Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yürüyüş bandıyla günde 1 ssaat yürüyüş yapıyorum fakat 2 saate çıkarmayı düşünüyorum sabah ve akşam 1 2 ay içinde kilolarımı vermek istiyorum yaza kadar fakat yağdan değil kasların gitmesinden korkuyorum bu konuda bilinçli bi ark. varmı 2 saat yürüsem faydası yerine zarar görürmüyüm acaba..ne yapmalıyım yanlışbişey yapmıyım ?:sm_confused:
goguste 85 90 sa olculer ıdealmış dahanefisfisfisYürüyüş yaparken diyette yapın arkadaşlar yoksa zayıflayım derken kilo alırsınız. Ben hiçbirşey yemediim halde şişkinlik hissediorum bide yesem kıpırdıyamıycam heralde =) 60cm bel 92 cm kalça. 52 kıloydum 15günü geçdi yürüyüşe başlayalı buqun tartılıcam bakalım bi değişiklik varmı ?
merhaba bayanlar.ben her gün sabah akşam 45 dk lık hızlı tenpoa yürüyüş yapıyorum.11 gündür koşu bandımda yürüyüş yapmama ve diyet uygulamama rağmen 1,5 kg verebildim.son 3 gündür sauna eşofmanımı giyip koşuyorum fakat koşudan sonra çok fena baş ağrısı hissediyorum.çok fazla terletiyor sauna eşofman.normalde 1 saat hızlı tempoda yürüsem zar zor terlerim ben.yaptığım bu yol doğrumu bilmemm ama aslında bu arada şunu merak ediyorum.
sizce kilo vermek için ter mi atmalı yoksa hareket mi etmeli.