Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Oglenimide yazayim kizlar:) conserve balik, yesil salata, ananas ve zencefilli karanfili cay

6 km kosumuda tamamladim cok sukur 48 dakika ( kosudan once halsiz ve tatli istegimi gidermek icin 1 kasik toz tarcin ve 1-2 kasik bal karistirim yedim)

Aksamimida: 2 yumurta haslanmis, yesil salata( yesilik, avokado, salatalik ve kirmizi biber tuz)

Gunu kapattim 6:30. Da

günaydınlar
dün hiç yürüyüş yapamadım halsizliğimin dibindeydim bugün de aynı şekildeyim tansiyonum da düşük gibi (genelde normalden düşüktür zaten) ama bugün göz kararması mevcut
dün açlık krizim de vardı izinli ne varsa yedim içtim
akşam kayınvalidemgilde çok yadırgansa da hiç bişey yemedim. her zamanki gibi 5-6 çeşit yemek yapmış zorlanmadım desem yalan olur yanımda götürdüğüm haşlanmış tavuk yanına bol pulbiberli yoğurtla tükettim bir de çay içtim 2 bardak .
2 litreye yakın su tükettim

bugün sabah :sebze+protein
dukan ekmek
lor peyniri
bol domates yağsız tuzsuz

Annem babam da diyete girdi hep destek tam destek hepimiz diyet yapıyoruz bu güzel bir motive oldu benim için. koccinin yemesi arttı ben yemeyince yemekler abur cuburlar ona kaldı göbek yaptı

Günaydınnn..
Sabah 1 bardak limonlu ılık su
1 saatlik yürüyüş
Kahvaltım
1 orta boy greyfurt
1 kase yoğurda 1 er kaşık ruşeym ve yulaf ezmesi ekleyip yedim.Şifa olsun bana.

Canım arada olur böyle şeyler.Sen zaten hemen dengelemişsin.Bu arada ailene de örnek olman çok çok iyi ne güzel sağlıklı beslenerek onlarda daha sağlıklı olacaklar.Bu arada eşinde biraz seni örnek alsın :)

Selam arkadaşlar bugünkü menüm
sabah 1 bardak ılık limonlu su
1 saatlik yürüyüş yapıldı
kahvaltım
1 greyfurt
1 kase yoğurda 1 er kaşık ruşeym ve yulaf ezmesi ekledim.Afiyet olsun bana :)
2. Öğünüm
1 tabak 2 yumurtayla karnabaharlı omlet ( bu omlete bayılıyorum:)

Kocamın kilo problemi yok 1 haftada 10 kilo veriyo geçiyo kenara gıcık

Öğlen:
Brokoli haşlanmış
Yoğurt
1 bardak kola zero

Akşam:
Yumurtalı ıspanak
Ciğer
Ayran
Dukan ekmek
1,5 litre su
2 bardak bitki çayı
Bir saat çarşı gezmesi (kendimi zorladım tansiyonum tüm gün düşüktü ve hep üşüdüm )
Sanırım vitamin almaya başlamam gerek yeniden

Kizlar bugunku duyetimi yazayim yogundum yazamadim:)

Kahvaltim: 4 y.k yulaf, meyve

Oglen: 1 c.b karabugday, brokolli, 2 k yer fistigi ezmesi

Aksam: aslinda bugun etsiz gunumdu ama kiZlarla restoranta gittik en masumdan yedim
Et kebabi, sebze, kahve sekersiz, cay
Kizlarin neler neler yediler bende sadece baktim Canim istedimi fazla degil ama zorlanmadim degil gunu kapattim yatiyorum ha spora vakit bulamadim malesef

Kocamın kilo problemi yok 1 haftada 10 kilo veriyo geçiyo kenara gıcık
Aysecim karnabahari bende cok severim hatta az suda hasladigimda ekmek yerini cok iyi bastiriyor:)

kahvaltı:
dukan krep 3 tane çıktı hepsini yedim
çay
lor peyniri

öğlen:
tavuk suyuna çorba 2 kocaman kase
haşlanmış tavuk (yakında gıdaklıcam )

pazara ve alışverişe çıkıcam bugün yürüyüş olarak sayıyorum vitamin de aldım bugün.

akşam yemeği
3 dilim hindi füme
yoğurt çorbası 1 kase
ton balığı kornişon turşulu

belki annemgile gidince de yoğurt peynir bir şeylerden daha atıştırırım çayın yanında

Canlar bugünkü menüm
Sabah 1 bardak ılık limonlu su içildi
1 saat yürüdüm çok şükür
Kahvaltım
2 küçük portakal
bol lor peyniri
tere,maydanoz
2. Öğünüm
4 kaşık kuru fasulye
3 dilim tam b. Ekmeği
1 kk tulum peyniri
su 2.5 lt olur
1 fincan 9 lu çay

kizlar sporumu bugun yapabildim cok sukur 6km 48 dakikada kostum:)
Kahvaltim: 2 haslanmis yumurta, 1 yesil kabak ve mantar yagsiz sotelenmis, yarim salatalik, yesil elma, yesil cay.
Aslinda bugun sadece smoothie gunumdu ama bu haftam testlerle dolu halsizlikten korktugum icin protein sebze gunu yapiyorum:)

Cok merak ediyorum acaba 18 Marta 76 hedeflediyim kiloma ulasirmiyim:)

Sinemcim kayboldun nerelerdesin?

Aysecim senin su az biseyler yiyip sabr etmene hayranim:)

Originate super devam ediyorsun bisey nacizane ornek vericektim ne kadar cok pazarda gezsekten ayriyeten spor yerini alamiyor kendim denedigim icin diyorum en azindan bende oyle oluyor 20 dakika en durmadan yurumek bile metabolizma hizlandiriyor zaten 20 dakikadan sonra durmak istemiyor insan:) tabi imkanin var o kadar caba veriyorsun gunluk duzeli spor sonuclari ikiye katlama potansiyeli de var:) kolay gelsin Canim:)

İyi akşamlar canım haklısın zayıflarken sporla desteklemek gerekiyor muhakkak.

Halsizliğim had safhada olunca yatıyorum sürekli bugün öğlene kadar yatakta uzandım misal zor kalktım. Şu an diyet önceliğim var kendimi bıktırmak istemiyorum çünkü gerçek anlamda zorlanıyorum . Sonuçlarını da çok güzel alıyorum elhamdülillah. Dukanın günlük 30 dk zorunlu yürüyüşünü yapmış olmak için atıyorum kendimi dışarı .
Bu hep böyle devam etmeyecek elbet sabredeceğim ve bünyem alışacak. En kısa zamanda yürüyüşlerime devam etmek ümidiyle ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…