- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.831
- 30
Hahahhaha sen güzel pot kırmışsın gelin artık öğrendin sende herşeyi yavEşimin akrabaları da kınayacaktı beni az kalsın. Bayram sabahı kahvaltı yerine çorba mı içiyorsunuz demiştim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahhaha sen güzel pot kırmışsın gelin artık öğrendin sende herşeyi yavEşimin akrabaları da kınayacaktı beni az kalsın. Bayram sabahı kahvaltı yerine çorba mı içiyorsunuz demiştim...
Neyi sorguluyorsun sen şimdiPeki pilavın dümdüz bulgur olması? Şehriyeli? Salçasız falan?
Ben pirinç pilavı yapıyoruz dediklerini duymuştum o daha garipYa memleketim sayılır laf etmeyeyimÇarpılırım o yemeklerin tadını bilen biri olarakPeki pilavın dümdüz bulgur olması? Şehriyeli? Salçasız falan?
Ya salçalı yemeklerin yanında o düz pilav oluyor da yuvalamanın yanında bence olmasa da olur. Tamam vurmayınnnnnnNeyi sorguluyorsun sen şimdi
Pirinç hepten saçmaymış. Şeker komasına sokar adamı o menü.Ben pirinç pilavı yapıyoruz dediklerini duymuştum o daha garipYa memleketim sayılır laf etmeyeyimÇarpılırım o yemeklerin tadını bilen biri olarak
Ben hep içli köfte,kuru dolma eşliğinde yedim.Sağolsun dostlarımPirinç hepten saçmaymış. Şeker komasına sokar adamı o menü.
İçli köfte cevizli miydi?Ben hep içli köfte,kuru dolma eşliğinde yedim.Sağolsun dostlarım
Evetİçli köfte cevizli miydi?
Ya gastronomi şehrine bile kulp buldunuz ya birşey demiyorum pesssYa salçalı yemeklerin yanında o düz pilav oluyor da yuvalamanın yanında bence olmasa da olur. Tamam vurmayınnnnnn
Haşa, kulp bulan çarpılır. Ben her yerde Antep mutfağını savunuyorum bi kere. Daha dün Hataylılarla en iyi künefe Antep’te yapılır tartışması yaşadım.Ya gastronomi şehrine bile kulp buldunuz ya birşey demiyorum pesss
Ben 2019 Gastronomi Festivaline gidip konu açtım.İsim vermiyeyim bazı illerden arkidişler biraz laf ettiBu bizim,bu bizim diyeHaşa, kulp bulan çarpılır. Ben her yerde Antep mutfağını savunuyorum bi kere. Daha dün Hataylılarla en iyi künefe Antep’te yapılır tartışması yaşadım.
Haşa, kulp bulan çarpılır. Ben her yerde Antep mutfağını savunuyorum bi kere. Daha dün Hataylılarla en iyi künefe Antep’te yapılır tartışması yaşadım.
Meclis Künefe ve Çınaraltı’da yedim. En iyi yerlermiş. Hepsini toplasan bir Özikizler etmez.Aslan aslannn böyle ol işte
Aramızda kalsın hataylılarda künefe yaptığını sanıyor
Vay vayyy vay tespitlere bak sen meclis kendini son yıllarda bozdu yoksa gerçekten 1. Onlardı bence ama özikizlerde de bana iyisi mi denk gelmedi ne oldu yüzüyordu şerbet içinde ahahhahahahMeclis Künefe ve Çınaraltı’da yedim. En iyi yerlermiş. Hepsini toplasan bir Özikizler etmez.
Çorbayı bana veren sensinBen arkandayım
Yok sopa yemesin o konuda arkasındayımÇorbayı bana veren sensin
Nasıl Melike’nin arkasındasın
Elazığlı eli bunlar 🖐Yuvalama antepte çorba değildir. Yani en azından bizde böyle. Ama genelde çorba olarak bilindiğinden bozmuyoruz kimseyi
Hatta yarışma olduğunda inşallah biri yuvalama yapar dedim, herkes çorba olarak biliyor neticede
Yasmin öyle güzel yapmış ki ben bugünden sonra antebin yüzkarası olarak çorba bile derim memlekete gidince
Antep yeme alışkanlığınıNeyi sorguluyorsun sen şimdi
Hayır, Sapanca’da yapılır. Bol fıstıklı fıstıkzadeHaşa, kulp bulan çarpılır. Ben her yerde Antep mutfağını savunuyorum bi kere. Daha dün Hataylılarla en iyi künefe Antep’te yapılır tartışması yaşadım.