Yemeklerine diyecek lafımız yok zatenDüşmediniz antebin yakasından hedünyanın en lezzetli yemeklerinin yapıldığı şehir yuvalama çorba olsun sizi mi kıracağız hatunlar
Katmere de gözleme demeyin ama olur mu
Ya takılıyorum sana anladımYemeklerine diyecek lafımız yok zaten
Anlatamadım galiba. Zahmetli, içinde bol et olduğu için kıyamazlar çorba demeye dedim. Gerçi hiç hayatımda yuvalama yemedim bak çorba demiyorum şimdi korkumdanGörünüşü çorba belki yapsam ve yesem fikrim değişir.
Ama öyle zahmet edip yapıyorsun çorba diyorlarAynı mantığı düşünmüştüm işte
Kesinlikle bende çok severimmAntep’in tencere yemekleri kebaplarından daha güzel. Mesela mercimekli aş kalp ben.
Sende dene canım bizim yuvalamanın çok çeşidi varYemeklerine diyecek lafımız yok zaten
Anlatamadım galiba. Zahmetli, içinde bol et olduğu için kıyamazlar çorba demeye dedim. Gerçi hiç hayatımda yuvalama yemedim bak çorba demiyorum şimdi korkumdanGörünüşü çorba belki yapsam ve yesem fikrim değişir.
Teşekkür ediyorum minnakımHarika olmuş Yasminellerine emeğine sağlık
İçinde yuvalama olmadan, erişteli yapıyoruz biz. Aynı malzemelerle, çorba diyoruz.Hem et var içinde hem kıyma, bir sürü de zahmeti var, çorba deyince kolaymış hissi olur diye dedirtmezlerYoksa basbayağı çorba işte
Çok teşekkür ederim canımCanımm ellerine emeğine sağlık çok güzel görünüyorama bi antepli olarak bu kadar emekli bi yemeğe çorba denmesine alındım
Katmere, gözleme diyen var mı gerçekten?Düşmediniz antebin yakasından hedünyanın en lezzetli yemeklerinin yapıldığı şehir yuvalama çorba olsun sizi mi kıracağız hatunlar
Katmere de gözleme demeyin ama olur mu
Benim değişmediYemeklerine diyecek lafımız yok zaten
E ama çorbaAma öyle zahmet edip yapıyorsun çorba diyorlar
Kesinlikle bende çok severimmbirde yağlı köfte
Senlik bişey değil canımÇok teşekkür ederim canım
Ama’ya gelince
Ben Antepli değilim, biz çorba diye biliyoruz. Ve bana çorba kategorisine uygun diye, editör tarafından önerildi
Ne diyeyim, doğrudur.Senlik bişey değil canımbiz antepliler olarak hassas noktamız
EŞimin halası şerbetli gözleme dediKatmere, gözleme diyen var mı gerçekten?
Yok artıkEŞimin halası şerbetli gözleme dedi
Çok teşekkür ediyorumEllerinize sağlık müthiş olmuşgörümcem yapmıştı bir kez yedim çok lezzetliydi
Dengesiz o kulp takacak ya birşeyeYok artık
Kadın hiç gözleme de görmemiş demekki
Dengesiz o kulp takacak ya birşeyesülalede yayıldı katmer gören aaa jesin şerbetli gözlemesi diye goy goy yapıyormuş