Yürüyüş Yapmanın Faydaları

arkadaşlar ben yürüyüşle başlayıp koşuya başlıycam.inş bende vereblirim ama havalar biraz soğuk .çıkmaıycam diye çok üzülüyorum

arkadaşlar ben yürüyüşle başlayıp koşuya başlıycam.inş bende vereblirim ama havalar biraz soğuk .çıkmaıycam diye çok üzülüyorum

Kostuktan sonra isinirsin zaten havanin soguklugunu falanda hissetmezsin ter atmaya baslayinca =)

Bende basladim yürüyüse, kendimi cok iyi hissediyorum gercekten:lepi:

Soğuk havalarda yürüyüş ve koşu yaparken..
Yağmurluk giymeyi,şapka takmayı ve yanınızda yedek giysi bulundurmayı ihmal etmeyin..
Ha unutmadan müzik dinleyerek yapılan spor daha keyifli hale gelir benden hatırlatması
yerimseniben

Sevgilera.s.

bende yuruyuse baslayali uc hafta oldu daha bir faydasini gordum sayilmaz aksine bir kilo bile aldigim goruluyor ama bence sonra birden bore vermeye baslarim diye dusunuyorum.yani pes etmek yok

bende yürüyüşe başlıycam hawalar soğuk erken kalkıyorum hava soğuk diye çıkmıyorumgamyoncuiremsu1başlasam gerisi gelcekte...

bende 1 aydır yürüyüş yapıyorum çok faydasını gördüm tabiki diyetle beraber:dance:

kızlar yürüyüş yapınca bacaklar kalınlaşıyor mu gerçekten? benim bacaklarımın alt kısmı kalın. onları inceltmek için yürüyüş yapayım diyordum.

bence de yürüyüş her derde deva anacım...yok be gülüm yürüyüş yapmaktan bacaklar kalınlaiırmı hiç..yok öyle bi şey ..sen rahat rahat yürüyüş yap ....

o aleti ben de aldım özgecim,onunla spor yapmak çok zor ama bir o kadar etkili.Ben hamilelikte aldığım 24 likonun çoğunu onunla vermeyi başardım.Eğer yeni başlıyorsan dinlenerek yap ama benim gibi yürüyüşe alışkınsan hedefini yükselt.çünkü 10 dakikika işe yaramaz,en azından çabuk sonuç vermez.
Tavsiyem:spora başlamadan önce 1 fincan koyu türk kahvesi iç
varsa termal tuz yada selülit kremi yada yağ yakıcı yağlardan sür streçle sarın ve aletin üzerine çık
kalp atışlarını kontrol et
zaten 5 dakikadan sonra öyle bir terliyorsun ki kısa sürede sonuçlarını görüyorsun,vucuttaki sıkılaşma gözle görünür şekildesüprizzzzz
Sana kolay gelsin,bildiklerim bu kadar.fisfisfis

azeri cnm spordan önce neden türk kahvesi önerdiğini merak ettim.
ben bayılırımda koyu türk kahvesineekaydirigubbakcemile3

yürüyüş bandıyla günde 1 ssaat yürüyüş yapıyorum fakat 2 saate çıkarmayı düşünüyorum sabah ve akşam 1 2 ay içinde kilolarımı vermek istiyorum yaza kadar fakat yağdan değil kasların gitmesinden korkuyorum bu konuda bilinçli bi ark. varmı 2 saat yürüsem faydası yerine zarar görürmüyüm acaba..ne yapmalıyım yanlışbişey yapmıyım ?:sm_confused:

yürüyüş bandıyla günde 1 ssaat yürüyüş yapıyorum fakat 2 saate çıkarmayı düşünüyorum sabah ve akşam 1 2 ay içinde kilolarımı vermek istiyorum yaza kadar fakat yağdan değil kasların gitmesinden korkuyorum bu konuda bilinçli bi ark. varmı 2 saat yürüsem faydası yerine zarar görürmüyüm acaba..ne yapmalıyım yanlışbişey yapmıyım ?:sm_confused:

Yürüyüş sırasında zaten bacak kaslarınızda çalışır.
Çalışan kasın zayıflaması gibi bir durum olmaz
İçiniz rahat şekilde siz yürüyüşünüzü yapın.
yerimseniben

peki günde 3 4 saate çıkarsam nasıl olur yada tam aksine 1 saatle başlayıp ilerleyen zamanlardamı artırmak lazım?

