• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Kizlar but sabah 500ml suyumu ictim ac karnima cok sukur:)

Kahvaltim yarim yumurta, az avokado, sebzeler ve lor peyniri, 5 zeytin, yesil cay

Kizlarrr ben yine bozdum diyetimi pis bogazlik yaptim:KK62: yarin tartilmak bile istemiyorum:KK42: cok cok kotuyum omrumu bu kilolarla gecirmekte istemiyorum ertelemekte bilmiyorum ne yapicagimi amazing toparlanip donucem insaallah Allahin yardimiyla vericem donduyumde yarin tekrardan devam.
Bu sefer spor sart kosmuyorum cunku vakit bulamiyorum ama diyeti yapabilmem onda kendimi kandirmayayim iki ogun bir ara yapiyordum iki gundur onu devam edicem.

Günaydın canlarr:KK200::KK200::KK200:
nerdesiniz? ilk bildirim yine benden olsun
sabah 1 bardak su
kahvaltım 06:50:kk77:
1 yumurta
2 dal kıvırcık
2 dal kuzu kulağı
yarım salatalık
veeee tartıldımm
geçen hafta 61,5 kg
bu hafta 61,0 kg çok şükür:nazar::nazar::nazar::KK76: diyorum çünkü bu hafta çok az spor yaptım:KK49:

kızlar giremedim daha yeni oturdum internet başına.
Bu hafta veremedim kilo :(
Buda benim bu hafta nazarlığım olsun

DiyetBaşlangıç: 22 şubat

Başlangıç kilo: 91.4
Geçen 1.Hafta: 88.6
Geçen 2.Hafta: 88.1
Geçen 3.Hafta: 87.2
Geçen 4.Hafta: 85.1
Geçen 5.Hafta: 84.7
Geçen 6.Hafta: 84.1
Geçen 7.Hafta: 83.4
Geçen 8.Hafta : 81.3
Geçen 9.Hafta : 80.7
Geçen 10.Haft : 79.7
Geçen 11.Hafa: 78.8
Geçen 12.Hafa: 78.0
Bu Hafta Kiloo: 78.0

Fazla giremiyorum kusura bakmayın ama takipteyim sizleri

kızlar giremedim daha yeni oturdum internet başına.
Bu hafta veremedim kilo :(
Buda benim bu hafta nazarlığım olsun

DiyetBaşlangıç: 22 şubat

Başlangıç kilo: 91.4
Geçen 1.Hafta: 88.6
Geçen 2.Hafta: 88.1
Geçen 3.Hafta: 87.2
Geçen 4.Hafta: 85.1
Geçen 5.Hafta: 84.7
Geçen 6.Hafta: 84.1
Geçen 7.Hafta: 83.4
Geçen 8.Hafta : 81.3
Geçen 9.Hafta : 80.7
Geçen 10.Haft : 79.7
Geçen 11.Hafa: 78.8
Geçen 12.Hafa: 78.0
Bu Hafta Kiloo: 78.0

Fazla giremiyorum kusura bakmayın ama takipteyim sizleri
Selam Fatmacım
biliyorsun ki ideal kiloya yaklaştıkça kilolar azar azar gitmeye başlar arada da duraksamalar yaşarız.Dediğin gibi bu senin nazarlığın olsun:)
Hiç moralini bozma
yeterki programını aksatma vermeye devam edersin ama sana tavsiyem haftada bir değilde en azından günde bir kere de olsa buraya bak ve yediklerini mutlaka yaz bu motivasyonu inanki arttırıyor ve vazgeçmeyi önlüyor.

Bir kilo bildirimide bender olsun 81.9kg baslayip 82.4kg cikmisim alkislar bana:-)

Aysecim kilo vermissin tebrik ederim haftatinin bir incision sen oldun:KK9::KK9::KK9:
Fatmacim sende iysin bana bak almisim bile sanada aferim almadigina:KK31:

Bugunku menum :halay::halay:

Ac karnima 500ml sicak su+2 yk pastorize olmamis elma sirkesi

8:00 Kahvaltim: 2 has. yumurta, az beyaz peynir, 5 zeytin, lor peyniri 2yk, sebze, yesil cay

11:00 Ara: 1 kase dolu yesil elma+1 cay k. Toz tracing, yesil cay ve 5 kuru hurma.

