Yürüyüs bandi hakkinda

hasretim34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2007
7.037
13
apartmanda yasayip evinde yürüyüs bandi olan hanimlar sorum size; yürüyüs yapinca cok gürültü oluyormu komsulariniz rahatsiz oluyormu bende almak istiyorum ama esim gürültü olur diye almiyo bana sizin cevaplariniza göre esime baski yapmaya devam edicem acil cevap lütfen

Bende de var ama müstakil evde oturduğum için sorun yok..
Yürürken sesi hiç duyulmuyor ama koşarken çok ses yapıyor.

canm cevabin icin tesekür ederim kosunca biliyorum cok gürültü olur yürüyünce olmaz diyom ama dinlemiyo iste

Selamlar,

Benim evimde yok ama kullanan arkadaşımdan biliyorum inanılmaz gürültü oluyor..Yürü yada koş farketmez sengözlerimebaksanab

canım yürürken sorun yok ama koşunca çok fazla ses oluyo.valla bizim alt komşu bişey demedi daha yani şikayet falan etmedi ama biz az kullanıyoruz.hergün olursa rahatsız olabilir komşular

cnm yururken hıc sorun degıl benımkı gıbı oksursen duuylan bı bınada sorun yoksa sen raht ol 5 km kadar fazlases cıkamrıyokı sen gunduz kullanmıcanmı?

Yürürken kesinlikle ses çıkarmıyor bende var çünkü,zaten gündüz kullanıcakmışsın hızlı yürürsün
sorun yok....

tesekür ederim kizlar icimi rahatlattiniz alman forumlarinada baktim ordada kullannalar var sanirim esim yavas yavas ikna oluyor dün link göndermis bana yürüyüs bandiyla ilgili fiyatlar filan vardi ins olacak bu is kaydirigubbakcemile3

bende de koşu bandı var gece gündüz demiyorum biniyorum..geçen gün alt komşuma sordum gürültü geliyor mu diye yok dedi biz hiç bişi duymuyoruz dedi..sadece gece 10 dan sonra binmiyorum ayıp olur die..ama komşumun dediğine göre hiç ses gitmiyormuş..gerçi ben de dikkat ediyorum hemen yan odadan bile duyulmuyor ses..

selam, canım kosu bandı minderleri var altına koyuyorsun ses gürültü kalmıyor..

ve gürültüsüz olan yenı modellerden tercih etmeye bak

ben apartmanda kullanıyorum ama 1.kattayım ... sorun yok ben de.

tesekür ederim hanimlar esimi almaya ikna ettim ama simdide istedigi almasi icin ugrasiyom ona kalsa alicak en ucuzundan programi yok biseysi yok bakalim baskiya devam kaydirigubbakcemile3

Ses yapıp yapmadığı genelde apartmanın yalıtımı ile alakalı...Benim alt komşum yürüyüş seslerinden çok rahatsız olduğu için koşu bandı minderi aldım.Bu sayede ses minimuma indi ve komşumada benim yürüyüşlerim eziyet olmaktan çıktı.

X