YUVA YIKAN KADIN! YARDIM :((

gokyuzu_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2018
328
555
Çok sevdiğim bi arkadaşım var eşiyle ikinci evlilikleriydi kaçarak severek evlendiler 10 yıldır birlikteler ve çocukları olmadı

kocasıyle internetten tanışmışlardı kocası yine internetle online oyunlarla çok ilgili ordan kızlarla konuşuyor sabahlara akşamlara kadar bi kaç vukuatı da olmuş kız yakalamış..

şimdi onlardayım ve bilgisayara bi bak dedi baktım o kahve yaparken eşinin instagramına girdim ordan da dm kutusuna ulaştım. ve bi mesaj.. gözümün nuru x,im seni çok seviyorum..

bi kadın kocasına yazmış bunu elim ayağıma dolaştı girdim kız diyorki kızımıza şundan da alır mıyız!? bi biberon resmi!!

daha yukarı çıktım aşkım seni çok seviyorum dövsen de sövsen de ayrılmam senden!! yazmış

çocuğu olmadığı için her gün acı duyan trdavi olmak icin eşine dil döken arkadaşımın arkasından nasıl çevirir bu işi?

neyse dedim az daha yukarı çıktım kırmızı kısa geceliğimle ..k beni aşkım falan yazmış terbiyesiz mesajlar ve diyor ki söylemek de istemiyorum ama o kadınla aynı evde yaşaman beni üzüyor bazen ağlıyorum!!???

o kadın dediği karısı ya karısı..

erkek çoook suçlu ama bu kadının böyle arsız olması başkasının kocasının altına yatma hayalleri kurması ve karısından boşanmasını istemesi...

fotoğrafını çektim mesajların terbiyem müsade etmediği için yukarı çıkamadım.

bu kadının çalıştığı yer belli sizce ne yapılmalı?

bu arada eşi arkadaşım evden gitsin diye durmadan boş yere küsüyo ise gitmiyo falan

şimdi arkadaşım evi terkederse ekmeklerine yağ sürmüş olacak.

ben de şu edepsize ulaşıp seni kandırıyo karısıyla ayrı yattığı falan yok elin kocasının altına yatma hayali nasıl kurarsın seni rezil ederim gibi bişeyler yazsak mı diye düşünüyorum

tabi ki bu adamla evli kalmasını istemiyorum ama intikam almalı çook fedakarlıklar yaptı ve yakın zamanda annesini kaybetti

acilen fikirlerinizi bekliyoruz bi önceki ilişkisi de ihanetten bitmiş şu an çok kötü

şimdi arkadaşım evi terkederse ekmeklerine yağ sürmüş olacak.
Bu düşünceye maalesef katılmıyorum.Arkadaşınızın psikolojisi için en azından.

tabi ki bu adamla evli kalmasını istemiyorum ama intikam almalı çook fedakarlıklar yaptı ve yakın zamanda annesini kaybetti
Eşinden intikam alacak mısınız?

Alsin delilleri mahkemeye basvursun bosansin boyle intikam alsin gidipde ne ugrasacak kadinla adam arkadasiniz evden gitsin istiyormus zaten asikmis gibi numarada yapmiyormus

Neden durup dururken bilgisayara bak dedi, o dese bile siz niye baktınız sizi ilgilendirmez ki, hadi baktınız bunları arkadaşınıza söylediniz mi?

Sanki siz arkadaşınızdan habersiz, biraz hafiyecilik oynayıp adamın yazışmalarını bulmuş gibisiniz. Bunları siz kolayca bulabiliyorsaniz arkadaşınızda bulabilirdi, buda çok ilginç.
Ya bulduklarınızı arkadaşınıza olduğu gibi gösterin yada hiç karışmayın, zira sizi hiç ilgilendirmiyor.

Eşinin instagramı bilgisayarda açık mı duruyormuş adam karısından gizlemiyor muymuş bu olayı siz mı ortaya çıkarttınız kadın zaten bu konuşmalardan haberdar mıydı
Yani eşinden şüphelenip telefon karıştırıp durumu öğrenen insanları okuyoruz ama bu adam aleni bir şekilde mı yapıyormuş ben anlayamadım şifre vs yok açık hesap?

Kadına mı ne yapılmalı? Arkadaşınız sizin tabirinizle yuva yıkan o kadınla mı nikahlı? Ona mı etmiş evlilik yeminini? Kadının ayıbı, yaptığı çirkinlik kendini bağlar arkadaşınıza karşı sorumluluğu olan kişi kocası. Hiç sormamışsınız ama kocasına ne yapması gerektiğini söyleyeyim biraz gururu varsa boşansın. Evi terk ederse ekmeğe yağ sürmek falan işin bahanesi evli kalmaya devam etsin aldatılmaya devam o zaman. Kocasının vukuatlarının farkındaymış nasılsa ihanet sürpriz olmaz arkadaşınıza ama böyle bir evliliğe neden illa çocuk getirmek istediğini anlamadım. Her çocuk iyi bir ailede doğmayı hak eder, kişinin sırf kendi için çocuk doğurması net bencillik. Neden kendisi bakamadı da aynı evde size baktırdı orasını da anlamadım ama elinizde kanıt var zaten kadın hamileyse DNA testinden zina ortaya çıkar. Vakit kaybetmeden arkadaşınız hemen dava açsın

O kadın olmasa başkası olur, o kadın mı yıkıyor yuvasını ne saçma şekilde düşünüyorsunuz, kadın ayarttı yani, kadın arsız. Adam resmen aranıyor, daha kadını rezil edelim derdindeesiniz. Adam zaten arkadaşını istemiyor aldatıyor, bence arkadaşın uzatmasın kendine değer versin

Yuvayı yıkan kişi ''erkek'',kadın değil.O kadın olmasa gider başka bir kadınla aldatır aldatmak isteyen adam söylemek istediğimi anlayabiliyor musunuz ?
Burada kadına intikam planları yapacağınıza arkadaşınıza biraz akıl verin de boşansın.
Kadınların böyle kendilerini avutmalarına sinir oluyorum gerçekten.Evdekine bir şey yapma,dışarıdakine intikam planları kur,sorun çözülecek öyle mi ?

X