6:00 Aksam: 1 kase domates corbasi, konserve yagsiz balik, 1 yumurta, sebze, yerfistigi ezmesi

Bir kilo bildirimide bender olsun 81.9kg baslayip 82.4kg cikmisim alkislar bana:-)

Aysecim kilo vermissin tebrik ederim haftatinin bir incision sen oldun:KK9::KK9::KK9:
Fatmacim sende iysin bana bak almisim bile sanada aferim almadigina:KK31:
Şekerim şükür çok almamışsın verilmeyecek bir kilo değil sana güveniyorum yeter ki bir hafta dayan..kendini iki öğüne alıştır ama hazırladığın yiyeceklerden doyana kadar ye ve mutlaka yürü,koş,zıpla yani mutlaka hergün spor yap bak ben aynı yeme şekliyle az spor yapınca az vermeye başladım.
Bugunku menum :halay::halay:

Ac karnima 500ml sicak su+2 yk pastorize olmamis elma sirkesi

8:00 Kahvaltim: 2 has. yumurta, az beyaz peynir, 5 zeytin, lor peyniri 2yk, sebze, yesil cay

11:00 Ara: 1 kase dolu yesil elma+1 cay k. Toz tracing, yesil cay ve 5 kuru hurma.

6:00 Aksam: 1 kase domates corbasi, konserve yagsiz balik, 1 yumurta, sebze, yerfistigi ezmesi
Menün harika canım.Sadece yer fıstığı ezmesini akşam değilde sabah kahvaltıda yenen daha iyi hem sabah daha çok enerjiye ihtiyacın var hemde akşama kadar onu yakarsın.

Günaydın Kızçeler :))
Sabah koca bir bardak limonlu,sirkeli suyumu içtim çok şükür.
Birazdan yürüyüşümü yapacağım inşallah :) Özlemişim spor yapmayı :)

Şekerim şükür çok almamışsın verilmeyecek bir kilo değil sana güveniyorum yeter ki bir hafta dayan..kendini iki öğüne alıştır ama hazırladığın yiyeceklerden doyana kadar ye ve mutlaka yürü,koş,zıpla yani mutlaka hergün spor yap bak ben aynı yeme şekliyle az spor yapınca az vermeye başladım.
Menün harika canım.Sadece yer fıstığı ezmesini akşam değilde sabah kahvaltıda yenen daha iyi hem sabah daha çok enerjiye ihtiyacın var hemde akşama kadar onu yakarsın.
Sagolasin Aysecim tavsiyen icin sports sart kosmuyorum kendime cunku vakit bulamiyorum okuyorum dart kosunca bu sefer spor yapamayinca moralim bozuluyor ve beslenmemide salliyorum. Ondan firsat uldukca yapicam. Fistik ezmesinide ozellikle aksam yiyorum cunku erken yatma sansim olmuyor 12 lere kadar ya isimi ya odevlerimi anca bitiriyor ve fistik ezmesi cok tok tutuyor gece yememi onluyor. Sabah yedigim 2 yumurta da tok tutuyor baya. Yerfistiginin tok tutma ve yaglarin yakiminda yardimci oldugunuda okumustum bakalim hic kilo vermessem dedigin gibi yaparim:KK5:

Kizlar bugun diet bildirimimi yapamadim niyetliydim kandilden dolayi yazmadim yediklerimi yarindan diyete devam insallah:super:

10:00 Kahvaltim: 2 has yumurta, 7 zeytin, 3 yk lor peyniri ile maydanoz karisimi, bol marul, renkli minik biberler, 1/2 avokado, bol yesil cay

4:00 Ara: 1 kase ev yogurdu yogurt+1 ck toz tarcin karisimi, 7 hurma, 1 yk fistik ezmesi, yesil cay

6:00 Aksam: tavuk, karabugday, yogurt doyana kadar yedim cok sukur:)

2litre su icmisimdir aksama 3 litreye tamamlarim insallah.

Benden bugunluk kadar kizlar:KK25:

Merhaba hanimlar
Bende diyet falan kalmadi ama kg da almadim,kilomu bi sure sabit tutmak istedim,bi kac gundur yedim yuttum ,spot falanda yapmadim ,vicdan azabi cok cektim hala vermem gereken 10 kg var ve ben hala neyi bekledigimi bilemiyorum,
Bi kac gun anlamsiz yemelerimin sonucunda bugun ve bu hafta oruc tutmaya karar verdim ,hem borclarimi tutmus olucam,hemde kendimi terbiye etmis olucam,bedenimin dinlenmesi sart artik,spor da yapicam ,tembellikten arindiricam kendimi insallah
Hepinizi optum

Merhaba hanimlar
Bende diyet falan kalmadi ama kg da almadim,kilomu bi sure sabit tutmak istedim,bi kac gundur yedim yuttum ,spot falanda yapmadim ,vicdan azabi cok cektim hala vermem gereken 10 kg var ve ben hala neyi bekledigimi bilemiyorum,
Bi kac gun anlamsiz yemelerimin sonucunda bugun ve bu hafta oruc tutmaya karar verdim ,hem borclarimi tutmus olucam,hemde kendimi terbiye etmis olucam,bedenimin dinlenmesi sart artik,spor da yapicam ,tembellikten arindiricam kendimi insallah
Hepinizi optum
Sinemcim hosgeldin:) bend iki sene once 65 let indium design ilk 7 gun oruc tutmustum cunku hic diyet tutamaz nefise soz geciremiyordum 7 gunde 3 kg gibi vermistim ama ekmek sebze cobra tavuk yumurta seklinde beslenmistim 7 gun bittiginde diyet bana cok kolay gelmisti ozellikle o yaz gunleriydi 8:40 buluyordu iftar. Tabiki kilo vermek icin tutmamistim ama yan etkiside hosuma gitmemisti degil. Allah kabul etsin canim

