Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

İnsallah simdi adet olunca doktora gidicem hemen insallah baska doktora mi gitsem diye kara kara dusunce sarmaya basladi niyeyse aslinda iyi doktorumda ama mesela belki daha cok takip edebilirdi
İçine sinmeyen bişeyler varsa değiştir yoksa değiştirme benim doktorumun beni motive etmeside çok güzeldi korkma hamile kalcaksın sakın kendini olmıycak diye odaklama bu hastalık kötü bişey değil diye hep moral veriyodu diğer doktorum 2. Aşılamanda tutmazsa tüp bebek diye diye beynimi yedi en kötüye odaklıyodu beni öyle olunca ister istemez kendime sıkıntı yapıyordum

İçine sinmeyen bişeyler varsa değiştir yoksa değiştirme benim doktorumun beni motive etmeside çok güzeldi korkma hamile kalcaksın sakın kendini olmıycak diye odaklama bu hastalık kötü bişey değil diye hep moral veriyodu diğer doktorum 2. Aşılamanda tutmazsa tüp bebek diye diye beynimi yedi en kötüye odaklıyodu beni öyle olunca ister istemez kendime sıkıntı yapıyordum

Ben su an kime gitsme hep bir yil olmadi diye ilgilenmiyolar cok . sen kilolu muydun

Ben su an kime gitsme hep bir yil olmadi diye ilgilenmiyolar cok . sen kilolu muydun
Bana da iki yildir gebe kalamiyomussun gec kalmissin tup bebege git diyolar. sinirlerim bozuldu yine. 6 ay olduysa Hic vakit kaybetme bence 1 yil sonra hemen olacaginin garantisi mi var ki boyle yapiyolar anlamiyorum

Bana da iki yildir gebe kalamiyomussun gec kalmissin tup bebege git diyolar. sinirlerim bozuldu yine. 6 ay olduysa Hic vakit kaybetme bence 1 yil sonra hemen olacaginin garantisi mi var ki boyle yapiyolar anlamiyorum

İste bana doktor dedi ki normal yolla olursa bekle bir yil zaten normal surec

Bende zatrn siz soylediniz yumurtan tembel diye bu durumda vakit kaybetmemin .ne anlami var ben zaten cocuk istiyorum yani tedavi amacli istemesem zaten gelmezdim diyince tahlil felan istedi pko goruntusunu gorunce ama normal dedi ona ragmen yumurtam gec gelisio iste gec adet oluyorum

Ben de ayniydim gec goruyodum sonradan hic gormemeye basladim. Bilmiyorum da benim gittigim doktor bu rahatsizligi olanlarda istisna olarak 6 aydan sonra tedaviye basliyoruz sen gec kalmissin dedi bana. Ondan dedim yani. Kimsenin umitlenip de gec kalmasini beklemesini istemiyorum. InsAllah iyi olur hakkinda hayirlisi olsun

Ben de ayniydim gec goruyodum sonradan hic gormemeye basladim. Bilmiyorum da benim gittigim doktor bu rahatsizligi olanlarda istisna olarak 6 aydan sonra tedaviye basliyoruz sen gec kalmissin dedi bana. Ondan dedim yani. Kimsenin umitlenip de gec kalmasini beklemesini istemiyorum. InsAllah iyi olur hakkinda hayirlisi olsun
Amin Allah razi olsun sen kac yasindasin kac yillik evlisin ?

Hormon degerlerin nasil

Canım bundan önceki doktorum banada öyle dediydi 2 sene olmuş normal yolla olmaz artık aşılama sonra tüp dedi özel olduğu için mi böyle söylüyodu sürekli bilmiyom ama moralim bozuluyodu stres yapıyodum kendime

Amin Allah razi olsun sen kac yasindasin kac yillik evlisin ?

Hormon degerlerin nasil
24 yasindayim 2 yili gecti evleneli. Bugun tekrar tup bebege yonlendirdi beni doktor. Benim yapabilecegim bisey yok diyo. Fsh 5. E2 normal degerde. Lh fshtan yuksek benim. Tup bebege gitmekten baska carem kalmadi :KK43:

24 yasindayim 2 yili gecti evleneli. Bugun tekrar tup bebege yonlendirdi beni doktor. Benim yapabilecegim bisey yok diyo. Fsh 5. E2 normal degerde. Lh fshtan yuksek benim. Tup bebege gitmekten baska carem kalmadi :KK43:
Pkolusun o zaman kürkleri denedin mi hic,yumurtlaman nazil?

Şuanda 72 ile hamile kaldım doğumdan sonra çok kilo verememiştim

Of bende malesef kilo cok aldim surekli acikiyorum evlendigimden beri bide Sakaryadan geldim buraya kimse de yok esimde kiskanc disari felanda cikamadigim icin iyice sistim bakalim nolacak doktor vermen lazim dedi kiloyla zor olacak sanirkm

Baska bir doktora gitsen belki kendiliginden kalirsin hayit felan denedin mi sogan kuru

Of bende malesef kilo cok aldim surekli acikiyorum evlendigimden beri bide Sakaryadan geldim buraya kimse de yok esimde kiskanc disari felanda cikamadigim icin iyice sistim bakalim nolacak doktor vermen lazim dedi kiloyla zor olacak sanirkm

Baska bir doktora gitsen belki kendiliginden kalirsin hayit felan denedin mi sogan kuru

Kac doktor degistirdim sonuc yok. Denedim kurleri de ama olmadi. Napalim nasip degil demek ki

Kac doktor degistirdim sonuc yok. Denedim kurleri de ama olmadi. Napalim nasip degil demek ki
Selam kızlar

Benim bir ablamdada aynı sorun vardı kendisini zamanında çok sıkmış ondan mıyomlar olusmus adet günleri ağrılı geçerdi evlendıgı eşi ölünce eşinin ailesi sana bakamayız demiş karnındaki çocuğu aldırmış ablam sonra 32 yaşında tekrar evlendi çocuğu olmuyordu sonra bu mıyomları aldırınca oldu sizinde derdiniz aynı mı bilmiyorum bu hormonlu yiyecekler kızlarımızın kanallarını hormonlarını bozdu lakin sorun klasik hemen hemen aynı ya Musavvir ismi celılını cok çekin ve ameliyat olmam derseniz üç defa soğan suyu kurunu yapın beyaz kuru soğan kurunu yapıp mideniz bulansada burnunuzu tıkayın zorla aç karnına için adet olduğunuzda mıyomlar düşecektir üç kur tekrar edın ve kanallarınız açıldığında Allahın izni ilen bebeğiniz olacaktır benim anneannem ebe idi çocukları olmayanlar ona giderlerdi hem dua hem Rahim ağzına antıbıyotık tedavisi yapardı soganda bir antıbıyotık ve ona anneaneme giden gebe kalmayan bir kişi vardı onun sorunu esındendı ayrıca eslerınızde sizde 41 gün boyunca aç karnına kestane balı tüketin çörek otuyla yerseniz ölümden başka her derdınıze deva olur ama doğal olanını yiyin hormonlarınız bir kendine gelsin :) selam sevgiler

X