Yürüyüş Yapmanın Faydaları

es_se bende de koşu bandı vardı. eğer kullanabileceksen çok ii ama nedense tuhaf bir durum evde olunca kullanmıyorsun. ben sattım. havalar güzel açık havada yürümek kadar güzel bişey yok bence. alacaksan da kışa alırsan daha iyi olur.acele etme. bir de oun yerine apliktik bisiklet satmaya çalışırlarsa da itibar etme koşu bandı daha iyidir.bu arada sanırım çalışmıyorsun sabah 8 de yürüyüşe çık eve gel tekrar yat sabah yürüyşü seni zinde tutacaktır çünkü vücudun da erkenden uyanıp çalışmaya başlıyor. gezmediğim sokak kalmadı demişsin. eğer kilo vermek için yürüyeceksen sokaklarda yürümek spor için yapılan yürüyşe girmiyor ne yazıkki. evinin olduğu yerde varsa statda yürüyebilirsin ya da koşu parkurlarında. ama sokak aralarında yürümek bizlerin istediği etkiyi yapmaz çünkü ister istemez yavaşlıyorsun karşına biri çıkıyor dikkatin dağılıyor. tak kulaklığı al suyunu hiç durmadan yürü. ben 10 km yürüyerek bir haftada vücudumun nasıl inceldiğini hayretle izledim. ilk başlarda kendini fazla zorlama ama yürürken vücudun biraz zorlansın da. bir yerde dinlemiştim kendimize en uygun tempo yürürken şarkı mırıldanabileceğimiz tempoymuş. mesafeni uzun tut. yürüyüşünü saatle sınırlama. biraz çok oldu ama deneyimlerimi paylaşmak istedim :))

cnm cevabın ıcn sagol bne yokus yukarı cıkıp ıstanbul malum 7tepe:) sonra asagı sahıle ınıyorum sahıl boyu yuruyorum yaırm lt su muhakkk ıcyorum kulaklıgmı hıc eksık etmek yoks acanım sıkılır ama evde daha rahat ederım dıye kosu bandı dusnuyorum dırke banyoya terleyınce yeırmde musaıt tvnın karsıısnda yaparım artık

Yürüyüş yaparken diyette yapın arkadaşlar yoksa zayıflayım derken kilo alırsınız. Ben hiçbirşey yemediim halde şişkinlik hissediorum bide yesem kıpırdıyamıycam heralde =) 60cm bel 92 cm kalça. 52 kıloydum 15günü geçdi yürüyüşe başlayalı buqun tartılıcam bakalım bi değişiklik varmı ? :p

AYYYYYYY ÜF PÜF OF POF YANııııııııı CıLDıRECEGıMMMMMMMM :s ARKADASLAR 1,5 SENE ONCESıNE KADAR 50 KG AŞMAMIŞ BıR ıNSAN OLARAKTAN BU BıR BUCUK SENENıN HESABINI KıME SORSAM NE ETSEM NERELERE GıTSEM HıÇ Bı KIYAFET OLMUYOR OLMUYOR HEPSı DOLAPTA OLECE DURUYOR ESKıDEN BOL BıLE GELEN PANTOLONLARIM BASENLERıMDEN GECMıYOR :1no2: 10 KG EVET EVET TAMM 10 KG ALDIM :KK43: HALADA LACAM BU GıDıŞLE SANIRIM :kızgın: YEMıYORUM ıÇMıYORUM NERDEN GELıYO BU KıLOLARRRRRRRRR :kızgın: ( KOLAYI HESAP ETMıYORUM ) GUNDE 2,5 LT ıÇıYORUM :KK43: ÇALIŞMA HAYATIM BıTTı HEP OTURUYORUM :kızgın: ACABA BU ıKıSı BUYUK BıR SEBEP OLABıLıRMı kafamçokkarıştı ACABA ŞıŞMıYıM KıLOMU ALMIŞIM YOKSA :s KEMER KULLANDIM TIRT HıÇ FAYDA ETMıYO kafamçokkarıştı LATERAL STAPPER ALDIM ODA TIRT USTUNE BıLE CIKMAK ıSTEMıYORUM CADIARZU YURUYUŞ BU ıŞı COZERMı KIZLAR :çok üzgünüm:

Sıkı bi diyet lazım canm sana öle hemen verılmez 10kılo .Gerçi ablam 1ayda 7kılo verdı akapunkturla sadece 50ytl verdi . Böle bişi dene istersen.Yürüyüş kesin yap yaz qelio...Ekmeyide kes tabi .Kolay qelsin

Sıkı bi diyet lazım canm sana öle hemen verılmez 10kılo .Gerçi ablam 1ayda 7kılo verdı akapunkturla sadece 50ytl verdi . Böle bişi dene istersen.Yürüyüş kesin yap yaz qelio...Ekmeyide kes tabi .Kolay qelsin

kaydirigubbakcemile5 tşk canım umarım kolay atarım ben bunları senağlama kaydirigubbakcemile

