- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Döndü, dolaştı, seni bulduYine olan bana oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Döndü, dolaştı, seni bulduYine olan bana oldu
Sana olacağına bana olsunDöndü, dolaştı, seni buldu
Sana olacağına bana olsun
Çorba zaten, pilav demedim ya, hep Minnosprenses yüzündenBen çorba diye biliyor ve yiyorum
Marketlerde hazır paket çorba olarak bile satılıyor
Ben olanı söylüyorumMargaret Hale ’de işin içinde
Margaret Hale müsaitsen biraz döveceğim seniMargaret Hale ’de işin içinde
Minnoş artık beni dövdürmekten vazgeçtiBen olanı söylüyorum
Aslanım Deynep’imMargaret Hale müsaitsen biraz döveceğim seni
Yuvalama çorbadır, çorba kalacak
Canını sıkan olursa bi tıkla yaso, icabına bakarım
Ahahaha o çorba değil biz antepli ler çorba demiyoruz ana yemek gibi vurmaaaa vurmaaaa çokkkk acıyorrrrrrr Nevreste yardım et dövüyor beni
Bence yoğurtlu patates bile çorba ama işte onlar öyle demiyor.Margaret Hale müsaitsen biraz döveceğim seni
Yuvalama çorbadır, çorba kalacak
Canını sıkan olursa bi tıkla yaso, icabına bakarım
Üste çıkıyorlarYine olan bana oldu
Ben arkandayımSattı beni deynepnaz
Canımmm nevroşumBen arkandayım
Canımmm nevroşum
Bence yoğurtlu patates bile çorba ama işte onlar öyle demiyor.
Eşimin akrabaları da kınayacaktı beni az kalsın. Bayram sabahı kahvaltı yerine çorba mı içiyorsunuz demiştim...Yuvalama antepte çorba değildir. Yani en azından bizde böyle. Ama genelde çorba olarak bilindiğinden bozmuyoruz kimseyi
Hatta yarışma olduğunda inşallah biri yuvalama yapar dedim, herkes çorba olarak biliyor neticede
Yasmin öyle güzel yapmış ki ben bugünden sonra antebin yüzkarası olarak çorba bile derim memlekete gidince
Yanına pilav garip amaEşimin akrabaları da kınayacaktı beni az kalsın. Bayram sabahı kahvaltı yerine çorba mı içiyorsunuz demiştim...
Peki pilavın dümdüz bulgur olması? Şehriyeli? Salçasız falan?Yanına pilav garip ama