• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Benim hiç agrimadi canım....
Ben 59 kioyum...
Yürüyüş yapp eğer ip ağrı yapıyorsa....

Canım bende yürüyüş yapmaya başladım çalışıyorum her gün yürüyemiyorum diye evde ip daha çok atlarım demiştim ama olmadı maalesef.

[QrhUOTE="Mutluluki, post: 46493268, member: 617187"]Kızlar ben ip atlamayı denedim ama dizlerim çok ağrıdı kg dan herhalde.
Siz kaç kg da atlamaya başladınız ağrınız olmadı mı hiç?[/QUOTE]
Merhaba ağrıların kilodan kaynaklanıyor olabilir.Kaç kilosun tatlım?
Bende 61 buçuğum ama bu kiloya gelene kadar hergün yürümeye çalıştım .Canım bende çalışıyorum ama kendimize de zaman ayırmalıyız diye düşünüyorum.

[QrhUOTE="Mutluluki, post: 46493268, member: 617187"]Kızlar ben ip atlamayı denedim ama dizlerim çok ağrıdı kg dan herhalde.
Siz kaç kg da atlamaya başladınız ağrınız olmadı mı hiç?
Bende 61 buçuğum ama bu kiloya gelene kadar hergün yürümeye çalıştım .Canım bende çalışıyorum ama kendimize de zaman ayırmalıyız diye düşünüyorum.[/QUOTE]
Mutluluki Mutluluki

Bende 61 buçuğum ama bu kiloya gelene kadar hergün yürümeye çalıştım .Canım bende çalışıyorum ama kendimize de zaman ayırmalıyız diye düşünüyorum.
Mutluluki Mutluluki [/QUOTE]

Merhaba canım nisan 11 de yürüyüşe başladım sık değil dediğim gibi yediklerime dikkat ederek (diyet yapmıyorum) 80,6 dan 76.5 düştüm takıldı bu ara gitmiyor vücut alıştı yediklerime ve hareketlerime şaşırtmam lazım onu. bende sizin gibi inşallah 60 lara inince ip atlayacağım herhalde.

Merhaba canım nisan 11 de yürüyüşe başladım sık değil dediğim gibi yediklerime dikkat ederek (diyet yapmıyorum) 80,6 dan 76.5 düştüm takıldı bu ara gitmiyor vücut alıştı yediklerime ve hareketlerime şaşırtmam lazım onu. bende sizin gibi inşallah 60 lara inince ip atlayacağım herhalde.[/QUOTE]
Tatlım çok iyi kilo vermişsin.Yediklerine ve sporuna biraz daha dikkat edersen vermeye devam edersin bu kadar erken vücut alışmaz canım.ve ben inanıyorum ki sende birkaç aya 60 lara ineceksin.@Mutluluki

Selamlar....

Kahvaltım ; 1 haşlanmış yumurta yanında beyaz peynir. Domates salatalık yeşil biber.
Akşam; 1 tabak yeşil fasulye Yoğurtlu yedimm..

500 ip atladım + 150 + 150 makas + 70 squats yaptım....
Yürüyüş yapamadım :(

Kizlarr cok ozledim sizleri vee araniza donmeye karar verdim kabul ederseniz:halay:
Yeni final testlerim bitti cok sukur ama yazinda ders alicam ama yinede kendime vakit ayirmaya karar verdim arkadaslar. Uzun yazinin kisasi diyet yalnizken cekilmiyormuss:işsiz:
Cuma tartildigim 81.9kg
Gunluk 45 dk yuruyusle devam ediyorum aralardada ip atliyorum ama az 100 tane artirmayi dusunuyorum bakalim

Kizlarr sizin kilolar mashallah okadar az ki ama Aysecim hangi kiloyla baslayip buralara kadar geldigini bilmem kalbime su serpiyor

Selamlar....

Kahvaltım ; 1 haşlanmış yumurta yanında beyaz peynir. Domates salatalık yeşil biber.
Akşam; 1 tabak yeşil fasulye Yoğurtlu yedimm..

500 ip atladım + 150 + 150 makas + 70 squats yaptım....
Yürüyüş yapamadım :(
Canım menün ve sporun süper bayağı enerji harcamışsın bugünde yürüyüşe ağırlık verirsin açığını kapatırsın tatlım.

Kizlarr cok ozledim sizleri vee araniza donmeye karar verdim kabul ederseniz:halay:
Yeni final testlerim bitti cok sukur ama yazinda ders alicam ama yinede kendime vakit ayirmaya karar verdim arkadaslar. Uzun yazinin kisasi diyet yalnizken cekilmiyormuss:işsiz:
Cuma tartildigim 81.9kg
Gunluk 45 dk yuruyusle devam ediyorum aralardada ip atliyorum ama az 100 tane artirmayi dusunuyorum bakalim

Kizlarr sizin kilolar mashallah okadar az ki ama Aysecim hangi kiloyla baslayip buralara kadar geldigini bilmem kalbime su serpiyor
Leylacım hoşgeldin :)
sınavlarının bitmesine çok sevindim artık hep bizimle olacaksın.Azıcık kaçırınca bırakmak yok tam tersi daha da asılmslısın.Biliyorsun ki ben senin şuan ki kilodan daha fazlaydım ve programı bırakmayınca veriliyor tatlım en yakın şahitler sizsiniz.Seni hergün burda görmek istiyorummm.

