Nihalim, o evlilikler bir nevi ortaklık gibi oluyor aslında. “Birlikte bir halt yedik, açığa da çıktı, evliliğim de konforluydu aslında, bu rahatı x ile devam ettiririm…” düşüncesindeki erkekle, buna ortak olan ve çıkarları doğrultusunda erkeği yönlendiren diğer kadın evleniyor… Senin eski eşin küçük bir servet kazansa kaç yazar, ben o kadının yerinde olsam “beni ne zaman bir başkası için terk edecek.” ya da “maddi manevi hep vermem gerekecek ki adamı elimde tutayım” kaygısından uyuyamazdım! Çünkü tatlım, senin eski kocan karaktersiz! Sen rahat uyuyorsun ama değil mi, mis gibi kocana sarılıp ? Allah bozmasın, kimin kazanıp kimin kaybettiği her zaman yakın vadede bilinmiyor. Benim eski eş beni aldatmadı ama aklına hayaline gelmez psikolojik şiddete maruz kaldım. Günün sonunda ikimizde başkalarıyla evliyiz, üzerinden de yıllar geçti ama tahmin et bu nisan ayı başında telefonda ağlayan hangimiz ? Allah var, ve hikmetinden de sual olunmuyor. Sen ben hakkımızı helal etsek, mutlu olsunlar desek bile bir de Allah’ın hakkı var, sen davacı olmasan da kamu davası açılması gibi :) Seni tanımasam da seviyorum, umarım çok mutlu olursun