- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.533
- Konu Sahibi Hebehubele
- #2.041
Tamam.kuzum seni ben 2 kisi saymistim zatenYok canım sadece ik kişi için eser için okudum sayı paylaşılmış tekrar çoğalmasın diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam.kuzum seni ben 2 kisi saymistim zatenYok canım sadece ik kişi için eser için okudum sayı paylaşılmış tekrar çoğalmasın diye
İçine sinmeyen bişeyler varsa değiştir yoksa değiştirme benim doktorumun beni motive etmeside çok güzeldi korkma hamile kalcaksın sakın kendini olmıycak diye odaklama bu hastalık kötü bişey değil diye hep moral veriyodu diğer doktorum 2. Aşılamanda tutmazsa tüp bebek diye diye beynimi yedi en kötüye odaklıyodu beni öyle olunca ister istemez kendime sıkıntı yapıyordumİnsallah simdi adet olunca doktora gidicem hemen insallah baska doktora mi gitsem diye kara kara dusunce sarmaya basladi niyeyse aslinda iyi doktorumda ama mesela belki daha cok takip edebilirdi
İçine sinmeyen bişeyler varsa değiştir yoksa değiştirme benim doktorumun beni motive etmeside çok güzeldi korkma hamile kalcaksın sakın kendini olmıycak diye odaklama bu hastalık kötü bişey değil diye hep moral veriyodu diğer doktorum 2. Aşılamanda tutmazsa tüp bebek diye diye beynimi yedi en kötüye odaklıyodu beni öyle olunca ister istemez kendime sıkıntı yapıyordum
Bana da iki yildir gebe kalamiyomussun gec kalmissin tup bebege git diyolar. sinirlerim bozuldu yine. 6 ay olduysa Hic vakit kaybetme bence 1 yil sonra hemen olacaginin garantisi mi var ki boyle yapiyolar anlamiyorumBen su an kime gitsme hep bir yil olmadi diye ilgilenmiyolar cok . sen kilolu muydun
Bana da iki yildir gebe kalamiyomussun gec kalmissin tup bebege git diyolar. sinirlerim bozuldu yine. 6 ay olduysa Hic vakit kaybetme bence 1 yil sonra hemen olacaginin garantisi mi var ki boyle yapiyolar anlamiyorum
Amin Allah razi olsun sen kac yasindasin kac yillik evlisin ?Ben de ayniydim gec goruyodum sonradan hic gormemeye basladim. Bilmiyorum da benim gittigim doktor bu rahatsizligi olanlarda istisna olarak 6 aydan sonra tedaviye basliyoruz sen gec kalmissin dedi bana. Ondan dedim yani. Kimsenin umitlenip de gec kalmasini beklemesini istemiyorum. InsAllah iyi olur hakkinda hayirlisi olsun
Evlendiğimde 53 kiloydum tedavilerle 65 olmuştum ama doktorum kilo almamalısın diyodu hepBen su an kime gitsme hep bir yil olmadi diye ilgilenmiyolar cok . sen kilolu muydun
Şuanda 72 ile hamile kaldım doğumdan sonra çok kilo verememiştimEvlendiğimde 53 kiloydum tedavilerle 65 olmuştum ama doktorum kilo almamalısın diyodu hep
Canım bundan önceki doktorum banada öyle dediydi 2 sene olmuş normal yolla olmaz artık aşılama sonra tüp dedi özel olduğu için mi böyle söylüyodu sürekli bilmiyom ama moralim bozuluyodu stres yapıyodum kendimeBana da iki yildir gebe kalamiyomussun gec kalmissin tup bebege git diyolar. sinirlerim bozuldu yine. 6 ay olduysa Hic vakit kaybetme bence 1 yil sonra hemen olacaginin garantisi mi var ki boyle yapiyolar anlamiyorum
24 yasindayim 2 yili gecti evleneli. Bugun tekrar tup bebege yonlendirdi beni doktor. Benim yapabilecegim bisey yok diyo. Fsh 5. E2 normal degerde. Lh fshtan yuksek benim. Tup bebege gitmekten baska carem kalmadiAmin Allah razi olsun sen kac yasindasin kac yillik evlisin ?
Hormon degerlerin nasil
Pkolusun o zaman kürkleri denedin mi hic,yumurtlaman nazil?24 yasindayim 2 yili gecti evleneli. Bugun tekrar tup bebege yonlendirdi beni doktor. Benim yapabilecegim bisey yok diyo. Fsh 5. E2 normal degerde. Lh fshtan yuksek benim. Tup bebege gitmekten baska carem kalmadi
Şuanda 72 ile hamile kaldım doğumdan sonra çok kilo verememiştim
24 yasindayim 2 yili gecti evleneli. Bugun tekrar tup bebege yonlendirdi beni doktor. Benim yapabilecegim bisey yok diyo. Fsh 5. E2 normal degerde. Lh fshtan yuksek benim. Tup bebege gitmekten baska carem kalmadi
Of bende malesef kilo cok aldim surekli acikiyorum evlendigimden beri bide Sakaryadan geldim buraya kimse de yok esimde kiskanc disari felanda cikamadigim icin iyice sistim bakalim nolacak doktor vermen lazim dedi kiloyla zor olacak sanirkm
Baska bir doktora gitsen belki kendiliginden kalirsin hayit felan denedin mi sogan kuru
Selam kızlarKac doktor degistirdim sonuc yok. Denedim kurleri de ama olmadi. Napalim nasip degil demek ki
Allahım razı olsun . Senin bu inceliği ne layık gözünün aydınlığı olacak imanlı ihlaslı zurrıyetlere nail etsin tez vakitte inşa Allah Allahümme Amiiiiiiiinnn <3esrarengizhayat burasi cnm
Amin arkadasim amin rabbim herkesin gonlundekini hayirla tez zamanda nasip etsin en guzelindenAllahım razı olsun . Senin bu inceliği ne layık gözünün aydınlığı olacak imanlı ihlaslı zurrıyetlere nail etsin tez vakitte inşa Allah Allahümme Amiiiiiiiinnn <3