- Konu Sahibi Hebehubele
- #2.021
İnşallah canım herşeyin hayırlısı olur benim 5 günde bitiyodu bi kutu inofolic
Aa kac tane kullaniyodun ki benim klomen iki kutu olacak ama inofolic gunde bir aliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım herşeyin hayırlısı olur benim 5 günde bitiyodu bi kutu inofolic
Aa bana niye gunde bir dedi ki belkide o yuzden olabilir mi kiSabah 2 akşam 2 alıyodum
Allah kabul etsin canimarkadaşlar hakkınızı helal edin.. çok uzadı benim duam.. hepinizin ağzına sağlık.. rabbim hayırlısıyla hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin... tez zamanda güzel haberler verelim...
Bilmiyorum ki canım belki benimki daha fazlaymıştırAa bana niye gunde bir dedi ki belkide o yuzden olabilir mi ki
Benimde cok var ama bide bu ay 17. Gun 4 5 tnesi 13 kusurluydu mm doktor olmaz dedi demedi hic inofolic dozunu arttiricamBilmiyorum ki canım belki benimki daha fazlaymıştır
Eczacına bi danış alırken bana bitkisel olduğu için bişey olmaz demiştiBenimde cok var ama bide bu ay 17. Gun 4 5 tnesi 13 kusurluydu mm doktor olmaz dedi demedi hic inofolic dozunu arttiricam
Eczacına bi danış alırken bana bitkisel olduğu için bişey olmaz demişti
Bişey değil canım inşallah bi yararı olur en kısa zamanda burdan güzel haberlerini alırızTamam canim cok sagolasin
İnsallah simdi adet olunca doktora gidicem hemen insallah baska doktora mi gitsem diye kara kara dusunce sarmaya basladi niyeyse aslinda iyi doktorumda ama mesela belki daha cok takip edebilirdiBişey değil canım inşallah bi yararı olur en kısa zamanda burdan güzel haberlerini alırız
Cumlemizden Hanifem masaAllah ne cabuk okudunSaliha haber vermiş okuduğumu, Allah razı olsun ondan
375i de okudum duygu için
Haftasonuna kadar yokum telefonum bozuk gelicem inşallah Hakkınızı helal edin
Biraz başlamıştım :)Cumlemizden Hanifem masaAllah ne cabuk okudun
Kimin için okumuş eser için okuyacakti madammorun sayısını sonraki arkadaslar icin listeden çıkar demişti diye hatırlıyorumHebehubele hanife kendi payini ve madammorun payini okumus toplam 600 yani.
Canim liste boyuncami okuyacaktin madammor içinBiraz başlamıştım :)
evet canım eser için madammorun payı ile birlikte okumuşKimin için okumuş eser için okuyacakti madammorun sayısını sonraki arkadaslar icin listeden çıkar demişti diye hatırlıyorum
Okudu yazdim canimben onu diger arkadasa gectik simdievet canım eser için madammorun payı ile birlikte okumuş
Yok canım sadece ik kişi için eser için okudum sayı paylaşılmış tekrar çoğalmasın diyeCanim liste boyuncami okuyacaktin madammor için