- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.179
-
- Konu Sahibi Hebehubele
- #2.101
Bilmiyorum canım haftasonı demişti ama:/Ayyy inşallah canım benim Hanife ne zaman gelcek aramıza özledik
Bismillahirrahmanirahim tefiriciye 2. Listemiz .
1. @annesinineseri Nurcan kızı Eser
2. @Mirac46 Duygu
3.Rakika Hatice kizi hanife
4.Kader_91 merve
5. @Hayalimdi gercek oldu Hatice ve Ramazan
6. @Ezmu0810 Ezel
7.Dil-i bitab Saliha
8. @hayalalemiveben Melek
9.icroc Tuğba
10. @darrbee BETUL
11
@Umutvar123
12-) @AVON52
13-)ftmclk
Rakika için okuyoruz kisi basi 345 tane okunacak. Salı ya kadar bitirelim insallah. Mutlaka bildirim yapılsın okunduguna dair . ALLAH kabul etsin
Hanife icin Okudum Allah kabul etsin
Kızlar öyle güzel bir tevafuk ki diğer tefriciye sayfasonda daRakika Hanife ye okunuyor ve yarın onun bat günü inşAllah Rabbim yavrusunu koymuştur karnına
Ayyy inşallah Rabbim ona güzel hayırlı bi evlat haberi almasını nasip eder
Rakika Hanife için 345 adet okudum Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ona
Rakika için 345 tane okudum Rabbim kabul etsin.
404 okuyoruz canlar
Tamam canım Rabbim hayırlı şifalar versin inşallahKızlar ben okuyamadım kusura bakmayın kayınpederimi yoğun bakıma aldılar bikaçgün giremem durumu ağır dualarınızı eksik etmeyin
Tamamladım canım 404 e404 okuyoruz canlar
Allah şifa versin şaziyecimKızlar ben okuyamadım kusura bakmayın kayınpederimi yoğun bakıma aldılar bikaçgün giremem durumu ağır dualarınızı eksik etmeyin
Yok canım değişmedi ben karıştırmışım diğer sayfada da sana okuyorduk ya.Tamam sedacım bugün okuyup haber veririm inşallah
Amin Allah razı olsun arkadaşlar ancak geşebildim heoiniziçok özledim birazdan hazırlanıp evden çıkıcam yoğun birgün olacaktır muhtemelen ama girmeye çalışıcam yine de :))
Canım seda 345 yazmış sonra sayı mı değişti ??
Ben karıştırmışım 345 olacak mış fazlalıkları 59 tane oluyor galibaTamamladım canım 404 e
Ben karıştırmışım 345 olacak mış fazlalıkları 59 tane oluyor galibaKader_91 e sayalım
60 aldım 200 kaldı26 aldım 260 kaldı
Nasılsa mazeretlendim okurum :) 150 aldım kalan 050 aldım Kalan 150
Canım ben 50 daha okumuştum sen 100 okuNasılsa mazeretlendim okurum :) 150 aldım kalan 0
tamam canımCanım ben 50 daha okumuştum sen 100 oku