kızlar kaç gündür evimde değildim. çok şükür geldim.
cuma günü kilo bildirimimi yapamadım hemen yazıyorum...
DiyetBaşlangıç: 22 şubat
Başlangıç kilo: 91.4
Geçen 1.Hafta: 88.6
Geçen 2.Hafta: 88.1
Geçen 3.Hafta: 87.2
Geçen 4.Hafta: 85.1
Geçen 5.Hafta: 84.7
Geçen 6.Hafta: 84.1
Geçen 7.Hafta: 83.4
Geçen 8.Hafta : 81.3
Geçen 9.Hafta : 80.7
Geçen 10.Haft : 79.7
Geçen 11.Hafa: 78.8
Bu Hafta Killlo: 78.0
Çok Şükür 800gr daha gitti.
Doğru diyorsun zayıflamak çok güzel.Canlar Allah izin verirse son 8 kilom kaldı.
Onuda verirsem dünyalar benim olur.
Ahhhhh ahh 2 ay öncesinde başlasaydım şimdi 70 kilo olacaktım. ama olsun. Geç oldu ama şükür iyide oldu.
Güzel bir slogan okudum.
ZAYIFLAMANIN TADI HİÇBİR YEMEKTE YOK
Canım hoşgeldin. hatırlıyomusun sen 80li kilolardan bahsederken ben 92lerden bahsediyordum. Ama şükür azmettim sabır gösterdim sebat ettim elhamdülillah 78 i gördüm. Hadi göreyim seni azmet ve başar
Fatmacim masallah 12 haftada 13.4kg vermissin tebriklerkendim kilo veremeyince verenlerin kilosunu hesablamakla geciyor gunun suaralar diyete sabir edemedigimden
I istikrar58
Nefs
suyabenzemek
kızlar aklıma birşey geldi hem motivasyonumuz artar hem değişiklik olur hemde programımıza heyecan katması için önümüzdeki cumaya kadar eşleşip yarışalım mı? Ne dersiniz herkes oky verirse yarın paylaşımlarımızla başlayalım :))
Ay ben okeyim cok iyi olur AysecimI istikrar58
Nefs
suyabenzemek
kızlar aklıma birşey geldi hem motivasyonumuz artar hem değişiklik olur hemde programımıza heyecan katması için önümüzdeki cumaya kadar eşleşip yarışalım mı? Ne dersiniz herkes oky verirse yarın paylaşımlarımızla başlayalım :))
Ay ben okeyim cok iyi olur Aysecim
forumumuza can geldi costu buralar cok sukur
Ertelemiyelim haftaya tekrar yapriz Nefsem musait olunca. Soyle yapabiliriz toplu hep beraber yarisalim degerlendirmeyi en cok %kg veren beden kilosuna gore hesablariz birinciyi ne dersiniz?
Kizlar bugunku menum klasik kendi menum az yagli az ekmek tavuk yumurta protein yerine ve meyve sebze ve en onemlisi 5pm sonra yememekti.
Spor da soyle oldu tum gun ev temizligi camasir utu ve suan az temizligim daha kaldi ama ayaklarimda kalkmak icin guc kalmamis spor niyetine gecti bugunluk temizligim hic yoktan iydir
Bugjnluk bu kadar
20 tanede squats yaptimBungunluk bukadar demistimki sonra nefsime kanmayayim dedim ilk gunden kaytarmamak icin yuru banda 45 dakika hizli yurudum vee ardindanda 210 kere ip atladim cook terledim cok sukur
Bugunku sporlarim soyleydiii
Bungunluk bukadar demistimki sonra nefsime kanmayayim dedim ilk gunden kaytarmamak icin yuru banda 45 dakika hizli yurudum vee ardindanda 210 kere ip atladim cook terledim cok sukurBugunku sporlarim soyleydiii
Günaydın canlar
Leylacım daha uyumamışsın:)
Bugün yarışa başladık Leylacım iyi spor yapmışsın maşallah:)
biz bu hafta üç kişi yarışalım haftaya Pınarcım sende bize katılırsın. Bu iki hafta bize çok iyi gelecek canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?