- 3 Ocak 2016
- 825
- 1.137
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam Fatmacımkızlar giremedim daha yeni oturdum internet başına.
Bu hafta veremedim kilo
Buda benim bu hafta nazarlığım olsun
DiyetBaşlangıç: 22 şubat
Başlangıç kilo: 91.4
Geçen 1.Hafta: 88.6
Geçen 2.Hafta: 88.1
Geçen 3.Hafta: 87.2
Geçen 4.Hafta: 85.1
Geçen 5.Hafta: 84.7
Geçen 6.Hafta: 84.1
Geçen 7.Hafta: 83.4
Geçen 8.Hafta : 81.3
Geçen 9.Hafta : 80.7
Geçen 10.Haft : 79.7
Geçen 11.Hafa: 78.8
Geçen 12.Hafa: 78.0
Bu Hafta Kiloo: 78.0
Fazla giremiyorum kusura bakmayın ama takipteyim sizleri
Şekerim şükür çok almamışsın verilmeyecek bir kilo değil sana güveniyorum yeter ki bir hafta dayan..kendini iki öğüne alıştır ama hazırladığın yiyeceklerden doyana kadar ye ve mutlaka yürü,koş,zıpla yani mutlaka hergün spor yap bak ben aynı yeme şekliyle az spor yapınca az vermeye başladım.Bir kilo bildirimide bender olsun 81.9kg baslayip 82.4kg cikmisim alkislar bana
Aysecim kilo vermissin tebrik ederim haftatinin bir incision sen oldun
Fatmacim sende iysin bana bak almisim bile sanada aferim almadigina
Menün harika canım.Sadece yer fıstığı ezmesini akşam değilde sabah kahvaltıda yenen daha iyi hem sabah daha çok enerjiye ihtiyacın var hemde akşama kadar onu yakarsın.Bugunku menum
Ac karnima 500ml sicak su+2 yk pastorize olmamis elma sirkesi
8:00 Kahvaltim: 2 has. yumurta, az beyaz peynir, 5 zeytin, lor peyniri 2yk, sebze, yesil cay
11:00 Ara: 1 kase dolu yesil elma+1 cay k. Toz tracing, yesil cay ve 5 kuru hurma.
6:00 Aksam: 1 kase domates corbasi, konserve yagsiz balik, 1 yumurta, sebze, yerfistigi ezmesi
Sagolasin Aysecim tavsiyen icin sports sart kosmuyorum kendime cunku vakit bulamiyorum okuyorum dart kosunca bu sefer spor yapamayinca moralim bozuluyor ve beslenmemide salliyorum. Ondan firsat uldukca yapicam. Fistik ezmesinide ozellikle aksam yiyorum cunku erken yatma sansim olmuyor 12 lere kadar ya isimi ya odevlerimi anca bitiriyor ve fistik ezmesi cok tok tutuyor gece yememi onluyor. Sabah yedigim 2 yumurta da tok tutuyor baya. Yerfistiginin tok tutma ve yaglarin yakiminda yardimci oldugunuda okumustum bakalim hic kilo vermessem dedigin gibi yaparimŞekerim şükür çok almamışsın verilmeyecek bir kilo değil sana güveniyorum yeter ki bir hafta dayan..kendini iki öğüne alıştır ama hazırladığın yiyeceklerden doyana kadar ye ve mutlaka yürü,koş,zıpla yani mutlaka hergün spor yap bak ben aynı yeme şekliyle az spor yapınca az vermeye başladım.
Menün harika canım.Sadece yer fıstığı ezmesini akşam değilde sabah kahvaltıda yenen daha iyi hem sabah daha çok enerjiye ihtiyacın var hemde akşama kadar onu yakarsın.