300 gr daha vermişim 62,200 oldum bugün. Millet haftada bir kilo verir ben 200 gr veriyorum nasıl iş anlamadım :KK43:

kızlar ben de yuruyuşe başladım ayrıca evde kendı başıma plates yapmaya calışıyorum inşallah kılolarr gıdecekk

300 gr daha vermişim 62,200 oldum bugün. Millet haftada bir kilo verir ben 200 gr veriyorum nasıl iş anlamadım :KK43:

ne kadar az verırsenız o kadar kalıcı oluyormuş hızlı vermek o kadarda iyi degıl insan mutlu oluyor ama hızlı verıncede gerı alması daha cabuk oluyor

dün yeni birşey öğrendim eğer yağ yakamk istiyorsak sabahları ürüyüş yapmamız daha faydalı oluyormuş. ben de 2 gündür sabahları kalkıp 7 km yürüyorum. şu göbek bir gitse daha ne isterim ki :KK70:

dün yeni birşey öğrendim eğer yağ yakamk istiyorsak sabahları ürüyüş yapmamız daha faydalı oluyormuş. ben de 2 gündür sabahları kalkıp 7 km yürüyorum. şu göbek bir gitse daha ne isterim ki :KK70:

cnm bu forumda tanıdıgm bı abla var oglu doktor aksama dogru yuruyus yapsın demıstı benım ıcn hafıf bı yemek bır saat ara sonra yuruyus gunduz ve sabah yapılanda kalp krızı gıbı olumsuzluklar olabılıoymus 6 9 arası sabah ve aksam yag yakma zamanımız onun ıcn bne 6 da yıyıp hafıf sonrası 7 gıbı yuruyus 1ssat ve gobek ah hepımızn sorunu:KK43: o gıtse kılolarımı bıle takmıcam

valla ben de okuduğumun yalancısıyım. internetde bir sağlık sitesinde okudum.yağ yakmak için sabahları yürümek gerekiyormuş.

canım benim sabahları 7 km yürümen çok süper inanılmaz kilo verirsin ammaaa göbeğin erimez gör bak dedi dersin benim gibi yanlış yapma çok kilo versen bile zayıf olunca göbek daha belirgin kalıyor artı olarak her gün göbeğini çalıştırıcı hareketler yap canım tecrübeyle sabittir

bende başlayacağım yürüyüşe.
sabahları bir saat yeterli değil mi?
birde eve gelince 1 saat pilates yapmak istiyorum.bir düzene koyabilsem CADIARZU

bilmezmiyim o göbek derdini ama şimdilik sadece yürüyüş yapabiliyorm. 20 gün önce ameliyet oldum o yüzden biraz daha beklemem gerekiyor. önceki deneyimlerimden biliyorum sanki daha da büyümüş gibi geliyordu bana sonradan fark ettim. bu arada dün tv de izledim. 10.000 adım atmamız gerekiyormuş bu da en az 5 km yapıyor. yürüyüş yapacak arkadaşlar yürüyüşünüzü saatle sınırlandırmayın hedefiniz mesafe olsun. bir süre sonra da mesafeyi artırıp süreyi kısaltmaya bakın. o zaman daha faydalı olacaktır :)

ben akşamları yürüyebilirim sabah olması şartmı kızlar. dün bende izledim derya baykalı bu adım ölçerler nerde satılıyo aceba bilen varmı

acigul akşamları da yürüyebilirsin tabii illa ki sabah yürümek gibi bir kural yok. adım ölçere gelince ona ihtiyacın yok bence. 5 km yürü tamamdır.

acigul akşamları da yürüyebilirsin tabii illa ki sabah yürümek gibi bir kural yok. adım ölçere gelince ona ihtiyacın yok bence. 5 km yürü tamamdır.

teşekkür ederim canım kilo vermem lazım 70 kilo olmuşum evde ip atlıyorum mekik çekiyorum birde yürürsem daha iyi olacak havalar güzel eşimle her akşam çıkarız yürüyüşe. :lepi:

canım sanırım 25 yaşındasın. profilinde öyle yazıyordu ben 28 yşındayken 6 ayda 13 kilo vermiştim. yaptığım da sadece yürümek bol su içmek ,ediklerime dikkat etmek ve evde sağa sola dönmek mekik çekmekti. o zaman 69 kilo olunca dünyam başıma yıkıldı sandım ve spora başladım. en büyük avantajın yaşın. çünkü genç yaşlarda çok daha kolay kilo veriliyor. ip atlamana gerek yok bence çünkü dzlerine çok fazla basınç oluşturur ip atlamak. yaz geldi sayılır meyve sebze bol acıkınca ye çekinme. bir de birşeyi çok canın çekerse az da olsa ye çünkü yemezsen o gözünde büyür ve aklın onda kalır ama biraz yersen emin ol ki kendine kızarsın suçluluk ve bir daha yemezsin.eşin de destek sana bence bu yaz bitmeden başarırsın bunu :)

bende başladım yürüyüşe 15 günfelen oldu ama daha kilo veremedim sadece akşamları yapabiliyorum .
bakalım pazar günü tekrar tartılcam yediklerime dikkat ediyorum ekmek sadece sabhları ince bi dilim
bol bol su içiyorum..inşalah veririm kilo:KK43:(((

X