yürüyüş,aerobik yaparken sıkılmadan dinlenecek ritimli parçalar??

ohcanimadeysin

♥pamugum ve prensesim ♥
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
6.873
31
kızlar bende birkaç tane var ama ismini bilmediğim bir sürü şarkı var..tam aerobik yapmaya uygun..
ama ismini bilmediğim için bulupta indiremiyorum..bildiklernizi paylaşırmısınız

kızlar bende birkaç tane var ama ismini bilmediğim bir sürü şarkı var..tam aerobik yapmaya uygun..
ama ismini bilmediğim için bulupta indiremiyorum..bildiklernizi paylaşırmısınız

canım bende bilmem bu işleri pek ama senin gibi arayıştasyım sende zayıfla pumpıt up yaz çıkan sayfada 8 part var hepsini indir süper bişey hem dans hemde aerobik çok hızlı yanlız 10 güne anca alışırsın ben 3 gündeyim tamamını yapamıyorum
daha değişik sporlarda var o sitedeyerimseniben

cnm valla ben radıo mydanose açıyorum gümbür gümbür hemdansımı ediyorum mekik çekiyorum ağırlık çalışıyorum bide bir kaç janti hareketler yapıp yarım saati dolduruyorum süper bişi çok mutlu oluyorum sonunda duşumu alıp ohh kuruluyorum tv başına

cnm valla ben radıo mydanose açıyorum gümbür gümbür hemdansımı ediyorum mekik çekiyorum ağırlık çalışıyorum bide bir kaç janti hareketler yapıp yarım saati dolduruyorum süper bişi çok mutlu oluyorum sonunda duşumu alıp ohh kuruluyorum tv başına

vııyyy :1shok: ben unutmuşum öyle bir kanal reklam dinlemekten sıkıldığım için radyoyu bırakmıştım bi ara fenomen iyi gibiydi :emir_bebek:açayım bakalım nasılmış teşekkürleropuyorumnanaktan

bizim televizyon uydulu orda radıo programlarını dinliyorum face den bi haberim yok o konuda valla
ama bende rastladım bir sayfada radıo çalıyolardı ama sen bence telefondan televizyondan yada müzik setinden filamn dinle cnm

Mambo Italiano- Club Des Belugas Remix
Last Night- Gaynor
Santana- Oye Como Va
Buena Vista Social Club- Candela
Hip Hip Chin Chin- Club Des Belugas

katherine-ayo technology ben yürüyüşe ilk bu şarkıyla başlıyorum mesela

bizim televizyon uydulu orda radıo programlarını dinliyorum face den bi haberim yok o konuda valla
ama bende rastladım bir sayfada radıo çalıyolardı ama sen bence telefondan televizyondan yada müzik setinden filamn dinle cnm

Mambo Italiano- Club Des Belugas Remix
Last Night- Gaynor
Santana- Oye Como Va
Buena Vista Social Club- Candela
Hip Hip Chin Chin- Club Des Belugas

teşekkürler kızlaarrr opuyorumnanaktan

saolun kızlar hemen indireyim
yasemin üyelik gerekmiyor canım exaradyo diye program var yerel radyolar bile çekiyor..

TıMBALAND & KERı HıLSON-the way ı are
HANDE YENER- bodrum
ıNNA-amazing
CRAıG DAVıD-hot stuff (remix)
JAMELıA-superstar
JANET JACKSON-feedback
:sm_cool: :teytey: :dance:

Michael Jackson-Thriller
Beat It
Bad
Smooth Criminal
Billie Jean
Black or White
This Time Around
Shake Your Body
...
Michael Jackson'ın tüm şarkıları ritmiktir bildiğimiz gibi.Dolayısıyla onun her şarkısında ritme kapılabilirsiniz:KK70::asigim:

90'lı yıllara ait trance hits albümü var elimde
o dönemki ecuador, my my my, russia privjet, sexy vs şarkılarını barıdırıyor
ritmleri tam spor hareketlerime uygun
çok seviyorum:82:

X