Sinemcim hosgeldin:) bend iki sene once 65 let indium design ilk 7 gun oruc tutmustum cunku hic diyet tutamaz nefise soz geciremiyordum 7 gunde 3 kg gibi vermistim ama ekmek sebze cobra tavuk yumurta seklinde beslenmistim 7 gun bittiginde diyet bana cok kolay gelmisti ozellikle o yaz gunleriydi 8:40 buluyordu iftar. Tabiki kilo vermek icin tutmamistim ama yan etkiside hosuma gitmemisti degil. Allah kabul etsin canimMerhaba hanimlar
Bende diyet falan kalmadi ama kg da almadim,kilomu bi sure sabit tutmak istedim,bi kac gundur yedim yuttum ,spot falanda yapmadim ,vicdan azabi cok cektim hala vermem gereken 10 kg var ve ben hala neyi bekledigimi bilemiyorum,
Bi kac gun anlamsiz yemelerimin sonucunda bugun ve bu hafta oruc tutmaya karar verdim ,hem borclarimi tutmus olucam,hemde kendimi terbiye etmis olucam,bedenimin dinlenmesi sart artik,spor da yapicam ,tembellikten arindiricam kendimi insallah
Hepinizi optum
Pardon hic ekmek yememistim orasi yalnis yazilmis:)Sinemcim hosgeldin:) bend iki sene once 65 let indium design ilk 7 gun oruc tutmustum cunku hic diyet tutamaz nefise soz geciremiyordum 7 gunde 3 kg gibi vermistim ama ekmek sebze cobra tavuk yumurta seklinde beslenmistim 7 gun bittiginde diyet bana cok kolay gelmisti ozellikle o yaz gunleriydi 8:40 buluyordu iftar. Tabiki kilo vermek icin tutmamistim ama yan etkiside hosuma gitmemisti degil. Allah kabul etsin canim
hosbuldum canimSinemcim hosgeldin:) bend iki sene once 65 let indium design ilk 7 gun oruc tutmustum cunku hic diyet tutamaz nefise soz geciremiyordum 7 gunde 3 kg gibi vermistim ama ekmek sebze cobra tavuk yumurta seklinde beslenmistim 7 gun bittiginde diyet bana cok kolay gelmisti ozellikle o yaz gunleriydi 8:40 buluyordu iftar. Tabiki kilo vermek icin tutmamistim ama yan etkiside hosuma gitmemisti degil. Allah kabul etsin canim
Allah kabul etsin canımm :)Kizlar bugun diet bildirimimi yapamadim niyetliydim kandilden dolayi yazmadim yediklerimi yarindan diyete devam insallah
Leylacım menün çok iyi.. Canım Maşallah.10:00 Kahvaltim: 2 has yumurta, 7 zeytin, 3 yk lor peyniri ile maydanoz karisimi, bol marul, renkli minik biberler, 1/2 avokado, bol yesil cay
4:00 Ara: 1 kase ev yogurdu yogurt+1 ck toz tarcin karisimi, 7 hurma, 1 yk fistik ezmesi, yesil cay
6:00 Aksam: tavuk, karabugday, yogurt doyana kadar yedim cok sukur:)
2litre su icmisimdir aksama 3 litreye tamamlarim insallah.
Benden bugunluk kadar kizlar
Hoşgeldin Sinemcim valla gözlerim hep seni aradı :)Alışmışız birbirimize yaa..Merhaba hanimlar
Bende diyet falan kalmadi ama kg da almadim,kilomu bi sure sabit tutmak istedim,bi kac gundur yedim yuttum ,spot falanda yapmadim ,vicdan azabi cok cektim hala vermem gereken 10 kg var ve ben hala neyi bekledigimi bilemiyorum,
Bi kac gun anlamsiz yemelerimin sonucunda bugun ve bu hafta oruc tutmaya karar verdim ,hem borclarimi tutmus olucam,hemde kendimi terbiye etmis olucam,bedenimin dinlenmesi sart artik,spor da yapicam ,tembellikten arindiricam kendimi insallah
Hepinizi optum