Kızlar öncelikle hepimize Günaydınnn ve hayırlı pazarlar diliyorum.Kaçamaksız ve bol sporlu geçsin inşallah :))

Bu günümü yazayım :)
sabah 6.20 bir bardak su içildi
1.5 saat tempolu yürüdüm
yarım saat spor aletleri ile egzersiz yapıldı.Çok şükür.
Kahvaltım
2 yumurta,1 kabak, Lor peyniriyle omlet .Şifa olsun bana :)

Cuma tartildigim 81.9kg

Canım benim hoşgeldin tekrar...
Bana çok çok iyi geldi topik ve sizler...
Hele Ayşenin menüsü sporu falan verdiği kiloları gördükçe gaza geliyorum.
Bırakma kendini motive ett.

Bu günümü yazayım :)
sabah 6.20 bir bardak su içildi
1.5 saat tempolu yürüdüm
yarım saat spor aletleri ile egzersiz yapıldı.Çok şükür.
Kahvaltım
2 yumurta,1 kabak, Lor peyniriyle omlet .Şifa olsun bana :)

Ohhhh ohhh maşallah sabah erken kalkıp yürümen ne güzel...
Menün de çok iyi..
Pazarları azcık kahvaltım kaçıyor ama azcık..
Akşam yazarım görüşürüz...
İyi pazarlar...

Leylacım hoşgeldin :)
sınavlarının bitmesine çok sevindim artık hep bizimle olacaksın.Azıcık kaçırınca bırakmak yok tam tersi daha da asılmslısın.Biliyorsun ki ben senin şuan ki kilodan daha fazlaydım ve programı bırakmayınca veriliyor tatlım en yakın şahitler sizsiniz.Seni hergün burda görmek istiyorummm.
Ay Aysecim hosbuldum:) çok sevindim yazmana. Sinavlarim bitti çok sukur 4 aram oldu yarn yeni derslerim basliyor buna ragmen devam edicem ins.Sende supersin Aysecim 60 kilolardasin benim 7 senedir hayal kurdugum kilo:))

Canım benim hoşgeldin tekrar...
Bana çok çok iyi geldi topik ve sizler...
Hele Ayşenin menüsü sporu falan verdiği kiloları gördükçe gaza geliyorum.
Bırakma kendini motive ett.
Hosbuldum nefsem motiven icin tesekkurler:KK52:sizin azminjzde çok iy 59 kiloda olsam devam etmem sanirim basarilar istediginiz kilonuza en kisa zamanda ulasirsiniz ins:)

Ohhhh ohhh maşallah sabah erken kalkıp yürümen ne güzel...
Menün de çok iyi..
Pazarları azcık kahvaltım kaçıyor ama azcık..
Akşam yazarım görüşürüz...
İyi pazarlar...

Ay Aysecim hosbuldum:) çok sevindim yazmana. Sinavlarim bitti çok sukur 4 aram oldu yarn yeni derslerim basliyor buna ragmen devam edicem ins.Sende supersin Aysecim 60 kilolardasin benim 7 senedir hayal kurdugum kilo:))
Sabırla sende bu kiloları göreceksin inşallah

kızlar kaç gündür evimde değildim. çok şükür geldim.
cuma günü kilo bildirimimi yapamadım hemen yazıyorum...

DiyetBaşlangıç: 22 şubat

Başlangıç kilo: 91.4
Geçen 1.Hafta: 88.6
Geçen 2.Hafta: 88.1
Geçen 3.Hafta: 87.2
Geçen 4.Hafta: 85.1
Geçen 5.Hafta: 84.7
Geçen 6.Hafta: 84.1
Geçen 7.Hafta: 83.4
Geçen 8.Hafta : 81.3
Geçen 9.Hafta : 80.7
Geçen 10.Haft : 79.7
Geçen 11.Hafa: 78.8
Bu Hafta Killlo: 78.0

Çok Şükür 800gr daha gitti.

Canlar Allah izin verirse son 8 kilom kaldı.
Onuda verirsem dünyalar benim olur.
Ahhhhh ahh 2 ay öncesinde başlasaydım şimdi 70 kilo olacaktım. ama olsun. Geç oldu ama şükür iyide oldu.
Güzel bir slogan okudum.
ZAYIFLAMANIN TADI HİÇBİR YEMEKTE YOK:KK9::KK9::KK9:

Fatmacim masallah 12 haftada 13.4kg vermissin tebrikler:KK9::KK31:kendim kilo veremeyince verenlerin kilosunu hesablamakla geciyor gunun suaralar diyete sabir edemedigimden:rolleyes::confused:

Cuma tartildigim 81.9kg

Canım hoşgeldin. hatırlıyomusun sen 80li kilolardan bahsederken ben 92lerden bahsediyordum. Ama şükür azmettim sabır gösterdim sebat ettim elhamdülillah 78 i gördüm. Hadi göreyim seni azmet ve başar

Canım sende hoşgeldin :)
Maşallah canım azmin elinden birşey kaçmaz en iyi örneklerden birisin.
Canım o 8 kiloyuda vereceksin inşallah.Aynen canım Zayıflamanın tadı hiçbirşey de yok.En önemlisi kendimize olan saygımız daha da artıyor bu da bizi ve sevenlerimizi mutlu ediyor.

Back