15 gündür yürüyüş yapalı 1buçuk kilo aldım ben ya,hadi boğazımı tutamıyorum sınav stresi falan var üstümde bu durumdayken yapamıyorum,ama eskisindende çok yemiyorum bu sonucu görmek bu akşam beni fazlasıyla sinir etmeye yetti..ne çabuk kilo alıyorum ben böyle yaa..bıktım..bıktım..

bende tekrar başlıycam yürüyüşe vücudum sıkılaşsın diye 1de çabuk kilo veriyorum,yaza formda girmek lazım:)))))

benimde bu 2.haftam amacım4-5 kilo vermek evlendikten sonra tam 10 kilo aldım:kızgın: ama 5 kilo versem ii olcak yürüyüş yapınca kendimi daha rahat hissediyorum haftada 5 gün 45 dk yürüyüş yapıyorum diyet çok fazla yapıyorum sayılmaz umarım 4-5 ayda 4-5 kilo verebilirim

yürüyüşle birlikte günde 2 litre su içmenizi tavsiye ederim arkadaşlar. hem cildimize hem de toksin atımına etkisi çok büyük oluyor. ben 2 aydır yürüyorum ama 2 kilo verebildim daha şu an kilo vermem durdu bu sizlere de olabilir ama vazgeçmeyin lütfen. bir yerde okumuştum bünyemize uygun yürüyüş temposu yürürken şarkı söyleyebilecek kadar hızda olmalıymış. nefes nefese kalmadan kendimizi çok da fazla zorlamadan.

Merhabalar bende yürüyüşe başladım sonunda birkaçgündür sabahları 1 saat yürüyorum umarım banada faydası olur. yürüyüşe başlayalı kendimi daha mutlu hissediyorum umarım kilo vermeme de yardımcı olur baya fazlam var ama devam edersem zamanla kilolarımdan kurtulacağıma inanıyorum :dance:

Twist&Shape almıştım. Günde 5 dk. yeterli demelerine karşın, hiç etkilenmediğimi düşünerek, her gün bu süreyi +5 yaparak sonuçta 40 dk. ya çıkartmıştım. Sonuç; kalınlaşan bacaklar!!! Kasa dönen yağlar!!!
Sonra kullanmayı bıraktım, kondisyon bisikleti ile 3 ayda zar zor eski hala geldi bacaklar.
Dikkatli olmanı öneririm sevgili özge...

twist shape ile ilgili hepsiburadada yorumlarda okumuştum,bir step hocası diyorki,adımları atarken parmak uçlarıyla baskı yaparak ( yani adımda ilk baskı parmaklarda ) adım atılırsa bacakta kalınlaşma yapmazmış.öyle demiş yani bilmiyorum :) ben de bu şekilde kullanıyorum henüz kalınlaşma yok umarım olmaz da :)

ama yürüyüş bacak kalınlığı yapar mı acaba merak ettim.parmak ucu olayını yürüyüşte uygulasak olmaz garip olur yaylanarak yürür gibi oluyo :))

Son düzenleme:
yürüyüsle bacaklarının kaslanıp kalınlastıgını düsünen arkadaslar iç bacak tarafında hıc yaglanma kalmadı mı yanı?15-20yıllık spor mazisi olan erkek sporcular gıbı mı oldunuz? inanılır gibi deil..çok enterasan coook kaydirigubbakcemile2

X