es_se bende de koşu bandı vardı. eğer kullanabileceksen çok ii ama nedense tuhaf bir durum evde olunca kullanmıyorsun. ben sattım. havalar güzel açık havada yürümek kadar güzel bişey yok bence. alacaksan da kışa alırsan daha iyi olur.acele etme. bir de oun yerine apliktik bisiklet satmaya çalışırlarsa da itibar etme koşu bandı daha iyidir.bu arada sanırım çalışmıyorsun sabah 8 de yürüyüşe çık eve gel tekrar yat sabah yürüyşü seni zinde tutacaktır çünkü vücudun da erkenden uyanıp çalışmaya başlıyor. gezmediğim sokak kalmadı demişsin. eğer kilo vermek için yürüyeceksen sokaklarda yürümek spor için yapılan yürüyşe girmiyor ne yazıkki. evinin olduğu yerde varsa statda yürüyebilirsin ya da koşu parkurlarında. ama sokak aralarında yürümek bizlerin istediği etkiyi yapmaz çünkü ister istemez yavaşlıyorsun karşına biri çıkıyor dikkatin dağılıyor. tak kulaklığı al suyunu hiç durmadan yürü. ben 10 km yürüyerek bir haftada vücudumun nasıl inceldiğini hayretle izledim. ilk başlarda kendini fazla zorlama ama yürürken vücudun biraz zorlansın da. bir yerde dinlemiştim kendimize en uygun tempo yürürken şarkı mırıldanabileceğimiz tempoymuş. mesafeni uzun tut. yürüyüşünü saatle sınırlama. biraz çok oldu ama deneyimlerimi paylaşmak istedim :))