Yuva Yıkanın Yuvası Olmaz Derler Doğru mu acaba .....

Önce o adama eş olabilsin de ablalığa sonra bakar artık. :KK53:
Annesi olan bir çocuğa samimiyetsiz bir şekilde "ablalık" yapmaya kalkılmasına da ben uyuz oluyorum.
Şimdi bana çoğu kişi kızar, ama kocamın beni aldattığı kadının çocuğuma yaklaşmasını ben istemezdim şahsen. Çocuğum için uygun bir örnek değil bu birincisi, ikincisi ise zaten bir annesi var ikinci bir namzete ihtiyaç yok.
Aman ayak yapıyor, abla olurmuş da bilmem ne. Evlensin de görürüm o ablayı. Gölge etmesin yeter, kalsın onun ablalığı.

Bende cok kotu seyler yasadim banada yapmadiklarini birakmadilar.. hesabim mahsere kaldi.. hakkimi yediler tazminatta kazandim ama hala haklarimi alabilmis degilim.. veeeee galiba emin degilim benim yuvami dagitan eski gorumcede bosanmis.. anne-kiz bir donem hayatimi alt ust etmislerdi.. yanii bu kadarmi kotu edepsiz olur insanlar.. sorsan onlarin gozunde biz kotuyuz..
Joly sen şimdi ki herifi naptın kız ondan haber ver. 😬

Hanımlar valla psikolojim bozuldu mazur görünüz. Bana şöyle kanlı canlı evett bir tanıdığım vardı yuvayı yıktı üzerine kurdu ama neler geldi başına diye anlatacağınız olayları dinlemeye geldim. İçim başka türlü soğumaz zira. Çok hakkım yendi önce benim mutlu olmam gerekmez miydi ? Hadi çekirdeğide aldım sizi bekliyorum. Allah ini seven beni linçlemesin olur mu
size şu kadar yazayım .

Bir hadiste şöyle buyurulmuştur:

“Üç kişiye Allah lanet etmiştir: Ana-babasından yüz çeviren, karı-kocanın arasına girip onları ayırmaya çalışan, bir de Müslüman toplumun arasına nifak sokmak için dedi-kodu yapmaya çalışan kimse.

Yuva yıkmanın ne kadar büyük günah olduğunu anlayın. yuvanızı yıkan düşünsün artık. iki dünya da da rahat görmez. ha oldu ki bu dünya da sıkıntı çektiğini görmediniz bu daha kötü ALLAH ahirete saklıyordur cezasını ki sonsuz hayatta ebedi alemde rahat yok
siz rahatınıza bakın

Önce o adama eş olabilsin de ablalığa sonra bakar artık. :KK53:
Annesi olan bir çocuğa samimiyetsiz bir şekilde "ablalık" yapmaya kalkılmasına da ben uyuz oluyorum.
Şimdi bana çoğu kişi kızar, ama kocamın beni aldattığı kadının çocuğuma yaklaşmasını ben istemezdim şahsen. Çocuğum için uygun bir örnek değil bu birincisi, ikincisi ise zaten bir annesi var ikinci bir namzete ihtiyaç yok.
Haklısın..ben de istemem doğrusu.

O Yuva kaya bey ile kurulduğu için olmamıştır . Yoksa gayette güzel oluyor net. Maalesef durum bu
Valla benim inancıma göre kime ne yaşattıysan yaşamadan almazmış Allah canını...Bunu baska (kadına-erkekeğe) yaşatanları Allah'a havale ediyorum...O birşekilde çıkar onun hayatından o yuvadan sınanmazsa baska bırseyden sınanır ama illaki sınanır...

aramızda da mutlu mutlu yaşayan 2. kadınlar metresler var.bu konuyu okuyunca ne hissettiler valla çok merak ettim :KK45: :KK45:
Metres falan yazma ceycey, sonra metresi çok şekilci bulanlar çıkıyor. Erkekler için neden böyle kalıplar yokmusmus...🤭

