• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

kızlar kaç gündür evimde değildim. çok şükür geldim.
cuma günü kilo bildirimimi yapamadım hemen yazıyorum...

DiyetBaşlangıç: 22 şubat

Başlangıç kilo: 91.4
Geçen 1.Hafta: 88.6
Geçen 2.Hafta: 88.1
Geçen 3.Hafta: 87.2
Geçen 4.Hafta: 85.1
Geçen 5.Hafta: 84.7
Geçen 6.Hafta: 84.1
Geçen 7.Hafta: 83.4
Geçen 8.Hafta : 81.3
Geçen 9.Hafta : 80.7
Geçen 10.Haft : 79.7
Geçen 11.Hafa: 78.8
Bu Hafta Killlo: 78.0

Çok Şükür 800gr daha gitti.
:nazar::nazar::nazar:Maşallah canım sana.

Canlar Allah izin verirse son 8 kilom kaldı.
Onuda verirsem dünyalar benim olur.
Ahhhhh ahh 2 ay öncesinde başlasaydım şimdi 70 kilo olacaktım. ama olsun. Geç oldu ama şükür iyide oldu.
Güzel bir slogan okudum.
ZAYIFLAMANIN TADI HİÇBİR YEMEKTE YOK:KK9::KK9::KK9:
Doğru diyorsun zayıflamak çok güzel.
Pes etme inşallah sonuca ulaşacaksın.
Canım hoşgeldin. hatırlıyomusun sen 80li kilolardan bahsederken ben 92lerden bahsediyordum. Ama şükür azmettim sabır gösterdim sebat ettim elhamdülillah 78 i gördüm. Hadi göreyim seni azmet ve başar

I istikrar58
Nefs Nefs
suyabenzemek suyabenzemek
kızlar aklıma birşey geldi hem motivasyonumuz artar hem değişiklik olur hemde programımıza heyecan katması için önümüzdeki cumaya kadar eşleşip yarışalım mı? Ne dersiniz herkes oky verirse yarın paylaşımlarımızla başlayalım :))

Valla güzel olurda kuzumm.
Şimdi bu hafta 19 Mayıs resmi tatil ya Cuma gününü de izin alıp haftasonu misafirlige gideceğim bennn.
O yüzden bir sonraki olursa ben varım.

I istikrar58
Nefs Nefs
suyabenzemek suyabenzemek
kızlar aklıma birşey geldi hem motivasyonumuz artar hem değişiklik olur hemde programımıza heyecan katması için önümüzdeki cumaya kadar eşleşip yarışalım mı? Ne dersiniz herkes oky verirse yarın paylaşımlarımızla başlayalım :))
Ay ben okeyim cok iyi olur Aysecim
:KK60: forumumuza can geldi costu buralar cok sukur

Ertelemiyelim haftaya tekrar yapriz Nefsem musait olunca. Soyle yapabiliriz toplu hep beraber yarisalim degerlendirmeyi en cok %kg veren beden kilosuna gore hesablariz birinciyi ne dersiniz?

Ertelemiyelim haftaya tekrar yapriz Nefsem musait olunca. Soyle yapabiliriz toplu hep beraber yarisalim degerlendirmeyi en cok %kg veren beden kilosuna gore hesablariz birinciyi ne dersiniz?

Ayyyy Evetttt siz yapın.
Öbür hafta da ben katılırım...

500 ip atladım + 30 squats yaptım.
Menüm az yine...

Kizlar bugunku menum klasik kendi menum az yagli az ekmek tavuk yumurta protein yerine ve meyve sebze ve en onemlisi 5pm sonra yememekti.
Spor da soyle oldu tum gun ev temizligi camasir utu ve suan az temizligim daha kaldi ama ayaklarimda kalkmak icin guc kalmamis spor niyetine gecti bugunluk temizligim hic yoktan iydir
Bugjnluk bu kadar:KK25:

Kizlar bugunku menum klasik kendi menum az yagli az ekmek tavuk yumurta protein yerine ve meyve sebze ve en onemlisi 5pm sonra yememekti.
Spor da soyle oldu tum gun ev temizligi camasir utu ve suan az temizligim daha kaldi ama ayaklarimda kalkmak icin guc kalmamis spor niyetine gecti bugunluk temizligim hic yoktan iydir
Bugjnluk bu kadar:KK25:

Bungunluk bukadar demistimki sonra nefsime kanmayayim dedim ilk gunden kaytarmamak icin yuru banda 45 dakika hizli yurudum vee ardindanda 210 kere ip atladim cook terledim cok sukur

Bugunku sporlarim soyleydiii :temizlik::temizlik::spor::spor::KK31:

