Yürüyüş Yapmanın Faydaları

yağ yakmak için karbonhidrata ihtiyacımız varmış tv.de izledim. onu için ekmek her öğünde mutlaka yenmeliymiş ama biliyorsunuz pilav ya da makarna varsa ekmek yok :))

kızlar 2,5 aylık sabah 45 akşam 45 dakıkalık perıyotlarla ortalama 6-6,5 hızında yuruyerek toplam 14 kılo werdım.tabı bıraktıgımda yaklasık 7 kılosunu gerı almasaydım..uzerınden ıkı yıl gectı yınede 7 kılo karım war. yıne baslayabılsem cok ıyı olacak.en ıyı zayıflatan yuruyuz sabah 6,5-8 saatları arasındakı yuruyus.boyle dusunuyorum..

ben de yürüyorum ve vermiyorum ama sıkılaştığımı inceldiğimi hissediyorum. sen de hissetmelisin böyle birşey, yok mu öyle bişey...

sabah ve akşam toplam 6 km yürüyorum tabi bu yürüyüş ritimli şekilde oluyor acaba ne kadar kalori yakıyorum bunu hesaplayamadım :1rolleyes:

ben de yürüyorum ve vermiyorum ama sıkılaştığımı inceldiğimi hissediyorum. sen de hissetmelisin böyle birşey, yok mu öyle bişey...

Basenlerimdeki çıkıntılar biraz içeri girdi gibi sanki ama öle çokda bi değişiklik yok gibi karmakarışık valla bende anlamadım bırakdım zaten yüürüyüşü acaba tam vercekdimde benmi bırakdım başlasammıki

bence bırakma ben 2 haftadı yürüyorum 72.den gram şaşmadı ama inceliyorum... basen en zor bölüm biraz sabır lütfen.ayrıca çok da bir değişiklik olmasa bile yürümein ne zararı olabilir ki. 2 güne 1 yürürsen zor da gelmez hem.bence bırakma uzun vadede de olsa faydasını göreceksin :)))

Ya valla 45 gün sabah akşam demedim yürüdüm.En iyisi gene başlıyım ben, 52 kiloyum şuan bakalım durum ne olucak ??

o kadar sıkma kendini. eğer zorlarsan işkenceye dönüşür, sabah erken yürü en iyisi. hem erken kalkmış olursun ve metobolizman daha erken uyanıp çalışmaya başlar tabii geç kalkıyorsan geçerli bu :) 52 kilo için çok da fazla değil takıntı da yapma lütfen çünkü bazen takıntı haline getiriyoruz. mesela ben 4 km. yarım saatde yürüyorum. eğer biraz daha uzun sürerse tempomu artırıyorum sen de böyle bir düzen yap kendine aynı tempoda hiç durmadan ve en önemlisi kendini çok fazla zorlamadan yürü lütfen.faydasını göreceksin...

52 kilo çok fazla deil ama üst tarafım üflesen uçucak ama bacaklarım cok kalın dengesiz bi vücüdüm var hoşlanmıyorum du durumadan bacaklarımdakı yağlar resmen vıcık vıcık oynuyoo. Yürüyüşü annemle yabıyorduk zaten o benden daha azımlıydı yürüyüs hızımızı o ayarlıyodu zaten sabah uyanınca dahada zinde oluyodum rahat bi gün geçiriyodum yürüyüş sırasındaki yorgunluğum eve gelip duştan sonra yerini acayip bi rahatlığa bırakıyodu cok memnumdum ama gram kilo veremedim hatta aldım ve faydası olmadını düşünüp bırakdım sonradan sonraya farkettımki basenlerımde degısıklıkler var ama cokda belırgın değil .Pazartesi günü tekrar baslamayı dusunuyorum

:) birazcık sabır kolay değil ordaki yağların yerinden oynaması. en kalıcı yağlardan onlar bir de göbek. benim de göbek derdim var ne yazıkki :KK43:(yürüdükçe sıkılaşacak yağlar yerini kasa bırakacak. pes etmek yok :)))

arkadaşlar pes etmeyin,bende 1buçuk aydır yürüyorum vucudum baya sıkılaştı,5kilo vermişim yediklerime dikkat ediyorumhihoyyytben akşam saatlerinde yürüyüşe çıkıyorum

arkadaşlar pes etmeyin,bende 1buçuk aydır yürüyorum vucudum baya sıkılaştı,5kilo vermişim yediklerime dikkat ediyorumhihoyyytben akşam saatlerinde yürüyüşe çıkıyorum

çok doğru söylüyorsun arkadaşım yürüyüş bütün sporlardan iyi kilo verme kilo koruma zaten insan yediklerine de dikkat ettimi yürüyüş gibisi yok hem psikolojik olarakta insana iyi geliyor insan kendini daha zinde hissediyordelikafadulden:sm_cool:

bugun bende başladım hem sabah hem akşam yürüyeceğim 5 kilo fazlam var 1 ayda vermem gerekiyo tatile kadar bakalım verebilecekmiyim çok azimli başladım bu sefer bide elma sirkesi nasıl kullanılıyo içen varmı

kızlar yeni bir yürüyüş ayakkabısı alıcam

sizler ne kullanıyorsunuz..spor ayakkabısı olarak?

ben adidas aldım ama reebok'ın bir modeli var yürüyüş için doktorların önerdiği tek ayakkabı diye satıyorlar gerçekden de çok güzel bir ayakkabı. eğer sadece yürüyüş için kullanacaksan onu al ama başka zaman da giyerim dersen adidas'dan memnunum ben. elff elma sirkesini de ben daha önceden her sabah yarım litre suyun içine bir yemek kaşığı koyarak içiyordum. faydası vardı ama tembellik mi yoksa her sabah her sabah içmekden bıkkınlık mı bilmiyorum bu aralar bıraktım...

saol canım cevaplandırdığın içinopuyorumnanaktan
bende sabahları bir bardak ılık suyun içine 1 tatlı kaşığı
elma sirkesi koyup içiyorum,üstüne 1 bardak daha ılık su içiyorum..

ben zatan ılık su içerdim ama elma sirkesine yeni başladım..gamyoncuiremsu

X