Nihalim, o evlilikler bir nevi ortaklık gibi oluyor aslında. “Birlikte bir halt yedik, açığa da çıktı, evliliğim de konforluydu aslında, bu rahatı x ile devam ettiririm…” düşüncesindeki erkekle, buna ortak olan ve çıkarları doğrultusunda erkeği yönlendiren diğer kadın evleniyor… Senin eski eşin küçük bir servet kazansa kaç yazar, ben o kadının yerinde olsam “beni ne zaman bir başkası için terk edecek.” ya da “maddi manevi hep vermem gerekecek ki adamı elimde tutayım” kaygısından uyuyamazdım! Çünkü tatlım, senin eski kocan karaktersiz! Sen rahat uyuyorsun ama değil mi, mis gibi kocana sarılıp ? Allah bozmasın, kimin kazanıp kimin kaybettiği her zaman yakın vadede bilinmiyor. Benim eski eş beni aldatmadı ama aklına hayaline gelmez psikolojik şiddete maruz kaldım. Günün sonunda ikimizde başkalarıyla evliyiz, üzerinden de yıllar geçti ama tahmin et bu nisan ayı başında telefonda ağlayan hangimiz ? Allah var, ve hikmetinden de sual olunmuyor. Sen ben hakkımızı helal etsek, mutlu olsunlar desek bile bir de Allah’ın hakkı var, sen davacı olmasan da kamu davası açılması gibi :) Seni tanımasam da seviyorum, umarım çok mutlu olursun 🙏🏻❤️
tuttioz tuttioz tuttim hislerimiz karşılıklı, bende seni tanımasam da seviyorum. ❤ Yakın buluyorum. 👭
Ben hakkımı helal etmedim çünkü 20 yaşında bir kızdım, hayallerim çoktu. Ex eşim hiç bir zaman ne o evliliğin içindeydi, ne dışındaydı. Kararsızdı. Ne zaman ki, daha iyi hayat şartlarını garantiledi o zaman terk etme cesaretini gösterdi. Ben sadece üzerinde durmuyorum. Sanki hayatım 2 perde idi. İlk perde ile 2.cisi birbirinden bağımsız. Belki sağlıklı bir düşünce değil bu, bilmiyorum. Kafamı yastığa koyduğumda vicdanım rahat, çünkü son ana kadar ben çabaladım. Evliliğimizi kurtarmak için psikiyatriste giderken, beni uyuşturan ilaçları içerken bilmiyordum aldatıldığımı. Zaten insana bu dokunuyor. 15 senenin hatrına mertçe diyebilirdi "Bu evlilik yürümüyor benim hayatımda başkası var" diye.
Neyse olan oldu. Şimdi gerçekten mutluyum. 2. Eşim bana değer veriyor. Doğacak çocuğumuzun yolunu bekliyoruz. Allah herkesin yuvasında huzurlu, mutlu kılsın. 🙏🏻😘

Ahlaksızlar, yuva yıkanın yuvası olsa ne olur hep akıllarında beni de aldatır mı sorusu olacağına yemin edebilirim ama ispatlayamam. Umarım size yaşattıklarını yaşarlar ve tüm kalbimle umuyorum ki siz çok ama çok mutlu olursunuz çocuğunuzla ve sevdiklerinizle.

Valla yuva yıkanın baya da yuvası oluyor olmaz diyenlere sen bakma. Evlenmeden önce yani bundan 10 sene önce bir başkasıyla nişanlıyken düğünüme 1 ay kala terk edildim o zamanlar sebebini bilmiyordum. Daha sonra öğreniyorum ki bizim düğün tarihimiz de bir başkasıyla evlenip 6 ay sonra da çocukları olmuş. Çocuk erken doğmamış tabi ki. Çok kötü 2 yıl geçirdim psikolojim bozuldu falan ah ettim beddua ettim dedim kime ne faydası var. Hakkımı da helal ediyorum çünkü onunla öteki dünyada bile karşılaşmak istemiyorum. Ben mutlu olmanın geçmişi affetmekten geçtiğini düşünüyorum Şükür şimdi mutluyum 2 tane evladım var. Bence sizde öyle yapın onları düşünmek bile değer vermek çünkü.

Yani yuva yıkanın yuvası olur olmaz kısmını bilmiyorum ama siz pozitif olup güzellikleri davet edin kendinize. Öfkenizi, nefretinizi çok çok iyi anlıyorum. Üstelik eminimki aynı duyguları ger insan yaşardı. Ama şuna inanıyorumki içimizde yaşadığımız o nefret bizi de onlara döndürüyor zamanla. İnsan hayatında bir kapı açılıyor ve yeni bir kapı açılıyor her defasında. Hayatınızdan size iyi gelmeyecek bir sayfanın yırtılması gerekiyormuş ve o da ona vesile olmuş gibi düşünün. Ben inanıyorumki herşey daha güzel olacak sizin adınıza.🙏🙏🙏

Direkt yuva yıkanın yuvasının yıkıldığına şahit olmadım fakat mazlumun , âhı yenenin âhının çıktığına kesinlikle inanıyorum ve çok kez de şahit oldum .. umarım sizin canınızı yaktıkları yerden, onların da canı yanar o zaman sizi anarlar.. Allah bundan böyle iyilerle karşılaştırsın sizi …

Benim öz dayımın kızı komşumuzun yuvasını yıktı kendinden 20 yaş büyük adama kaçtı karısı iki çocuğunu alıp evi terkedip boşandı bunlar evlendiler yıkılan yuvanın üzerine şu an 16 senedir evliler 3 çocukları var ama hiç duzelmediler kadının ve o iki çocuğun ahını aldılar adam kanser oldu kurtuldi su. An ama yıllardır çekiyor şimdi ise dayımın kızı sürekli agliyip sızlıyor niye biliyomusun kaç yıldır kocası sürekli aldatıyor defalarca yakaladı hemde saklamadan ne bekliyordu ki evdeki karısının üstüne seni aldı senide aldatacak hali ile yani valla herkes ettiğini buluyor bir sekil

X