- 3 Aralık 2008
- 81
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ben yürüyüşle başlayıp koşuya başlıycam.inş bende vereblirim ama havalar biraz soğuk .çıkmaıycam diye çok üzülüyorum
arkadaşlar ben yürüyüşle başlayıp koşuya başlıycam.inş bende vereblirim ama havalar biraz soğuk .çıkmaıycam diye çok üzülüyorum
o aleti ben de aldım özgecim,onunla spor yapmak çok zor ama bir o kadar etkili.Ben hamilelikte aldığım 24 likonun çoğunu onunla vermeyi başardım.Eğer yeni başlıyorsan dinlenerek yap ama benim gibi yürüyüşe alışkınsan hedefini yükselt.çünkü 10 dakikika işe yaramaz,en azından çabuk sonuç vermez.
Tavsiyem:spora başlamadan önce 1 fincan koyu türk kahvesi iç
varsa termal tuz yada selülit kremi yada yağ yakıcı yağlardan sür streçle sarın ve aletin üzerine çık
kalp atışlarını kontrol et
zaten 5 dakikadan sonra öyle bir terliyorsun ki kısa sürede sonuçlarını görüyorsun,vucuttaki sıkılaşma gözle görünür şekildesüprizzzzz
Sana kolay gelsin,bildiklerim bu kadar.fisfisfis
yürüyüş bandıyla günde 1 ssaat yürüyüş yapıyorum fakat 2 saate çıkarmayı düşünüyorum sabah ve akşam 1 2 ay içinde kilolarımı vermek istiyorum yaza kadar fakat yağdan değil kasların gitmesinden korkuyorum bu konuda bilinçli bi ark. varmı 2 saat yürüsem faydası yerine zarar görürmüyüm acaba..ne yapmalıyım yanlışbişey yapmıyım ?:sm_confused:
Twist&Shape almıştım. Günde 5 dk. yeterli demelerine karşın, hiç etkilenmediğimi düşünerek, her gün bu süreyi +5 yaparak sonuçta 40 dk. ya çıkartmıştım. Sonuç; kalınlaşan bacaklar!!! Kasa dönen yağlar!!!
Sonra kullanmayı bıraktım, kondisyon bisikleti ile 3 ayda zar zor eski hala geldi bacaklar.
Dikkatli olmanı öneririm sevgili özge...