu ama hangisi hatırlamıyorum senin yaşında bir kız 3 yıldır çocuğu olmuyordu okuduğunu biliyorum ve bir yıl sonra beni aramıştı çocuğu olmuş teşekkür ediyordu şifa Allahü Teâlâ dan ınsaAllah Rabbim ferec mahrec kapılarını acsın nacizane duamdasınjz kızlar selam sevgılerOkudum kendime Allah kabul etsin. Hepinizden Allah razi olsun
Canim merhaba sanki listede yani paylasim sayisinda yanlislik var gibi geldi brn yanlış isem o zaman kusura bakma simdi listeyi yeniden saydiğım zamaan 11 kisi olarak cikiyor boyle olunca da kisi basi 404 adet dusmesi gerekiyor ancak bendeki yazdigim listedemi sorun var anlamadım 12 kisi olarakmi hesaplama yaptin canım, kusura bakma canın hata olmasın insallah eksilik olmasinda okumada sen yeniden bakarmisin canım bende ki yazdigim listedemde aysenur oldugu icin 12 kisi var olarak gorunuyor ancak burdaki listede aysenur yok sanirim 11 kisi cikiyorBismillahirrahmanirahim tefiriciye 2. Listemiz .
1.annesinineseri Nurcan kızı Eser
?
2. @Mirac46 Duygu
3.Rakika Hatice kizi hanife
4.Kader_91 merve
5. @Hayalimdi gercek oldu Hatice ve Ramazan çifti ?
7.Ezmu0810 Ezel
8. @nergismor Saliha
9. H hayalalemiveben Melek
10.icroc Tuğba
11. D darrbee BETUL
12
Umutvar123
Kızlar kişi başı 375 tane 3günde 1 kişiye okuncak . Ama lütfen okunduğuna dair bildirim mutlaka yapılsın . İsimlerinizi bana bildirirseniz sevinirim . Günü gününe bildirim yapmayanlar liste dışı kalacaktir.
@Mirac46 için okunuyor . ALLAH KABUL ETSIN.
Tabiki yapabilir bence sağlıklı olduğunu düşünen ve her hamile olmayan kadın ve genç kız bu kuru 6 ayda bir yapmalı çünkü bazen ayakların çok usumesı dahi kanalları tıkıyor buda sosyal hayatı etkiliyor Ahir zamandayız çevre şartları yiyecekler ve bir çok faktorden etkılenıyoruz su adet düzenlemek için kullanılan haplar varya onlardan daha etkili daha iyi bir yöntem şifa kaynağı doğal antibiyotik ben bu kuru öğrendim öğreneli ferah yaşıyorum cevremede tavsiye ediyorum kokuya hassas arkadaşlarım çok zorlandılar içerken ama üçüncü kur uygulamasından sonra h gördüklerinde teşekkür edıyorlar bir menopoza giren bir teyze fayda görmedi oda limon sıkıp içmiş yada düzenli kullanmamış menopoza yakın kişileri dahi çok rahatlatan bir kur çünkü bayanlar hassas yaratılmışlar onların genelının hastalıklarının temeli damardan rahımden oluşuyor ınsaAllah faydasını şifasını görürsünüz şifa Allah cc'dan yeterki O ol desin selam dua ılen <3
Hakkinizi helal edin kizlar cok yoğunum kafam da dalgin farkedememisimCanim merhaba sanki listede yani paylasim sayisinda yanlislik var gibi geldi brn yanlış isem o zaman kusura bakma simdi listeyi yeniden saydiğım zamaan 11 kisi olarak cikiyor boyle olunca da kisi basi 404 adet dusmesi gerekiyor ancak bendeki yazdigim listedemi sorun var anlamadım 12 kisi olarakmi hesaplama yaptin canım, kusura bakma canın hata olmasın insallah eksilik olmasinda okumada sen yeniden bakarmisin canım bende ki yazdigim listedemde aysenur oldugu icin 12 kisi var olarak gorunuyor ancak burdaki listede aysenur yok sanirim 11 kisi cikiyor
Okudum kendime Allah kabul etsin. Hepinizden Allah razi olsun
Hebehubele, Duygu için 375 adet okudum. Allah niyetini duasını kabul etsin inşallah
Bende duygu arkadasımiz icin okudum tamamladim.
Canim merhaba sanki listede yani paylasim sayisinda yanlislik var gibi geldi brn yanlış isem o zaman kusura bakma simdi listeyi yeniden saydiğım zamaan 11 kisi olarak cikiyor boyle olunca da kisi basi 404 adet dusmesi gerekiyor ancak bendeki yazdigim listedemi sorun var anlamadım 12 kisi olarakmi hesaplama yaptin canım, kusura bakma canın hata olmasın insallah eksilik olmasinda okumada sen yeniden bakarmisin canım bende ki yazdigim listedemde aysenur oldugu icin 12 kisi var olarak gorunuyor ancak burdaki listede aysenur yok sanirim 11 kisi cikiyor
aaaa evet 6. sıra yok
bu arada bende okudum 375 tane... eğer eksikse tamamlayalım bi an önce ...
Okudum eksikse tamamlayalım .
Hakkınızı helal edin kızlar dalgınlığım var şu sira 404 e tamamlayalim insallahBende tamamladim
Bende katılmak istiyorum ne yapmalıyımBismillahirrahmanirahim tefiriciye 2. Listemiz .
Okudu
2. @Mirac46 Duygu
Okudu
Okudu
4.Kader_91 merve
?
5. @Hayalimdi gercek oldu Hatice ve Ramazan
?
6.Ezmu0810 Ezel
?
7. @nergismor Saliha
8. H hayalalemiveben Melek
Okudu
9.icroc Tuğba
Okudu
10. D darrbee BETUL
Okudu
11
Umutvar123
Okudu
Kızlar kişi başı 404 tane 3günde 1 kişiye okuncak . Ama lütfen okunduğuna dair bildirim mutlaka yapılsın . İsimlerinizi bana bildirirseniz sevinirim . Günü gününe bildirim yapmayanlar liste dışı kalacaktir.
Katilabilirsiniz bu arkadastan sonra listeye eklerim sizi dilerseniz . Yada yarina kadar 375 tane okuyanilirsebiz hemen ekleyelim siziBende katılmak istiyorum ne yapmalıyım
Helal olsun canım ne demek sıkıntilanma olurmu hiç oyle séy eksik varsa tamamlariz el birligiyleHakkinizi helal edin kizlar cok yoğunum kafam da dalgin farkedememisim
Tamam tamamlarım bugün, tamamlandı sayabilirsinizBismillahirrahmanirahim tefiriciye 2. Listemiz .
Okudu
2. @Mirac46 Duygu
Okudu
Okudu
4.Kader_91 merve
?
5. @Hayalimdi gercek oldu Hatice ve Ramazan
?
6.Ezmu0810 Ezel
?
7. @nergismor Saliha
8. H hayalalemiveben Melek
Okudu
9.icroc Tuğba
Okudu
10. D darrbee BETUL
Okudu
11
Umutvar123
Okudu
Kızlar kişi başı 404 tane 3günde 1 kişiye okuncak . Ama lütfen okunduğuna dair bildirim mutlaka yapılsın . İsimlerinizi bana bildirirseniz sevinirim . Günü gününe bildirim yapmayanlar liste dışı kalacaktir.