Yürüyüş Günlüğüm/Hergün 10.000 Adım

yaaa süpersiniz kızlar. ben de yazıcam demiştim ama ramazan gelince kaldı yürüyüşler. e haliyle yazamadım. gün içinde fırsatım yok yürümeye, masabaşı çalışıyorum. iftar az daha erken olsa aslında çıkarım ama çok geç oluyor. havalar da soğuk gidiyor bu ara. yine buralarda olayım ben de sizden gaza gelirim belki :)

yaaa süpersiniz kızlar. ben de yazıcam demiştim ama ramazan gelince kaldı yürüyüşler. e haliyle yazamadım. gün içinde fırsatım yok yürümeye, masabaşı çalışıyorum. iftar az daha erken olsa aslında çıkarım ama çok geç oluyor. havalar da soğuk gidiyor bu ara. yine buralarda olayım ben de sizden gaza gelirim belki :)

Masabaşı olunca adım pek atılmıyor haklısın. İftardan sonra yarım saat yürüyebilirsin belki canım artık ne kadar adım atarsan onu yazarsın :)

Merhaba Kızlar,

gün içerisindemi atılıyor 10.000 adım yoksa bir yürüyüş toplamımı?
Gün içinde spora kadar en fazla 3.000 adım atmış oluyorum. Sporda da parkta 6-7 tur /koşu bandında 6-7 km yürüyünce 10.000 adım atılıyor canım

Doğru söylüyorsun canım bu bir ay biraz sıkıntı ama ramazandan sonra bence sen de bize katılırsın :)

kesinlikle, ramazan öncesi çok güzel düzen kurmuştum. çok da iyi gelmişti. ramazanda ara ara ramazan sonu tam gaz devam etmek istiyorum...
o zaman ramazan sonuna seni bekliyoruz, tabi arada yürürsen veya işler için koşturduğun bir günün sonunda da adım sayını yazabilirsin :)

Ben bugün adım rekorumu kırdım 12.954 yapmışım:KK49:
10bin adımı tamamlayan arkadaşlar süpersiniz İnan'ın sizden gaza geldim ben de.
Darısı yarın ve sonraki günlere
oo süpersin canım aynen böyle devam :super:
ben de sizlerden gaza geldim hepimiz adımlarımızı yazdıkça hevesim artıyor vallahi:spor:

X