Çorbalar Yuvalama Çorbası

Düşmediniz antebin yakasından he dünyanın en lezzetli yemeklerinin yapıldığı şehir yuvalama çorba olsun sizi mi kıracağız hatunlar

Katmere de gözleme demeyin ama olur mu
Yemeklerine diyecek lafımız yok zaten
Anlatamadım galiba. Zahmetli, içinde bol et olduğu için kıyamazlar çorba demeye dedim. Gerçi hiç hayatımda yuvalama yemedim bak çorba demiyorum şimdi korkumdanGörünüşü çorba belki yapsam ve yesem fikrim değişir.

Ya takılıyorum sana anladım güzel atışma oluyor dünden az daha devam etsin

Sende dene canım bizim yuvalamanın çok çeşidi var

Hem et var içinde hem kıyma, bir sürü de zahmeti var, çorba deyince kolaymış hissi olur diye dedirtmezlerYoksa basbayağı çorba işte
İçinde yuvalama olmadan, erişteli yapıyoruz biz. Aynı malzemelerle, çorba diyoruz.
Yuvalaması evet, biraz zahmetli. Ama öyle abartılacak kadar değil.
Ben zahmetli yiyecekler yapmaya alışkın olduğumdan belki de
Bu tarifi ilk defa yapan bana kolay geldi ise, Anteplilere daha kolay olduğunun düşüncesindeyim
Ya da, gerçekten en çok zorlandıkları yemek bu

Canımm ellerine emeğine sağlık çok güzel görünüyor ama bi antepli olarak bu kadar emekli bi yemeğe çorba denmesine alındım
Çok teşekkür ederim canım

Ama’ya gelince
Ben Antepli değilim, biz çorba diye biliyoruz. Ve bana çorba kategorisine uygun diye, editör tarafından önerildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…