Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Bugünkü Menüm
Sabah 1 bardak ılık limonlu su
1 saatlik yürüyüşümü yaptım.Çok şükür
kahvaltım
1 greyfurt
bol lor peyniri
2 ceviz
tere,maydanoz
2.öğünüm
2 kase sebze çorbası
150 gr tavuk göğsü
1 kase salata.Afiyet olsun bana :)

Masallah Aysecim cok Guzel menun var hemde azda degil kiloda veriyorsun simdi benim ilk gunun ya Seydanin diyetinde senin yediklerini okuyunca aciktim:)))

Oy
Masallah Aysecim cok Guzel menun var hemde azda degil kiloda veriyorsun simdi benim ilk gunun ya Seydanin diyetinde senin yediklerini okuyunca aciktim:)))
Oyy canım benim sen bu diyetini bitir yine diyetine renk katarsın :) biraz sabır canım

Hosgeldin Gizemcim cok iyi yapiyorsun:)
Hosbuldum canim.bnm tsk ederm sana da aabir diliyorum boool.bol :))
listen çok güzel canım , sadece pilav ve türevlerini kaldırırsan daha hızlı bir sonuç elde edersin diye düşünüyorum .spor da eklenince zaten kilo vermemek için sebep de kalmıyor
ins canik zatem cok sukur ki pilav cok yenmiyr haftada 1 bile yapmiyrm canim bugun birascik kacamak gbi oldu :)

6 Gunum 14 Mart,2016

SC diyeti 1gun/10gun

81.4kg
Sabah sade su ve limonlu zencefilli cay
9:50 Kahvalti: 5 cilek, 3 kasik kinoa,1 ck toz tarcin, yesil cay ( hic doymadim ac kaltim sofradan)

Ara: Su, mate cayi, zencefilli limonlu cay. ( sicak caylar iy geldi sanki corba iciyormussum gibi hisettim:)))

1:00 Oglen: sabahkiyle ayni:) Ana malesef migdemde sancilare hisettim fazlada zorlamak istemedim lise till ardinda rahatsizligim vardi tekrar tetiklemesinden Korktuum ve butun diyetleri artik iptal ediyorum saglikli beslenmeyi ve sporu kaldiricam eger kilo gitmesse oylede sizlere veda edicem

4:00 migde agrisindan bozdum diyeti Azar azar olanlardan yedim

8:00 Aksam: ailem be yiyorsa aynisindan yemegi cok ozlemisim ve diyet buraktim diye asiri aclik hissim yok oldu neyse 1,5 kase az yagli fasulye corbasi, yesil salata, 1,5 dilim ekmek. Ogluma tavada patlattigim yagsiz misirdan tek avuc yedim:)

Gun icinde Bol su ama spor yapamadim malesef yarin sabah ilk is tekrar kosmaya baslamak yarim satte olsa

Günaydiiiinnn
sabah ballintarcinli suyumu unuttum yaaaa
kahvalti da 2 yumurtali kasarli omlet 3 parmak kadar ekmek 1 bardak sut
ara 1 minicik armut an olarak lanliyrn aksam sadece ayran salata dusunuyrm ara olarak ta 3 cebz 1 bardak ayran yada yogurt 2 3 dilim portakal ins bugunluk planim bu. Bu seklde braz olmuyr ins yarndan itibaten bir onceki gunu yazacam. Aslnda bugunden yarninyazmaya baslardjm ama aksam yemeginden snra cozuttum

halbu ki o kadar iyi gdyrdun kiii ins tekrar duzene otrtabikirim. Aslinda karatay yapmak ityrm ama aralarda sckiktan midem kaziniyor kizlar bende mi gariplik var anlamadm vebde anam.babam.usulu 6 ogune gecis yaptm

Canim ya surekli yapabilecegin seyler mi yapsan acaba sagligini etkiliyor bu doyetler belli ki acjn dyrsun midem agrididyrsun seninuznek yada motivasyonunu bozmak istemiyrm sadece uyarnaknistedm yanlis anlama beni

Selam hanimlar
Spordayim bisikler ceviriyorum suan ☺zorla geldim diyebilirim.ama burda acildim baya ☺
Gizemcim aramizdasin canim hosgeldib tekrar ☺
Fatmacim masallah diyim sana harika gidiyosun hep bu azmin olsun insallah
Aysecim gecmis olsun bi sure yuruyusunu 1 emi indirsen ki belki vucudun dinlenmek istiyodunn

