Aysecim yurtdisinda oturuyorum sizing 8 saat farkimizin var ondan ben geriden takib ediyorum:)Günaydın canlar
Leylacım daha uyumamışsın:)
Bugün yarışa başladık Leylacım iyi spor yapmışsın maşallah:)
biz bu hafta üç kişi yarışalım haftaya Pınarcım sende bize katılırsın. Bu iki hafta bize çok iyi gelecek canlar
Tamam canım biliyorum zaten o şekilde başlamıştık.Bugün neler yaptın bakalımAysecim yurtdisinda oturuyorum sizing 8 saat farkimizin var ondan ben geriden takib ediyorum:)
Canım belli bir diyet listemiz yok ama ben karatayı uygulamaya çalışıyorum ama mutlaka her gün 1 saat spor yaparak devam ediyoruzulasimiz Tamam bende katılıyorum ne yapmam lazım listeniz falan var mı 76.200 çıktım bu sabah aç halde cuma günü tekrar bildirim mi yapıcaz?
Klasik kahvaltimi yaptim Aysecim ama oglen yapabildim kahvaltimi yaz derslerim umdugumdan daha yogun geciyor ikindi ve aksami salata yaninda proteinle gecirmeyi planluyom yuruyusumu daha yapamadim yapinca hemen yazicam yalniz ip atlama cok seviyorum amma:)) az da olsa yapmaya calisicam bacaklarim agiriyor Pinarcim senin yaptigin squatlarida azar azar yapiyorum ondanTamam canım biliyorum zaten o şekilde başlamıştık.Bugün neler yaptın bakalım
Klasik kahvaltimi yaptim Aysecim ama oglen yapabildim kahvaltimi yaz derslerim umdugumdan daha yogun geciyor ikindi ve aksami salata yaninda proteinle gecirmeyi planluyom yuruyusumu daha yapamadim yapinca hemen yazicam yalniz ip atlama cok seviyorum amma:)) az da olsa yapmaya calisicam bacaklarim agiriyor Pinarcim senin yaptigin squatlarida azar azar yapiyorum ondan
Hayirlisiyla gidip donersin Pinarcin biz burdayiz seni bekliyoz aramizaKızlar Selam
Merakla bekliyorum sonucu kim birinci olacak acaba takipteyim.
Kahvaltım ; 1 haşlanmış yumurta yanında tulum peynir. Domates yeşil biber salatalık.
Öğlen ; Et yedim çok yanında biraz kaçamak olarak ekmek tarzı yedim.
Akşam yemedimm.
100 +100 makas yaptım.
30 squats yaptım.
Maalesef yürüyüşe çıkamadım yine.
Belki biraz sonra ip atlarım.
Veee ben misafirlige gidiyorum yarindan itibaren
İnşallah geri kilo alarak dönmem.
Tamm bir ay oldu.
60.400 ile başlamıştım.
58.500 e indim şimdi...
- 2 kilo diyorum yuvarlak olarak.
Öpuldunuz ♥♥♥♥
Hayirlisiyla gidip donersin Pinarcin biz burdayiz seni bekliyoz aramiza
Canım menün çok iyiKizlar menumu yazayim hemen:
Kahvaltim menemen, 1 yumurta, peynir zeytin yesil cay, salatalik ve az avocado
Oglen ara mango, cilek, yesil elma
Aynen canım kendimizi 2 öğüne alıştırırsak devamını geliyor. Zamanla insan bu duruma alışıyor ve sık sık acıkmıyor.Netten arastirirken Engineering Karagoz die birini izledim iki ogun bit ara omur boyu yapabiliceyimiz ilgili anlatiyor cok mantikli geldi bana. Bu doktorun farkliligi su ve basladim denemeye kendimizi acliga alitiralim iki ogun bir ara kolay degil ama acliga alisinca aclik hissi guzel bir his aslinda
Pınarcım menün iyi ve kilon az olmasına ve yediklerini çok kısmamana rağmen iyi kilo vermişsin üstelik sıkılaşmışsındır da.Maşallah sanaKızlar Selam
Merakla bekliyorum sonucu kim birinci olacak acaba takipteyim.
Kahvaltım ; 1 haşlanmış yumurta yanında tulum peynir. Domates yeşil biber salatalık.
Öğlen ; Et yedim çok yanında biraz kaçamak olarak ekmek tarzı yedim.
Akşam yemedimm.
100 +100 makas yaptım.
30 squats yaptım.
Maalesef yürüyüşe çıkamadım yine.
Belki biraz sonra ip atlarım.
Veee ben misafirlige gidiyorum yarindan itibaren
İnşallah geri kilo alarak dönmem.
Tamm bir ay oldu.
60.400 ile başlamıştım.
58.500 e indim şimdi...
- 2 kilo diyorum yuvarlak olarak.
Öpuldunuz ♥♥♥♥
Ictigim su miktarini hesablamiyorum disaridayim genelde sabah 500ml basliyor yatana kadar 4 lt cikiyordur cok icmemek icin kendimi durduruyom bazen ama sunu soyliyebilirim Aysecim ekmek turlu yedigim gunlerde ne extra su nede sebzeler yemek istemiyorum help spora hic gidesim olmuyor. Amma un turu kesince spor yapasim geliyor bugun ogle oldu ama spor yapmaya vaktim yok tum gun disaridayim islerimi halederken yurudum spor niyetine old atlamaya calisicam ins.Canım menün çok iyi
içtiğin su ve yaptığın sporunda yazarsan tam olacak tatlım
Aynen canım kendimizi 2 öğüne alıştırırsak devamını geliyor. Zamanla insan bu duruma alışıyor ve sık sık acıkmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?