Sinemcim hosgeldin:) bend iki sene once 65 let indium design ilk 7 gun oruc tutmustum cunku hic diyet tutamaz nefise soz geciremiyordum 7 gunde 3 kg gibi vermistim ama ekmek sebze cobra tavuk yumurta seklinde beslenmistim 7 gun bittiginde diyet bana cok kolay gelmisti ozellikle o yaz gunleriydi 8:40 buluyordu iftar. Tabiki kilo vermek icin tutmamistim ama yan etkiside hosuma gitmemisti degil. Allah kabul etsin canim
Pardon hic ekmek yememistim orasi yalnis yazilmis:)

Ho
hosbuldum canim
Neler yemistin canim yazarmisin
Aksam bende taze fasulye ve soguk ayran corbasi icmek istiyorum
gece kalkmadim sahura ama bu gece kalkicam yumurta peynir sut yogurt tavuk yani protein agirlikli yemeyi dusunuyorum
Insallah bende senin gibi kg veririm hu surecte kendime ancak orucla terbiye edebilirim
Sen nasilsin rejime geri donmussun insallah devami gelir canim .bi basla bi birak derken cok zor oluyo adapte olabilmek

Kizlar bugun diet bildirimimi yapamadim niyetliydim kandilden dolayi yazmadim yediklerimi yarindan diyete devam insallah:super:
Allah kabul etsin canımm :)
10:00 Kahvaltim: 2 has yumurta, 7 zeytin, 3 yk lor peyniri ile maydanoz karisimi, bol marul, renkli minik biberler, 1/2 avokado, bol yesil cay

4:00 Ara: 1 kase ev yogurdu yogurt+1 ck toz tarcin karisimi, 7 hurma, 1 yk fistik ezmesi, yesil cay

6:00 Aksam: tavuk, karabugday, yogurt doyana kadar yedim cok sukur:)

2litre su icmisimdir aksama 3 litreye tamamlarim insallah.

Benden bugunluk kadar kizlar:KK25:
Leylacım menün çok iyi.. Canım Maşallah.
Merhaba hanimlar
Hepinizi optum
Hoşgeldin Sinemcim valla gözlerim hep seni aradı :)Alışmışız birbirimize yaa..
Canım oruçla toparlarsın hiç canını sıkma bende bir iki gündür dağıttım valla beş aydır sıkı gidiyordum galiba biraz sıkıldım ama hazır konu oturtan açılmışken bende hemen oruçla kendimi toparlayım :)
Oruç iyi fikir yani..
Iftar ve sahur menülerimizi paylaşalım tatlım.

Sinemcim sahurumu cok yapamiyordum ilk gunlerde cok erkendi imsak yaz oldugundan 3:30 gibiydi ilk gunlerden sonra kalktim cunku cok acikiyordum bazen sadece meyve yiyordum bazen iki yumurta
Iftadada tavuk ve bol lahana salatasi vwya az haslanmis brokolli ile bazen yaninda corba icerdim.
Lahana salatam: yesil lahana, havuc, sarmisak, maydanoz herseyi cok ufak rendeleyip maydanozuda ufak dograyip AZ tuz az zeytin yagi ve pull biber ekleyim elle endure ezdire karistiriyorum. Ha maydanoz ekson karitirdiktan sonra eklerim.

Aysecim sagolsin insallah kabul olur.
Uzun suredir diyettesin boyle hisetmen normal oruc cok it gelicegine inaniyorum hem vicdani bir rahatlik hem de bedensel hafiflik bize yaradandan baska kim daha iyi bilebilirki.

Ramazanda da yazalim yediklerimizi insallah daha zinde gecirmemize yardimci olur yazikki Ramazanda beslenmeyi azaltma yerine tersi yasanabiliyor:(

Evet Sinemcim tekrar dondum diyetime cok sukur bu kilolarla devam etmek istemiyorum yasam kalitemi cok etkiliyor her an kafamda kilo zayiflamaliyim site gecen bir hayattan yorulmustum arastirirken bir video izledim ic hastaliklari doktoru kitap yazmis sanirim ama okumasim I 5 dakikalik ropirtaj bana yetti. Hosuma gittigi sey suydu kendimizi acliga alistiralim her an NE yesem acikmasam fikrini yerine dedi ve o an tamam dedim. Belkide dualarim kabul oldu buda vesile oldu:)

Sende burakma Sinemcim devam et kucuk hedefler belirle simdi daha zor hider son 10 kilo kalmissa.

Aysecim insallah sende citir biri olma yolunu burakma bu kadar ilerlemisken:)

Back