Leylam canimm bence ilk diyet menune geri dön ,bize degisiklik iyi gelmedi ,ne zmaan degistirdik ne yedigimizi ictigimizo bir turlu dengeleyemedik ,benim sahsen oyle oldu ,abuk sabuk seyler yemeye basladim
Buhunden itibaren dukana devam ediyorum ben,sende ilk menune don tatlim,buradanda ayrilmayi sakin dusunme canim .hepimiz birbirimize desteknolmak icin burdayiz ,ayrildiggin anda dahada karamsarliga dusersibn

Gelelim bana
3 gundur ne yedim ictim bende bilmiyorum
Bugun kendimi toparladim ,sporada gelmek istemiyodum ama kalk dedim oturma ,iyiki gelmisim acildim,sarildim spora
Dukana devam ediyorum
Menum
3 lt su yesilcay
Kahvalti
2 yumurta kirilmis peynirli
Spor sonrasi
Lahana maydonoz limon kuru 1 buyuk bardak ,gunde 1 kerr icicem
Oglen
Tavuk
Ayran
Aksam
Tavuk
Yogurt
Süt
Bugunu boyle kapaticam insallah
3 gun atak yapicam cumada tarti gunu listeye guzel haberlerle donerim insallah

öğlen
karnabahar kısırı
ayran 2-3 bardak

yürüyüş yapmayı planlıyorum 30 dk
belki arada puding de yaparım
hava da soğuk zaten bugün hepten üşüyorum

yulaf kepeğini ekmek olarak yemekte zorlanmaya başlayınca alternatif aradım tabiki ve yeni bir puding denedim çok da güzel oldu buyrun tarifi:

1 yemek kaşığı yulaf kepeği
1 tatlı kaşığı mısır nişastası
2 kaşık tatlandırıcı
1 bardak süt
bolca portakal kabuğu tozu(kendim kurutup toz haline getirmiştim)(isteğe göre limon kabuğu rendesi de olabilir.)

Tatlımm burayı ve sağlıklı beslenmeyi asla bırakma.Hayatımızdan diyet kelimesini çıkarmalıyız belki birçoğumuz lafın gelişi diyoruz ama bizim asıl amacımız sağlıklı bir program uygulamak..Nacizane yorumlara bakıyorumda ya acele ediyoruz yada hepten bırakıyoruz böyle nereye kadar gidebiliriz? Yarı yolda kalmamız an meselesi ya yazdıklarımızdan bıkıyoruz ya spordan çünkü kendimizi haddinden fazla zorluyoruz.Sinemcim yazmış beslenme programımızı sık sık değiştirmezsek ve spor yaparken kendimizi aşırı zorlamazsak bıkmayız.Inan ki genelde insanlar bu davranışlar yüzünden pes ediyor.Lütfen gün gün yeme programımızı kafamızda şekillendirelim ve bir yere yazalım.Spor da eğer evde yürüyüş bandımız varsa hergün mutlaka 1 saat tempolu yürüyelim.Öncelikle biraz kilo verdikten vücut hafifledikten sonra koşu gibi sporlar yapalım kendimizide,vücudumuzuda bıktırmayalım.Bunlar sindire sindire fazla kiloları vermemizi sağlar bence böyle böyle daha fazla yol katederiz.Bu yazdıklarım Nacizane hepimiz için geçerlidir.Sevgiler saygılar..

Merhaba kizlar, yeni okudum yazilarinizi hepinize cok tesekkur ederim.

Gizemcim Evet kalib diyetler bana iy gelmedigini anladim sagligim daha onemli deyib az yiyerek zayiflayacagim zaten evimde agir yemek kizartma yapmam borek tatlilarida misafir geldiginde yada sadece haftasponu 1 gun ailece toplandigimizda onun disinda saglikli besleniriz zaten oylede devam edicem insallah:)

Sinemcim cok Sagol destegin icin cok sevindim malesef hicbir diyete donmek istemiyorum diyet keciyorum deyince aklima olmadik yemek hayatimda canim istemeyecek seyler geliyor:)) Ama simdi ruhum cok rahat bedenimi dinliyicem bir sure sporuda eksik etmeden az az versemde o da kar:)

Aysecim cok haklisin hareketsiz Zor bazen asiri yukleniyoz sonra pes etmek kolay oluyor malesef. Ins bir sure daha devam ederim sanirim burakmamaya calisicam burayi:)
Hepinizi optum bu arada dun diyeti buraktim normal beslendim 200gr gitmis spor yapmamama ragmen:)

Canım çok sağol doğru söylüyorsun yürüyüşü biraz azaltmalıyım kasların kemiklerin çok ağrıyor sanki spora yeni başlamışım gibi..
Canım tabiki biz burda birbirimize destek olmalıyız çünkü aynı kaderi paylaşıyoruz.Canım istersen biraz böyle devam et sonra günde yarım saat yürüsende seni toparlar.Bizde seni çok öpüyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…