Çorbalar Yuvalama Çorbası-Bizim Pirinç Sponsorluğunda

Benim elim çabuk canım yoksa yaptığım işlere yetişmem imkansız:KK45:
Çocukların okulda sınıf annesiyim bu ara kermes vs işleri var.Bir o okul bir diğer okul ancak 5:20 den sonra yapabildim.6:30 ev ahalisi gelince hazırdı:KK45:
Anakızlıyı düşündüm ama o bizim yörede çorba kategorisine girmiyor..:KK45:Şimdi kendim kabul etmediğim birşeyi başlkalarına kabul ettirmem doğru olmaz:KK53:O yüzden yöresinde çorba olarak yapanlar yapabilir:KK19:
:nazar::nazar::nazar:Maşallah sana.Marketler bile çorba sayıyor ,hazır çorba halinde satıyorlar sizin memleket niye saymıyor ki:KK53:Ben de diyorum bu Nevoş yemek topiğinde niye analı kızlı çorba yazmamış ta,köfte yazmış.:KK45:

:nazar::nazar::nazar:Maşallah sana.Marketler bile çorba sayıyor ,hazır çorba halinde satıyorlar sizin memleket niye saymıyor ki:KK53:Ben de diyorum bu Nevoş yemek topiğinde niye analı kızlı çorba yazmamış ta,köfte yazmış.:KK45:
Canım o paketlerdeki analı kızlının bizim analı kızlı ile alakası yok:KK45:Benim konuda ilk sayfada var belki görmüşsündür biz öyle yapıyoruz ve köfte diyoruz:KK45:Yani kültür meselesi:KK19:Her yörede farklı şekilde yapılır veya farklı şekilde yenilir..:kk77:
Örneğin bu çorbayı biz çorba olarak yemek öncesi yiyoruz..Ama Antep'te yemek olarak yiyorlar yanına pilav yapıyorlar:KK53:

Canım o paketlerdeki analı kızlının bizim analı kızlı ile alakası yok:KK45:Benim konuda ilk sayfada var belki görmüşsündür biz öyle yapıyoruz ve köfte diyoruz:KK45:Yani kültür meselesi:KK19:Her yörede farklı şekilde yapılır veya farklı şekilde yenilir..:kk77:
Örneğin bu çorbayı biz çorba olarak yemek öncesi yiyoruz..Ama Antep'te yemek olarak yiyorlar yanına pilav yapıyorlar:KK53:
Zaten orada görmüştüm de yapar demiştim:KK53:Yemek öncesi yenilen zaten çorba olmaz mı ki:KK64:Yoksa siz atıştırmalık mı yiyorsunuz önden:KK45:.Bu arada yuvalama arada kaynadı gitti,sessiz olalım,yuvalamadan bahsedelim,yuvalama da çok güzel olmuş canııım.:KK45:

Zaten orada görmüştüm de yapar demiştim:KK53:Yemek öncesi yenilen zaten çorba olmaz mı ki:KK64:Yoksa siz atıştırmalık mı yiyorsunuz önden:KK45:.Bu arada yuvalama arada kaynadı gitti,sessiz olalım,yuvalamadan bahsedelim,yuvalama da çok güzel olmuş canııım.:KK45:
İşte bize göre çorba olmadığı için hiç düşünmedim bile:KK53:Sen yapsana:kk77:
Yok canım tabi ki öyle ben net belirtmek için yazdım:dondurma:Sağol canım tavsiye ederim..:kk77:Çok vakit almıyor sadece aşamaları olduğu için biraz daha uğraştırıyor..:KK19:

İşte bize göre çorba olmadığı için hiç düşünmedim bile:KK53:Sen yapsana:kk77:
Yok canım tabi ki öyle ben net belirtmek için yazdım:dondurma:Sağol canım tavsiye ederim..:kk77:Çok vakit almıyor sadece aşamaları olduğu için biraz daha uğraştırıyor..:KK19:
Ben var yapmamak,ben yok yarışmak, -Kristal- -Kristal- var bizi okuyup yazmamak:KK45:
Kız Zelifme sabaha kadar yine rüyanda bizi görmeyesin:KK53:

Sen yine dayanamazsın:KK45:
Zelifme alttan bakıp bakıp kaçıyor:-)
Dayanamıyorum da beceremeyince kendime kızıyorum.Gerçi baklava da da kendime kızdım ,beceremedin işte ,niye katıldın diye,proluk nasip oldu.:KK45:.Acaba bu seferde yanlışlıkla madalya verir de geri almamazlık yapar mı Kazen ,ne dersin ha:KK53:,Zelifmeyi de kaçırdım tüh,daha takılacaktım:KK48:

:KK45::KK45:
Dayanamıyorum da beceremeyince kendime kızıyorum.Gerçi baklava da da kendime kızdım ,beceremedin işte ,niye katıldın diye,proluk nasip oldu.:KK45:.Acaba bu seferde yanlışlıkla madalya verir de geri almamazlık yapar mı Kazen ,ne dersin ha:KK53:,Zelifmeyi de kaçırdım tüh,daha takılacaktım:KK48:
Canım gayet güzel yapmıştın:KK66:
Oylama hep farklı oluyor.:kk77:
Mesela benim çorbamın hiç şansı yok...Herkes sevdiği çorbaya oy verecekHoppa:KK45:
Hiç belli olmazEn Büyük KK
Ben birşey yapmadım sen kaçırdın:bicak:

Oooo nevoşum harikalar yaratmışsın yine .. Ellerine sağlık emek isteyen bir çorba olmuş ....
Ben çorbaya çok düşkün değilim diye bilirdim ama öyle değilmiş çorcaları gördükçe alıp içesim geliyor :-).

Başarılar canım :KK68:

of of bayıldım bayıldım çorbalarda kimseye yorum yapmadım ama buna dayanamadım süper elerine sağlık

Ah Nevoşum niye yapıyorsun bun u, neden oy potansiyelimizi azaltıyorsun :KK70: :KK70:
Şaka bir yana harika olmuş, sunumun da ayrı harika.
Bayıldım :kk77:
Ellerine sağlık, yarışmada başarılar dilerim :KK68:

Oooo nevoşum harikalar yaratmışsın yine .. Ellerine sağlık emek isteyen bir çorba olmuş ....
Ben çorbaya çok düşkün değilim diye bilirdim ama öyle değilmiş çorcaları gördükçe alıp içesim geliyor :-).

Başarılar canım :KK68:
Çok teşekkür ederim:KK68:
Çorba sevilmez mi ne güzel çorbalarımız var:KK45:

X