Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

ulasimiz Tamam bende katılıyorum ne yapmam lazım listeniz falan var mı 76.200 çıktım bu sabah aç halde cuma günü tekrar bildirim mi yapıcaz?

Aysecim yurtdisinda oturuyorum sizing 8 saat farkimizin var ondan ben geriden takib ediyorum:)

Kızlar selam bugün misafirlerim vardı sizler neredesiniz yarışmacı arkadaşlarımız bildirimlerini hergün yapmaya çalışalım Herkes kendine göre diyet yapacak fakat hergün mutlaka yürüyüş,ip atlama vb. Spor yaparak cuma gü nü tartıda eksi görmeliyiz.
Bakalım en fazla kim kilo verip kupayı kazanacak.

Sabah 1 bardak limonlu su
Kahvaltım
işe geç kalıyordum
1 bardak süt

2. Öğün
misafirlerle 1 tabak patates salatası
1 bardak süt
3 bardak açık çay
su 1.5 lt kadar suyu biraz daha arttırıp
1 saat yürüyüş yapacağım inşallah.

ulasimiz Tamam bende katılıyorum ne yapmam lazım listeniz falan var mı 76.200 çıktım bu sabah aç halde cuma günü tekrar bildirim mi yapıcaz?
Canım belli bir diyet listemiz yok ama ben karatayı uygulamaya çalışıyorum ama mutlaka her gün 1 saat spor yaparak devam ediyoruz

Tamam canım biliyorum zaten o şekilde başlamıştık.Bugün neler yaptın bakalım
Klasik kahvaltimi yaptim Aysecim ama oglen yapabildim kahvaltimi yaz derslerim umdugumdan daha yogun geciyor ikindi ve aksami salata yaninda proteinle gecirmeyi planluyom yuruyusumu daha yapamadim yapinca hemen yazicam yalniz ip atlama cok seviyorum amma:)) az da olsa yapmaya calisicam bacaklarim agiriyor Pinarcim senin yaptigin squatlarida azar azar yapiyorum ondan

Kızlar Selam
Merakla bekliyorum sonucu kim birinci olacak acaba takipteyim.

Kahvaltım ; 1 haşlanmış yumurta yanında tulum peynir. Domates yeşil biber salatalık.
Öğlen ; Et yedim çok yanında biraz kaçamak olarak ekmek tarzı yedim.
Akşam yemedimm.
100 +100 makas yaptım.
30 squats yaptım.
Maalesef yürüyüşe çıkamadım yine.
Belki biraz sonra ip atlarım.

Veee ben misafirlige gidiyorum yarindan itibaren
İnşallah geri kilo alarak dönmem.
Tamm bir ay oldu.

60.400 ile başlamıştım.
58.500 e indim şimdi...
- 2 kilo diyorum yuvarlak olarak.
Öpuldunuz ♥♥♥♥

Yapp canım yapp çok zorluyor valla.
Zorlanan yerler çalışıyor demek yanii yakıyor yağları.
Az az başla artıyor zamanla.

Hayirlisiyla gidip donersin Pinarcin biz burdayiz seni bekliyoz aramiza

Kizlar menumu yazayim hemen:
Kahvaltim menemen, 1 yumurta, peynir zeytin yesil cay, salatalik ve az avocado

Oglen ara mango, cilek, yesil elma

Netten arastirirken Engineering Karagoz die birini izledim iki ogun bit ara omur boyu yapabiliceyimiz ilgili anlatiyor cok mantikli geldi bana. Bu doktorun farkliligi su ve basladim denemeye kendimizi acliga alitiralim iki ogun bir ara kolay degil ama acliga alisinca aclik hissi guzel bir his aslinda

Kizlar menumu yazayim hemen:
Kahvaltim menemen, 1 yumurta, peynir zeytin yesil cay, salatalik ve az avocado

Oglen ara mango, cilek, yesil elma
Canım menün çok iyi
içtiğin su ve yaptığın sporunda yazarsan tam olacak tatlım Aynen canım kendimizi 2 öğüne alıştırırsak devamını geliyor. Zamanla insan bu duruma alışıyor ve sık sık acıkmıyor.

Kızlar 2. Öğünüm 15:00
1 tabak tavuk suyuna çorba
1 tabak mevsim salata
2.5 lt su
1 saatlik yürüyüş yapıldı
Bu arada Fatmacım hiç bildirim yapmıyorsun .Hadi rakibem bildirimlerini bekliyoruz.

Pınarcım menün iyi ve kilon az olmasına ve yediklerini çok kısmamana rağmen iyi kilo vermişsin üstelik sıkılaşmışsındır da.Maşallah sana

Ictigim su miktarini hesablamiyorum disaridayim genelde sabah 500ml basliyor yatana kadar 4 lt cikiyordur cok icmemek icin kendimi durduruyom bazen ama sunu soyliyebilirim Aysecim ekmek turlu yedigim gunlerde ne extra su nede sebzeler yemek istemiyorum help spora hic gidesim olmuyor. Amma un turu kesince spor yapasim geliyor bugun ogle oldu ama spor yapmaya vaktim yok tum gun disaridayim islerimi halederken yurudum spor niyetine old atlamaya calisicam ins.
But haft enjoy sonuncu ben olurum ama en azindan duzenli dikkat etmeye basladim geriaide gelicek haftaya ins

Aksam: tavuk, karabugday, mercimek corbasi, salata ardindan yesil cay kuru merge bugunum boyle yarina kadar

Aksam yemeginden sonra 15 dakika yurudum toplamdan tum gumluk islerimi halederken 5200 adim atmisim telefonum kaydettigi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…