Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

Canım benide ekle demiştim ama sanırım görmedin mesajımı benide eklermisin hastanedeyim şu sıra fırsat buldukça okurum inşallah

Yatarak okuyabilirsin canim tek sorun yatarak okumaksa yani

Tabikii uygun Allah yar ve yardımcın olsun inşallah emeklerin boşa gitmesin . Bitiren arkadaslar ayni sekilde siradaki arkadaslara okuyabilir bildirebilir sen bana haber verirsin olur mu

Yarın kaça kadar okumaliyim .. salâvat Tefriciye olucam demi....yazın..
Ben sizi diger arkadaste ekliyim listeye sayi karışmasın inşallah.

Helal olsun canım ne demek sıkıntilanma olurmu hiç oyle séy eksik varsa tamamlariz el birligiyle
Allah razıolsun canimm ♡
Tamam tamamlarım bugün, tamamlandı sayabilirsiniz
Şüphem yokk canimm senden yana okuduğuN kendimden cok eminim :)
Canım benide ekle demiştim ama sanırım görmedin mesajımı benide eklermisin hastanedeyim şu sıra fırsat buldukça okurum inşalla
Görmemişim canim bi sonraki arkadasta ekleyeceğim.

Tabikii uygun Allah yar ve yardımcın olsun inşallah emeklerin boşa gitmesin . Bitiren arkadaslar ayni sekilde siradaki arkadaslara okuyabilir bildirebilir sen bana haber verirsin olur mu
Tamam canım okuduklarimi sana soylerim yebi arkadaslarda eklenince kisi bası kaç adet dusuyorsa ben kendim okuduklarimin ustunede ilave ederim

M Mirac440 için 375 tane okudum allah kabul etsin

Bismillahirrahmanirahim tefiriciye 2. Listemiz .

1. annesinineseri Nurcan kızı Eser

2. M Mirac440 Duygu

3. @HemDeliHemAsik Hatice kizi hanife

4. Kader_91 merve

5. @Hayalimdi gercek oldu Hatice ve Ramazan

6. Ezmu0810 Ezel

7. Dil-i bitab Saliha

8. H hayalalemiveben Melek

9. icroc Tuğba

10. D darrbee BETUL

11
Umutvar123

12-) lalegul52

13-) ftmclk

@HemDeliHemAsik için okuyoruz kisi basi 345 tane okunacak. Salı ya kadar bitirelim insallah. Mutlaka bildirim yapılsın okunduguna dair . ALLAH kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…