O cahilliğimden kullandığım bir kelime idiWaaaaaww bide diyo ki zor değil çorbamkız zor işte, onları yuvarlamak minnacık çok güzel gözüküyo, yemeyeni yedirir bu çorba bence özendim bi gün bende yapayım ellerine sağlık yasican başarılar dilerim ❤
Yapabileceğini biliyordum.Herkese önermemBenim üstüme kaldı
Başka bir tarif istemiştim,Nevreste bunu önerdi.
Konuyu hemen açmayacaktım, telefonun saklama alanı doldu, kilitlendi
Resmen fotoğrafları eleyemedim, açılmadı çünkü. Ne var ne yok ise ekledim mecburen
Onu sana verirmiyimBak bak bak,Nevreste ye bak seeeeeennn, seni hınzır seniiiiiii nevo, ikimize de mavi boncuk dağıtmış yasminiM. küselim ona
Evet canım, tarif iyiydiYapabileceğini biliyordum.Herkese önermemŞanslısın tarifte var.Ben deneye deneye öğrendim
Teşekkür ediyorum canım benimOo yasmin döktürmüşsünçok leziz görünüyor, sunum efsane olmuş ellerine sağlık
Afiyet olsunEvet canım, tarif iyiydi
İlk denememde tuttu
Kaynanama çıkardım, hastalanmış. Çok güzel olmuş, bayıldım dedi.
Ben ancak iftara
Sağolasın canım, inşallah beğenirAfiyet olsunEmin ol beğeneceksin Eşinde beğenecek Haber ver canım
Yasmin çorba nasıldıSağolasın canım, inşallah beğenir
Tamam, haberdar ederim
Vallahi hazır pirinç unu ile yapılanla arasında dağlar kadar fark vardı. Eşim de bayıla bayıla yediYasmin çorba nasıldı
Aynen canım ikisi çok farklı bizde yıllarca ilk yediğimiz çorbadan kaynaklı tekrar denemedik:)Vallahi hazır pirinç unu ile yapılanla arasında dağlar kadar fark vardı. Eşim de bayıla bayıla yedi
Sadece çorbalara nohut koymak, bizlik değil. İkimizde nohutları ayırdık
Sağolasın canım benimAynen canım ikisi çok farklı bizde yıllarca ilk yediğimiz çorbadan kaynaklı tekrar denemedik:)
Ama böyle çok lezzetli :)
Alışkanlıklar canım:)
Afiyet olsun:)
Rica ederimSağolasın canım benim
Teşekkür ediyorum önerdiğin için
Şimdi görümcemin kocası aradı, üst katta yemişRica ederimBu vesile ile denemiş oldun:)
Aynen canım bu tarafın eli yatkın:)Ben yapacağından çok emindim:)Şimdi görümcemin kocası aradı, üst katta yemiş
Antepli eli var sende diyor
Dedim yok, Elazığlı eli var
Kendim daha evvel yapmadığım için tereddütteydim, nohutsuz yaparım artıkAynen canım bu tarafın eli yatkın:)Ben yapacağından çok emindim:)
Elazığlılarda çok güzel yemek yapıyor:)
Çok teşekkür ediyorumAma çok güzel olmuş emeğine yüreğine sağlık