Yürüyüş Yapmanın Faydaları

diyetisyenler öneriyo bi arkadaşıma doktor sabah aç karna greyfurt limon ve elma sirkesini karıştırıp iç demiş ama bazılarıda tek suya karıştırıyo yağ yakımına faydalıymış bende ılık suyala içicem bakalım fayda edeekmi

rica ederim :) ben de başlayayım bari yine elma sirkesine. biraz zor geliyor ama faydasını da göz ardı etmek olmaz...

elma sirkesini iki aydır içiorm zayıflamak adına faydasını göremedim ama yürüyüşede dün başladım 45 dk yürüorm bakalım sonuç ne olcak

ben sabah işe giderken 45 - 50 dk ve işten çıkışta da direkt eve gitmek yerine ikibuçuk saat kadar yürüyorum. bacaklar zaten kalın yeterinc, bilmiorum daha kalınlaşırsa ne olur.. ama şimdiye kdr yardımcı oldu açıkçası, yürüyüşü hep sevişimdir ve mümkün oldugunca da hep yürüdüm... şimdi de devam etmeyi düşünüyorum açıkçası, artık sonuç ne olur bilemem :)

bu arada bu benim forumdaki ilk mesajım, herkese merhaba :)

yürüyüş bandıyla günde 1 ssaat yürüyüş yapıyorum fakat 2 saate çıkarmayı düşünüyorum sabah ve akşam 1 2 ay içinde kilolarımı vermek istiyorum yaza kadar fakat yağdan değil kasların gitmesinden korkuyorum bu konuda bilinçli bi ark. varmı 2 saat yürüsem faydası yerine zarar görürmüyüm acaba..ne yapmalıyım yanlışbişey yapmıyım ?:sm_confused:

canım yürüyüş yaparak hiçbir zaman kas dokundan kaybetmezsin kesinliklee..
aksine mevcut bulunan yağ dokuların kasa dönüşür

merhaba bayanlar.ben her gün sabah akşam 45 dk lık hızlı tenpoa yürüyüş yapıyorum.11 gündür koşu bandımda yürüyüş yapmama ve diyet uygulamama rağmen 1,5 kg verebildim.son 3 gündür sauna eşofmanımı giyip koşuyorum fakat koşudan sonra çok fena baş ağrısı hissediyorum.çok fazla terletiyor sauna eşofman.normalde 1 saat hızlı tempoda yürüsem zar zor terlerim ben.yaptığım bu yol doğrumu bilmemm ama aslında bu arada şunu merak ediyorum.
sizce kilo vermek için ter mi atmalı yoksa hareket mi etmeli.

merhaba arkadaşlar bende 1.5 aydır yürüyorum çok fazla kilo vermesemde vicudumda bi sıkılaşma oldu ve şekle girdi
ben kendime bir adım sayar aldım onun sayesinde yürüyorum desem yalan olmaz beni yürümeye teşvik ediyor mesela bakıyorum adımlarımın 10000 olmasına 200 adım kalmış şöyle bi tur atıpta geleyim rakam yuvarlansın diyorum öyle böyle diyerek günün sonunda 20000 lere ulaşıyorum kaç km nekadar kalori ve kaç dakika tempolu yürüyüş yaptığımıda görünce daha çok heves geliyor
sizede tavsiye derim kızlar en azından adım atmanızı sağlıyor

evet kızlar bende yürüyerek bayabi sıkılaştım kilo kaybı hemen olmuyor sade vucüt sıkılaşıyor bende bir ara bırakmak zorunda kaldım ama şu ramazanıda bir atlatalım yine yürüyüşe devam çok şey farkettirdi olmayan kıyafetlerim olmaya başladı bayabi hırslandırdı beni

2 yıldır düzenli olarak yürüyorum!!!1 yılda 25 kilo verdim yürüyüş sayesinde!!!:hooray:KK70:aha da veriyorum!!!
Sadece kilo açısından değil, çok faydasını gördüm!vereliniortak

bakın arnızda kilo vermek isteyen haberiniz olsun yarım saat yürümekle kilo verilmiyormuş beden yarım saatten sonra kilo vermeye başlar

Yürüyüş yaparken diyette yapın arkadaşlar yoksa zayıflayım derken kilo alırsınız. Ben hiçbirşey yemediim halde şişkinlik hissediorum bide yesem kıpırdıyamıycam heralde =) 60cm bel 92 cm kalça. 52 kıloydum 15günü geçdi yürüyüşe başlayalı buqun tartılıcam bakalım bi değişiklik varmı ? :p
goguste 85 90 sa olculer ıdealmış dahanefisfisfis

merhaba bayanlar.ben her gün sabah akşam 45 dk lık hızlı tenpoa yürüyüş yapıyorum.11 gündür koşu bandımda yürüyüş yapmama ve diyet uygulamama rağmen 1,5 kg verebildim.son 3 gündür sauna eşofmanımı giyip koşuyorum fakat koşudan sonra çok fena baş ağrısı hissediyorum.çok fazla terletiyor sauna eşofman.normalde 1 saat hızlı tempoda yürüsem zar zor terlerim ben.yaptığım bu yol doğrumu bilmemm ama aslında bu arada şunu merak ediyorum.
sizce kilo vermek için ter mi atmalı yoksa hareket mi etmeli.

ikiside

yürüyüşe ne zaman başlasam ertesi günü vaz geciyorum çünkü rüzgar göğsüme sancı veriyo bıunun engellenmesi için ne giyinmem lazım acaba akannehir

X