Y yrtsvng7 Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2017 110 17 13 12 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi yrtsvng7 #1 Selam arkadaslar Yutma bozuklugu agrili yutma olaylari artti birkac gundur sanki yutagim daraliyor kulaklarima vuruyor yemek borusuna ictigim suyun gittigini hissediyorum refluye benzerdi sikayetler ama simdi midemde cok doluluk hissi surekli tok hissetme yutakta agri hissediyorum
Selam arkadaslar Yutma bozuklugu agrili yutma olaylari artti birkac gundur sanki yutagim daraliyor kulaklarima vuruyor yemek borusuna ictigim suyun gittigini hissediyorum refluye benzerdi sikayetler ama simdi midemde cok doluluk hissi surekli tok hissetme yutakta agri hissediyorum
Svml Guru Kayıtlı Üye 23 Haziran 2012 161 59 298 27 Ağustos 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi yrtsvng7 #2 yrtsvng7 .!.: Selam arkadaslar Yutma bozuklugu agrili yutma olaylari artti birkac gundur sanki yutagim daraliyor kulaklarima vuruyor yemek borusuna ictigim suyun gittigini hissediyorum refluye benzerdi sikayetler ama simdi midemde cok doluluk hissi surekli tok hissetme yutakta agri hissediyorum Genişletmek için tıkla... Kardeşim bu bende de var.Allah Yardımcımız olsun.Kanda çölyak pozitif çıktı.Diğer anlattığın tüm belirtiler bende de var.Bayram sonrası endeskobi kolonoskopi yapılıp bakacak doktorum.Şuan perişan haldeyim halsiz yorgun
yrtsvng7 .!.: Selam arkadaslar Yutma bozuklugu agrili yutma olaylari artti birkac gundur sanki yutagim daraliyor kulaklarima vuruyor yemek borusuna ictigim suyun gittigini hissediyorum refluye benzerdi sikayetler ama simdi midemde cok doluluk hissi surekli tok hissetme yutakta agri hissediyorum Genişletmek için tıkla... Kardeşim bu bende de var.Allah Yardımcımız olsun.Kanda çölyak pozitif çıktı.Diğer anlattığın tüm belirtiler bende de var.Bayram sonrası endeskobi kolonoskopi yapılıp bakacak doktorum.Şuan perişan haldeyim halsiz yorgun
Sarokk Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Nisan 2016 170 53 98 41 14 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi yrtsvng7 #3 Janey .!.: Kardeşim bu bende de var.Allah Yardımcımız olsun.Kanda çölyak pozitif çıktı.Diğer anlattığın tüm belirtiler bende de var.Bayram sonrası endeskobi kolonoskopi yapılıp bakacak doktorum.Şuan perişan haldeyim halsiz yorgun Genişletmek için tıkla... Slm canım aynı sorunlar bende de var şu an nasılsın ne gibi tetkikler yaptırdın ilać vs ne kullanıyorsun
Janey .!.: Kardeşim bu bende de var.Allah Yardımcımız olsun.Kanda çölyak pozitif çıktı.Diğer anlattığın tüm belirtiler bende de var.Bayram sonrası endeskobi kolonoskopi yapılıp bakacak doktorum.Şuan perişan haldeyim halsiz yorgun Genişletmek için tıkla... Slm canım aynı sorunlar bende de var şu an nasılsın ne gibi tetkikler yaptırdın ilać vs ne kullanıyorsun