Yürüyüş Yapmanın Faydaları

bende koşu bandında hızlı yürüyüşe başladım kilo vermek istiyorum inşallah faydasını görürüm ..evden çıkıp dışarda yürüyüş yapan varmı

ben 10 gündür sabahları 1 saat yürüyorum, henüz kilo vermedim ama bacaklarım ve kalçam sıkılaştı..daha derli toplu oldum..ve de gün içinde daha enerjiliyim..yaz boyu devam inşallah...

arkadaslar bende yuruyusle kılo vermek ıstıyorum.bunun yanında haftada 3 gun 1.30 saat spor,sabah ve akşamları 1 er saat yuruyus yapıyorum.bırde bol su ıcıyorum.bırde gun ıcınde yedıklerıme dıkkat ederek aksam 6 dan sonra bısey yemıyorum.bırde bıtkı karısımını okudum forumdan zayıflamak ıcın bunu uygulucam cay gıbı... sızce bu yontemlerle 1 ayda kac kılo verırım.

günde ortalama 200 gr verebileceğini düşünsek ayda 6 kilo yapar
dediğin tempo da oldukça iyi belki 6 kiloyu da geçebilir

ama bunu net bir şekilde hesaplayabilmek çok zor çünkü kişinin metblz. hızına göre değişir

misal benim bi arkadaşım günde 2 saat spor yaptığını söylüyor ama kilo vermem durdu diyor çünkü onda haşimato varmış ve değerleri bozulmuş sanırım

benim de met. yavaştı,ilaçla normale döndü.şimdi hızlı tutmak amacıyla günde 2 saate yakın spor yapıyorum.bu hafta düzenli başladım ve son üç gündür günde 400 er gram vermişim mesela ki yemek konusunda hiç kasmadım diyet yapmıyorum

yani bir hafta deneyip görmek lazım sanırım

ama met. hızı normal ise ortalama 6-10 kilo arası verilebilir bence

merak ettim bak şimdi bir ay sonra haber ver :)

arkadaşlar bende yürüyüş yapıyorum yedıklerımede dıkkat edıorum kıloluda deılım aslında basenlerımden rahatsızım bıraz. yürüyüşe başladıkdan sonra şişkinlik oldu göbeim çıkdı başına böyle birşey gelen oldumu ?? bunun anlamı ne olabılır ?:çok üzgünüm:

arkadaşlar bende yürüyüş yapıyorum yedıklerımede dıkkat edıorum kıloluda deılım aslında basenlerımden rahatsızım bıraz. yürüyüşe başladıkdan sonra şişkinlik oldu göbeim çıkdı başına böyle birşey gelen oldumu ?? bunun anlamı ne olabılır ?:çok üzgünüm:

valla bunu hiç duymadım canım çok ilginç :nazar:

ainen canım yaa bende şoklardayım 15gün oldu akşamları tempolu 1saat yürüyorum ekmek kesınlıkle yemıyorum durumda bi değişiklik yok. bakalım 1ayda neler olucak ??

arkadaşlar bende 10gündür yürüyorum vücudum sıkılaştı forma girdimhihoyyytyürüyüşe başladığımdan belli zayıflıyorumhihoyyythihoyyyt

arkadaşlar ben yürüyüşle 13 kilo vermiştim ama bırakınca hepsini fazlasıyla geri aldım. ama insanın vücudunda müthiş bir sıkılaşma oluyor. göbek çıkmış gibi oluyor ilk başlarda evet bunun da nedeni en son oranın erimesinden. aslında göbeğimiz aynı ama diğer taraflar toparlandıkça göbek daha çok ortaya çıkyor biz de göbeğimiz büyüdü sanıyoruz. tempolu yürüşler sadece kiloya değil cilde bile çok faydalı. kan bütün vücudumuzda deli gibi dolaşıyor ve bu cildimize de faydalı oluyor. yürüyüşe yeni başlayan arkadaşlar lütfen sabırlı olun ve düzeninizi hiç bozmandan yürüyün. ve bir şeye daha dikkat edin adet dönemlerinizde ağrılarınız ne kadar azalacak. adet dönemince bile yürüyüşü bırakmazsanız pis kanın nasıl vücudunuzdan atıldığına şaşacaksınız. :)

saol cnm cok tşk ederim cevapladıın için bi değişiklik göremeınce karamsarlığa kapılmışdım. bel 60cm kalça 92cm . umarım bu yürüyüş bacaklarımı inceltir =)

Bende yürüyüşe başladım haftada 4 gün 1-1,5 saat yürüyorum. Hedefim 7 kilo umarm verebilirim. Ama yürüyüşe başladıktan sonrada yarım kilo almışım onuda hiç anlamadım. Yediklerimide dikkat ediyorum.

Belin ince olsun kıvrımlar net olsun istiyorsan kesınlıkle ve kesınlıkle hulohop çevirmelisin.Çok zor birşey deyil ilk zamanlar zorlansanda alışırsın. 4, 5ytlye oyuncakcılarda bulabılırsın.

Bende yürüyüşe yeni başladım..Kendimi süper hissediyorum...
Umarım devam ederim..

ben hersabah ve her akşam yarım saat yürüyorum..çok güzell yürümeyi çok seviyorum..

Bende yürüyüşe başladım haftada 4 gün 1-1,5 saat yürüyorum. Hedefim 7 kilo umarm verebilirim. Ama yürüyüşe başladıktan sonrada yarım kilo almışım onuda hiç anlamadım. Yediklerimide dikkat ediyorum.

regline yakınsa vücut şişkinliğinden olabilir cnm..

yürüyüşde kilona hiç bakma eğer ona bakarsan hayal kırıklığına uğrarsın. görünüşüne bak sadece. inceliyorsun ve sıkılaşıyorsun gerisi hiç önemli değil. :))))

arkdaslar ben sabah ve aksam olmak uzere gunde 8 km yuruyorum bunun yanında haftada 3 gun sporaa gıdıyorum. bu yolla ayda ne kadar verebılırım sızce.spora baslayalı 3 ay oldu yuruyuse baslayalı 1 hafta oldu..kılom 66

arkadaslar bne bugun kosu bandı bakmaya gıdıyorum manuel egımlı alıcam sabh 10dan once kendıne gelebılen bırı degılım kacta yuruyuslere baslamam lazım sızce enuygun vakıt hangısı 2haftada fazladırda dısarda 1ssaat ten az olmamak kaydıyla yuruyorum gezmedıgm sokak kalmadı:)) nekadarlık hızla baslamam laızm eıgm kullanıymmı bana yol gosterırsenız sevınırm:) 2bucuk lt suyumuda eksık etmıyorum susuz spor yapmıylaım arkadasalr

X