Günaydın canlar
Leylacım daha uyumamışsın:)
Bugün yarışa başladık Leylacım iyi spor yapmışsın maşallah:)
biz bu hafta üç kişi yarışalım haftaya Pınarcım sende bize katılırsın. Bu iki hafta bize çok iyi gelecek canlar

Bugünüm :)
sabah 1 bardak ılık limonlu sirkeli su
kahvaltı yapmadım dün çok ac
ıkmıştım bir tabak mantar yedim yağsız tuzsuz.Hala tokum
1 saatlik yürüyüş yapıldı.Çok şükür

Bungunluk bukadar demistimki sonra nefsime kanmayayim dedim ilk gunden kaytarmamak icin yuru banda 45 dakika hizli yurudum vee ardindanda 210 kere ip atladim cook terledim cok sukurBugunku sporlarim soyleydiii :temizlik::temizlik::spor::spor::KK31:

Yaaa çok tatlisin valla dün bende temizlik yapmıştım.
Spor niyetine geçsin...
Tebrikler çok iyisinnn:KK9::KK9::KK9::KK9:

Günaydın canlar
Leylacım daha uyumamışsın:)
Bugün yarışa başladık Leylacım iyi spor yapmışsın maşallah:)
biz bu hafta üç kişi yarışalım haftaya Pınarcım sende bize katılırsın. Bu iki hafta bize çok iyi gelecek canlar

Takipteyimmm siziii merakla bekliyorum sonucu.
Inşallah kilo almadan dönerim gerçi çok çok şükür olumlama oturdu ama misafirlik sıkıntı işte....

Bakalım kupayı kim kapacakkk:sampiyon::sampiyon::sampiyon:

[/QUOTE]Tatlım çok iyi kilo vermişsin.Yediklerine ve sporuna biraz daha dikkat edersen vermeye devam edersin bu kadar erken vücut alışmaz canım.ve ben inanıyorum ki sende birkaç aya 60 lara ineceksin.@Mutluluki[/QUOTE] ulasimiz ulasimiz

İnşallah canım bu sabah işe gelmeden önce çıkıp 1 saat yürüdüm sonra güzel bir kahvaltı yaptım haşlanmış yumurta peynir zeytin yedim. hiç iştahım yok bu gün iştah olmayıncada kendimi hasta hissediyorum.. bende fibromiyalji ve reflü var zayıfladığımda bunlarda da azalma olacak mutlaka...
bakalım 60 kg olduğumu düşününce içimde kuşlar uçuşuyor vallahi:KK200:
:KK200:

Tatlım çok iyi kilo vermişsin.Yediklerine ve sporuna biraz daha dikkat edersen vermeye devam edersin bu kadar erken vücut alışmaz canım.ve ben inanıyorum ki sende birkaç aya 60 lara ineceksin.@Mutluluki[/QUOTE] ulasimiz ulasimiz

İnşallah canım bu sabah işe gelmeden önce çıkıp 1 saat yürüdüm sonra güzel bir kahvaltı yaptım haşlanmış yumurta peynir zeytin yedim. hiç iştahım yok bu gün iştah olmayıncada kendimi hasta hissediyorum.. bende fibromiyalji ve reflü var zayıfladığımda bunlarda da azalma olacak mutlaka...
bakalım 60 kg olduğumu düşününce içimde kuşlar uçuşuyor vallahi:KK200:
:KK200:[/QUOTE]
Canım geçmiş olsun evet kilo vermek sana iyi gelecek inşallah.
Yürüyüşün ,kahvaltın mükemmel canım gel bu haftaki karşımıza sende dahil ol.. bak Cuma günü en az 1 kg hafifleyeceksin :)@Mutluluki

[/QUOTE]Canım geçmiş olsun evet kilo vermek sana iyi gelecek inşallah.
Yürüyüşün ,kahvaltın mükemmel canım gel bu haftaki karşımıza sende dahil ol.. bak Cuma günü en az 1 kg hafifleyeceksin :)@Mutluluki[/QUOTE]

ulasimiz ulasimiz Yarışma mı canım anlamadım?

Canım geçmiş olsun evet kilo vermek sana iyi gelecek inşallah.
Yürüyüşün ,kahvaltın mükemmel canım gel bu haftaki karşımıza sende dahil ol.. bak Cuma günü en az 1 kg hafifleyeceksin :)@Mutluluki[/QUOTE]

ulasimiz ulasimiz Yarışma mı canım anlamadım?[/QUOTE]
Evet canım cumaya kadar yarışacağız bakalım kim fazla kilo verecek ,bakalım birincimiz kim olacak.@Mutluluki

Back